Grodgatan 10A

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
93 kvm
Område:
Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättsradhus
Våningsplan:
Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
4 183 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Unik villakänsla I omtyckta Färjestaden presenteras nu ett unikt hem på eftertraktade Grodagatan 10. Hemmet som är 93 kvadratmeter stort erbjuder fyra rum och kök med en planlösning inriktad på socialt umgänge. Bli bortskämd med absolut nyskick, generöst ljusinsläpp i alla rum, stor uteplats och tillhörande tomt som säljarna haft stor glädje utav.

Den moderna bostaden som stod färdig 2020 erbjuder en inbjudande hall med bra förvaring, tre sovrum i rejäl storlek, helkaklad dusch/wc med tvättmaskin/torktumlare och ett ljust kök med plats för hela familjen. Vardagsrummet är tilltaget och erbjuder flertalet möbleringslösningar med utrymme för både soffa och middagsbord vid önskemål.
Ett hem för den välmående familjen Från vardagsrummet finns utgång till den härliga uteplatsen och den tillhörande tomten som ger extra villakänsla. Till lägenheten hör förråd och självklart gott om plats för bilen.

Grodagatan 10 ligger på attraktivt läge med närhet till havsmiljö, badplatser och underbar natur. Välordnad service och skolor finns även det inom bekvämt avstånd. Vart välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Grodgatan 10A
Postadress
386 34 FÄRJESTADEN
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
07-1002
Boarea
93 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
4 183 kr/mån

Hall

Ta klivet in i detta oemotståndliga hem som har precis alla rätt. I hallen sätter du fötterna på ett vackert klinkergolv som sedan övergår till en smakfullt parkett. I hallen kan du förvänta dig fint ljusflöde och utmärkt förvaring.

Badrum/tvättstuga

Vidare till vänster uppenbarar sig hemmets generösa badrum/tvättstuga. Det vita kaklet gör sig fint och badrummet har utrustning i form av dusch, WC, handdukstork, kommod med handfat, badrumsskåp och tvättmaskin/torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk.

Kök

Hemmets kök lämnar väldigt lite att önskat, här har inget missats. Det finns rikt ljusflöde med fönster i två väderstreck och utrymme för stort middagsbord för hela familjen. Räkna dessutom med både utmärkta förvaring- och arbetsytor. Utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis, fläkt och inbyggd mikro.

Sovrum x2

I anslutning till köket finns två av lägenhetens tre sovrum. Båda två har gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring vid behov.

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum som tillåter flertalet möbleringslösningar med utrymme för både soffa och matgrupp. Här ligger samma fina parkettgolv som i övriga rum och även utgång till den stora uteplatsen som ger den extra villakänslan.

Master bedroom

Privat och avskilt sovrum som har gott om utrymme för dubbelsäng och redan bra befintlig förvaring.

Våningsplan
1 av 1. Hiss finns ej.
Uteplats
Välkommen att få villakänsla på riktigt. Njut av en härlig uteplats som fångar många av solens timmar. Dessutom ges mycket tomtyta runt huset som ger en fin upplevelse.

Energideklaration

Namn
Brf Längtan
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-2593
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja

Ekonomi

Månadsavgift:
4 183 kr/mån
Andel i föreningen:
5.15789%
Andel av årsavgift:
5.15794%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Planritningar

Planritning