Sparregatan 15A

Äntligen!

Ni är många har längtat och letat efter den perfekta lägenheten med det perfekta läget, därför känns det spännande att Sparregatan 15A kommer saluföras inom kort.

Bo i absolut trivsel med Kalmarsund, fiskebodar, vackra bebyggelse och fina strövområden precis utanför dörren. I detta 1900-talshus uppenbarar sig ett hem som är i utmärkt skick och har obotlig charm med bland annat högt i tak, vackra originaldetaljer och dubbeldörrar. Denna välplanerade bostad disponeras över 72 kvadratmeter och har rikt ljusinsläpp med fönster i hela fyra väderstreck.

Planlösning i form av inbjudande hall med generös takhöjd som följer hela lägenheten. Till höger ligger det helkaklade badrummet som är i bra skick. Härnäst det yteffektiva köket med havsutsikt som erbjuder utmärkt skåpförvaring och rejäla arbetsytor. Genom charmiga dubbeldörrar uppenbarar sig lägenhetens naturliga samlingsplats som är det tilltagna vardagsrummet. Till detta stora sällskapsrum bjuder du gärna in nära och kära för att umgås samtidigt som ni njuter av havsutsikten, dessutom erbjuds rikt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Lägenhetens båda sovrum är i generös storlek och har plats för stora bäddar och extra garderobsförvaring. Via ett av rummen finns ett extrarum som erbjuder flera alternativ. Kontor, barnrum eller walk in closet?

Sparregatan är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

Vill du bo på en av Kalmars finaste adresser? Tveka inte att boka dig på visning!
2 995 000 kr

Hall

Direkt när du öppnar ytterdörren kommer du få en förståelse för vilken härlig lägenhet du precis klivit in i. Från hallen ser du ända till vardagsrummet vilket ger en känsla av rymd. Här finns bra avhägningsmöjligheter och naturlig plats för jackor och skor.

Badrum

Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som är i bra skick. Maskinell utrustning i form av dusch, kommod, handfat, toalett och handdukstork.

Kök

Omhändertaget kök med bra skåpförvaring och välkomna arbetsytor. Njut av utsökt havsutsikt när du äter middag vid det stora matbordet. Extra trivsamt är de fina luckorna som matchar fint med kaklet och bänkskivan. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, inbyggd mikro, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Via två charmiga dubbeldörrar uppenbarar sig det trevliga sällskapsrummet som har trivsamma originaldetaljer och stora fönster. Utöver detta kommer du uppskatta takhöjden och utsikten mot havet.

Sovrum

Lägenhetens första sovrum är i generös storlek och har plats för dubbelsäng och förvaring i form av garderober.

Sovrum

Det andra sovrummet är även det i önskvärd storlek och har precis som det andra rummet gott om utrymme för stor säng.

Extrarum

Avslutningsvis ett praktiskt extrarum som säljarna idag nyttjat som sovrum. Detta är en välkommen yta i alla hem och nyttjandealternativen är många. Utöver sovrum skulle det kunna vara kontor eller klädkammare.

Byggnad

Övriga byggnader:
Tillhörande förråd och tvättstuga.

Uteplats

Föreningen har en gemensam innergård att nyttja.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-04-15)
Primärtenergital:
255 kWh/m2/år
Energiklass:
G

Ekonomi

Pris:
2 995 000 kr
Månadsavgift:
3 836 kr/mån. Inkl. värme, vatten, tv och internet(100/100).
Andel i föreningen:
17.358%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
80 kr
Summa
330 kr

Föreningen

Namn
Brf Kompassen 9
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-8457
Föreningens ekonomi
För vidare information om föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Stefan Johansson 0705184435.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
7 st
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Byggår 1900

Ombildningsår 2011

NÄSTA VISNING

Ons 12 Maj Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 15A112
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 3. Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Sparregatan 15A
Område:
Ängö
Boarea:
72 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
3.5 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
Pris:
2 995 000 kr
Månadsavgift:
3 836 kr/mån. Inkl. värme, vatten, tv och internet(100/100).
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
Planlösning