Långviksvägen 26

Långviksvägen är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. En ofta efterfrågad men sällan presenterad adress. Välkommen till en totalrenovering som inte lämnar något över att önska. Och som inte lämnat ett spår av gammalt, nött eller trött. En trea på pappret, men så mycket mer i verkligheten, särskilt när du sitter på din egen, väl tilltagna balkong. Att ha direkt närhet till föreningens trädgård och gräs som kittlar under fötterna är svårslaget.

Du bor i vackert hus som under 2020 fick sig ett upplyft såväl exteriört som interiört. 76 perfekta kvadratmeter. Perfekta i den bemärkelsen att de passar ypperligt för dig som är själv, för två som gillar varann eller för den nyblivna familjen.

Förvänta dig pedantiskt hantverk och finkänsligt när det gäller materialval och färger. Kök och sällskapsrum i en modern, öppen planlösning. På tal om sällskapsrum. Föreställ dig ett rum, omgivet av fönster i två väderstreck, där dagsljuset fått fritt spelrum. Där har du ditt sällskapsrum. Genomgående plankgolv från Kährs och ljusa väggar. Exklusiva material och påkostade vitvaror.

Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Här har du direkt närhet till lugn och rekreation. Långviksvägen 26 ligger med direkt närhet till vårt vackra Kalmarsund, badplats, slottet och lummiga strövområden. Stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje ligger på behagligt avstånd! Enligt Hitta.se är det knappt 700 meter till en av Kalmars finaste stränder, Kalmarsundsparken.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

I vackert hus i Kalmars kanske mest attraktiva kvarter ligger denna pärla. Hemmet har, likt hela fastigheten, helrenoverats under 2020. Stig in - hela lägenheten välkomnar med dagsljus från tre håll. Säsongens jacka hänger du av precis innanför dörren. Hallen är berikad med två garderober. Titta ner och upptäck plankgolvet från Kährs som enhetligt löper vidare i hela bostaden.

Köket står sig fint till vänster om hallen. Vit skåpinredning med rostfria beslag. Bänkskiva i vacker natursten. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn och micro, induktionshäll, fläkt samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Förvaring i världsklass. Spotlights i tak och ovanför arbetsbänken. Matplats för 4–5 personer.

Sällskapsrummet omges av fönster och är hemmets allra ljusaste hörn. Otroligt ljus från fönster och spegeldörrar som tar oss ut till den väl tilltagna balkongen. Helt perfekt placerad till förmån för för- och eftermiddagssolen. I sällskapsrummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Att sällskapsrummet ligger med öppen planlösning till kök möjliggör flertalet olika möbleringar.

Tillbaka i hallen, tar vi oss vidare till hemmets lugnare del. Två sovrum, vägg i vägg. Det stora sovrummet är placerat på gaveln, med vackra fönster i två väderstreck. Det andra rummet gör sig utmärkt som kontor, gäst- eller barnrum.

Det helkaklade badrummet bjuder på påkostade materialval. Vackert klinkergolv och breda kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med toalett, kommod med handfat, handdukstork och takdusch med infällbara glasväggar. Fötterna möter behaglig golvvärme. Fönstret bidrar till behagligt dagsljus. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadsår:
1947
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd.

Uteplats

Balkong på hörnan med sol under för- och eftermiddag.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
4 233 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
18.12%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
80 kr
Summa
380 kr

Föreningen

Namn
Brf Näckrosen 14
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-1981
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
6 st
TV/bredband
Fiber indraget.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
2020 Stor renovering av fastigheten och samtliga bostäder.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1002
Våningsplan:
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Långviksvägen 26
Område:
Kalmarsundsparken
Boarea:
76.1 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
1947
Månadsavgift:
4 233 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post