Linnégatan 3E

Välkommen till din nya drömlägenhet i hjärtat av Kalmar, jag presenterar stolt Linnegatan 3E – ett högkvalitativt boende med alla rätt mitt på Malmen. Här behöver du inte välja mellan en nybyggd kvalitetslägenhet eller ett centralt läge, på Brf falken får du allt!

Den ljust putsade gatufasaden med fönsterpartier som heter duga ger ett exklusivt samt ett välkomnande intryck – här har allt valts med omsorg.

Kliv in i entrén som nås både från gatan och gården och klicka dig upp i hissen till våning tre. Här presenteras en tvåa som stod inflyttningsklar så sent som 2020 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Ett perfekt boende för dig som ställer höga krav. Här erbjuds en genomgående hög standard och den oerhört välavvägda planlösningen får bostadens ca 52 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga.

Interiört bjuds du på ett fullutrustat Sentens kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en väl tilltagen balkong, placerad i de bästa av lägen – sydväst. Här njuter du av eftermiddagssolens värmande strålar.
Sovrummet är placerat på ett lugnt och ostört gavelläge.

Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt kombinerad tvättmaskin.

2 400 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en modern och påkostad byggnad, det märker vi redan i trapphuset med exklusiva materialval och stora fönsterpartier.

Säkerhetsdörren låses upp och hallen hälsar dig varmt välkommen in. Fötterna möter enstavs parkettgolv i ekutförande. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden & väggarna är vitmålade. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot kök. Rummet har bra disposition och är lättmöblerat. Härifrån når du hemmets huvudpunkt, det är helt klart balkongen i perfekt västerläge!

Tack vare den öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Längst in i rummet har du den givna platsen för ett stort matbord med öppen planlösning mot kök och sällskapsdel. Köksinredningen är modern och påkostad, med lätt gråa luckor och bänkskiva i marmor. Bra belysning och vitvaror i rostfritt, är några av många attribut som fulländar den stora köksdelen. Den maskinella utrustningen består av kyl, varmluftsugn, induktionshäll, mikro, fläkt & diskmaskin.

Från vardagsrummet & kök når vi hemmets lugnare del – sovrummet. Här får du med enkelhet plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Längs med hela kortsidan löper flertalet garderober med skjutdörr. Rummet är placerat med fönster i gavel i ostört läge.

Badrummet har man inte snålat med! Helkaklat med vita kakelplattor på väggar och grått klinkergolv med stora plattor. Golvvärmen är behaglig och uppskattad. Här finns kommod, toalett, dusch med platsbesparande glasdörrar och takdusch. Den kombinerade tvättmaskinen är smart placerade under arbetsbänken.

Byggnad

Byggnadsår:
2020

Uteplats

Balkong i perfekt västerläge med eftermiddags/kvällssol!

Ekonomi

Pris:
2 400 000 kr
Månadsavgift:
2 891 kr/mån. I avgiften ingår värme & vatten.
Andel i föreningen:
5.08366%
Andel av årsavgift:
5.28475%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
80 kr
Summa
330 kr

Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Namn
BRF Falken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-8211
Föreningen äger marken?
Ej angiven
Antal lägenheter
17 st
Parkering
7st Parkeringsplatser finns att hyra, 950kr/mån. Separat kö tillämpas.
TV/bredband
Öppen fiber.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd samt vindsförråd finns.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1303
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Adress:
Linnégatan 3E
Område:
Malmen
Boarea:
51.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2020
Pris:
2 400 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 891 kr/mån. I avgiften ingår värme & vatten.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planritning