Erik Dahlbergs väg 29

Välkommen till populära Erik Dahlbergs väg 29 - ett kvalitativt boende på en av Kalmars mest efterfrågade adresser. Byggår 2017 innebär för dig ett hem med nyskickkänsla som är varsamt brukat av nuvarande ägare. Bo på hög höjd och vackert ljusinsläpp med noggrant utvalda detaljer som har har resulterat i perfektion.

På våning fyra möts du av genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och utmärkta förvaringsytor. Lägg därtill ett välutrustat kök kombinerat med ett socialt allrum, och helkaklat badrum med kombinerad tvätt och tork. Entrébalkongen ligger i uppskattat söderläge med utsikt över Malmen. Du har dessutom ett välkommet sovrum på dessa optimalt planerade kvadratmeter.

Utöver detta bor du med låg månadsavgift som inkluderar värme, nätavgift el, kabel-tv, fiberbredband och telefoni. Bekvämligheter i huset såsom hiss, garage och övernattningslägenhet.

Här bor du med ett perfekt läge med endast några minuters promenad till Kvarnholmen med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Lindö ligger några hundra meter bort och det är gångavstånd till köpcentret Giraffen med matbutiker och mer shopping.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.
1 750 000 kr

Hall

Ta klivet in på ett fint parkettgolv som löper enhetligt genom lägenheten. Här finns bra avhägningsmöjligheter och utmärkta förvaringslösningar med garderober längs väggen. Från det att du öppnar ytterdörren välkomnas ett rikt ljusinsläpp tack vare stort fönster.

Badrum

Helkaklat badrum med smakfullt klinker/klinker som har underliggande golvvärme. Rummet är utrustat med handdukstork, toalett, kommod med handfat, badrumsskåp samt en duschhörna med vikbara glasväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under arbetsbänk med överskåp.

Allrum

Sällskapsyta som har alla rätt. Smakfullt kök med utmärkt förvaring och fina luckor. Maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin och kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Vid det stora fönstret finns plats för tilltaget matbord och vidare har rummet naturlig plats för umgängesyta med soffgrupp.

Sovrum

Via allrummet ligger sovrummet som kompletterar denna kvadratsmarta lägenheten på ett utmärkt sätt. Även detta rummet har ett fönster som bidrar till fint ljus.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns ett cykelförråd samt en gästlägenhet att tillgå.

Uteplats

Stor och härlig loftbalkong med soligt läge.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-01-22)
Primärtenergital:
101 kWh/m2/år
Energiklass:
D

Ekonomi

Pris:
1 750 000 kr
Månadsavgift:
1 646 kr/mån. I avgiften ingår värme och nätavgift el. Till avgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om 212 kr/månaden som avser Fiberbredband/Kabel-tv/Telefoni från Telia.
Andel i föreningen:
1.64762%
Andel av årsavgift:
1.6476%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
100 kr
Vatten/avlopp
50 kr
Försäkring
50 kr
Summa
200 kr

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Nyckeln
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769625-6051
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Föreningen har tillgång till 12 parkeringsplatser i garaget. En garageplats kostar 780 kr/månaden. Separat kö. Det finns två stycken parkeringsplatser, går att hyra för 300 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
TV via Telia (fiber), kanalpaket Lagom (ca 24 kanaler). Bredband via Telia (fiber). Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 212 kr i månaden för bredband, k-tv och telefoni.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tillgång till gästlägenhet.
Allmänt om föreningen
Inflyttning i föreningen skedde 2017.

NÄSTA VISNING

Tis 3 Augusti Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 6404
Våningsplan:
Våning 4 av 6. Hiss finns.
Adress:
Erik Dahlbergs väg 29
Område:
Centralt
Boarea:
34 kvm.
Antal rum:
1.5 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 750 000 kr
Månadsavgift:
1 646 kr/mån. I avgiften ingår värme och nätavgift el. Till avgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om 212 kr/månaden som avser Fiberbredband/Kabel-tv/Telefoni från Telia.
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
  • Isabella Tulokas Sultan
  • Mäklarassistent
  • 0703227519
  • Skicka e-post