Brändtorpsvägen 24

På omtyckta Getingen ligger denna mycket trivsamma etta! I det vackra huset på Brändtorpsvägen bor du på cykelavstånd till centrum och universitetet. Busshållplats finns precis utanför huset och du har även bekvämt avstånd till gym, mataffär och natur.
Här är bara för nästa ägare att flytta in och börja trivas. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och den väl tilltagna balkongen möjliggör soltimmar från lunch till kväll. I lägenheten har du allt du behöver: hall med skjutdörrsgarderob, köksdel med förvaring och badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Den låga månadsavgiften om 1 423 kr garanterar en bra boendekostnad. Bredband och tv ingår förmånligt i ett obligatoriskt tillägg om endast 259 kr/mån.

Välkommen till den perfekta lägenheten för dig som är student, förstagångsköpare eller söker övernattningslägenhet!
1 050 000 kr

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med praktisk skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en ekparkett som fortsätter in i rummet.

DUSCH/WC
Rymligt badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med tillhörande arbetsyta och skåp. I övrigt finns här wc, handfat med kommod och dusch.

RUM/KÖK
Trivsamt rum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Rummet förlängs dessutom av den generöst tilltagna balkongen! Köksdelen är bra utrustad med kyl/frys, spis och fläkt.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Övriga byggnader:
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.

Uteplats

Här blir du bortskämd med en rymlig balkong placerad till förmån för eftermiddags- och kvällssol. Balkongen bjuder på fri vy över lummigt grönområde. Den fjärrstyrda markisen används flitigt under varma sommardagar. Tre gemensamma balkonger med trätrall i söderläge på våning 3-5. Gemensam takterrass med loungemöbler och fantastisk utsikt.

Ekonomi

Pris:
1 050 000 kr
Månadsavgift:
1 423 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende bredband och tv tillkommer med 259 kr/mån.
Andel i föreningen:
2.406%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Försäkring
100 kr
Summa
300 kr

Driftskostnad beräknas till ca 300 kr/mån (200 kr/mån för hushållsel och 100 kr/mån för försäkring).

Föreningen

Namn
Brf Getingen i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-9871
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st
Parkering
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas. P-platser under tak kostar 365 kr/mån och p-platser delvis under tak kostar 250 kr/mån.
TV/bredband
Obligatoriskt tillägg 259 sek/mån. Faktureras av föreningen. Tv via Telia (fiber), paket Lagom ingår. Internet via Telia (fiber), 100/100 Mbit/s ingår.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ja
Gemensamma utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt. I huset finns också tre gemensamma balkonger i söderläge på våning 3-5 samt en stor takterrass med gemensamma loungemöbler.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning i augusti 2018.

NÄSTA VISNING

Tor 24 Juni
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1205
Våningsplan:
Våning 3 av 5. Hiss finns.
Adress:
Brändtorpsvägen 24
Område:
Getingen
Boarea:
27 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1 rum
Byggår:
2018
Pris:
1 050 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
1 423 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende bredband och tv tillkommer med 259 kr/mån.