Stensbergsvägen 54C

Med närhet till Kalmars alla härligheter presenteras denna unika lägenhet som stod inflyttningsklar så sent som 2015. Adressen är Stensbergsvägen 54C och detta generösa hem upplevs fortfarande som nytt och är utformat för dig med högt ställda krav på din boendemiljö. Lägenheten har alla bekvämligheter du kan tänkas önska med bland annat generös balkong, hiss från garage till ytterdörr och unikt ljusflöde - lyxigt!

Bosätt dig i ett hem med utmärkt planlösning som utgörs av en rymlig hall, ett helkaklat badrum i generös storlek med golvvärme, kök med öppen planlösning mot såväl sällskapsrum som matplats, och ett tilltaget sovrum som har förvaring i toppklass. Dessutom har lägenheten ytterligare ett rum som lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller klädkammare, valet är ditt.

Njut av närhet till bad i Kalmarsundsparken, natursköna miljöer, köpcentrum och Kvarnholmens alla butiker. Bor du på Stensbergsvägen har du gångavstånd till city, sjukhus, hav och restauranger.

Varmt välkommen på visning.

I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Hall

Ta hissen upp till tredje våning och sätt fötterna på ett klinkergolv i den inbjudande hallen. Kaklet övergår sedan till ett smakfullt parkettgolv som löper genom hela lägenheten. Här finns naturlig yta för avhägning och tre stora garderober som bidrar till utmärkt förvaring.

Helkaklat badrum

Via hallen når du det tilltagna badrummet som har smakfullt kakel/klinker med underliggande golvvärme. Förvänta dig utmärkt skick, modern stil och utrustning i form av toalett, handfat med kommod, handdukstork, dusch med vikväggar i glas, lyxig takdusch. Självklart har du egen tvättmaskin/torktumlare och två välkomna förvaringsskåp.

Kök

Vidare i hallen uppenbarar sig köket som ligger i öppen planlösning mot både sällskapsrum och matplats. Rummet har rikt ljusflöde tack vare generösa fönster i två väderstreck och en stor rymd tack vare generös takhöjd. Köket har släta luckor, rostfria beslag, grått kakel och svarta bänkskivor som matchar fint tillsammans. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll och fläkt.

Sällskapsrum

Sällskapsrummet är en naturlig knytpunkt på Stensbergsvägen, här finns gott om utrymme för soffa, soffbord och tv-möbel. Precis som i köket blir du bortskämd med rikligt ljusinsläpp från det stora glaspartiet. Från rummet tar du dig vidare ut till den tilltagna balkongen som leder tävlingen om att bli din favoritplats under årets varmare dagar. Här finns gott om plats för en loungegrupp och om solen blir för påtaglig är det skönt att balkongen är belägen under tak, och att du således kan ta plats i skuggan.

Sovrum

Sovrummet ligger ostört placerat och har utrymme för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel om så önskas. En både smart och stilren detalj är det stora fönster som löper från golv till tak mot uteplatsen. Likaså har en rad av fönster placerats i takhöjd in mot sällskapsrummet.

Rum

I anslutning till matplatsen ligger ett alltid välkommet rum som har flera nyttjandemöjligheter. Kontor, gästrum, barnrum eller walk-in closet är några av de områdena där rummet gör sig perfekt.

Byggnad

Byggnadsår:
2015
Övriga byggnader:
I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd, garage och tillhörande förråd.

Uteplats

Väl tilltagen balkong i härligt söderläge. Balkongen är delvis under tak, rymmer en större sittgrupp och har ett snyggt glasräcke.

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-04-10)
Primärtenergital:
127 kWh/m2/år
Energiklass:
E

Ekonomi

Månadsavgift:
4 268 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv (fiber).
Andel i föreningen:
2.16126%
Andel av årsavgift:
2.18096%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Förbrukning av värme, vatten och el debiteras i efterhand av föreningen. Beräknad kostnad för denna lägenhet är ca 500 kr/mån för två vuxna och ett barn. Kostnad för hemförsäkring tillkommer med ca 100 kr/mån.

Föreningen

Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Garageplats går att hyra för 663 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
I månadsavgiften ingår bredband och tv (fiber).
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 17
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Adress:
Stensbergsvägen 54C
Område:
Sandås
Boarea:
72.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2.5 rum
Byggår:
2015
Månadsavgift:
4 268 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv (fiber).
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
  • Isabella Tulokas Sultan
  • Mäklarassistent
  • 0703227519
  • Skicka e-post
Planlösning