Rylgatan 1A

Äntligen ett attraktivt boende i populära Färjestaden! Bostaden stod inflyttningsklar 2016. Känslan av nytt och fräscht lever kvar.

Med fönster på tre håll blickar du ut över lummiga omgivningar. Stora fönster och extra högt till tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar bostaden. 81 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. Sällskapsrummet ligger med en öppen, modern planlösning mot det välutrustade köket. I badrummet finns tvättavdelning. Två sovrum varav ett med fönster i två väderstreck. Egen ingång, väl tilltagen uteplats och den omedelbara närheten till gräsmatta och äppelträd bidrar till villakänslan. Njut av söndagsfikat på Uteplatsen eller föreningens trivsamma innergård.

I lugna och natursköna villakvarter bor du tryggt med närhet till lekplatser, fotbollsplaner och Färjehallen. Med kort promenad når du havet med badplatser, vårdcentral, förskola/skola och affär. Goda kommunikationsmöjligheter in till centrala Färjestaden och Kalmar.
1 890 000 kr

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen är rymlig och ljus. Här finns avhängningsmöjligheter och separat klädkammare. På golvet vilar eklaminat som enhetligt löper vidare i hela bostaden. Genomgående för bostaden är vita väggar och ett härligt ljusinsläpp.

Från hallen viker vi vänster och stiger in i bostadens första sovrum. Rummet är i perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord, skrivbord och byrå. Förvaring i garderob. Fönster mot huset framsida med skyddat läge utan insyn.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, kök med en öppen planlösning mot tilltaget vardagsrum. Köket har vit skåpinredning och bra arbetsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; häll, inbyggnadsugn och micro, fläkt, integrerad diskmaskin samt två fristående kyl/frysskåp. Köket är verkligen modernt och stilrent!

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Här finns möjlighet att göra om till ett extra sovrum. I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Härifrån når du bostadens uteplats. Din alldeles egen oas på närmare 7 kvadratmeter! Härligt med hörnläge, kan det vara föreningens bästa placering?

Nästa sovrum nås via sällskapsrummet. Sängkammaren är väl tilltagen och erbjuder yta och plats för dubbelsäng och nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober. Rummet bjuder på fönster i två väderstrreck.

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Första delen utgör din alldeles egen "tvättstuga" med tvättmaskin, kombinerad tvätt och torktumlare samt avlastningsyta. Drömmen för er med småbarn eller väldigt mycket tvätt! Här finns dusch, toalett och kommod med handfat.

Byggnad

Byggnadsår:
2015/2016
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader:
Till varje lägenhet följer ett förråd.

Uteplats

Tilltagen uteplats med sol i stort sett hela dagen!

Energideklaration

Status:
Utförd (2016-02-26)
Energiklass:
C

Ekonomi

Pris:
1 890 000 kr
Månadsavgift:
4 590 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr/mån avseende kabel-TV, fiberbredband och telefoni från Telia.
Andel i föreningen:
4.98%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
150 kr
Summa
450 kr

Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Namn
Brf Boklok Äppellunden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769629-3021
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
24 st
Parkering
Till varje bostad följer 1 st parkeringsplats. I föreningen finns gästparkeringar.
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr och inkluderar Telia paket Mellan. Bredband, telefoni och tv ingår.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej

NÄSTA VISNING

Mån 10 Maj Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1003
Våningsplan:
Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
Adress:
Rylgatan 1A
Område:
Färjestaden
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2015/2016
Pris:
1 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 590 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr/mån avseende kabel-TV, fiberbredband och telefoni från Telia.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planritning
Alternativ Planritning