Fjölebrovägen 34

Valet mellan hus eller lägenhet är av naturlig anledning inte helt enkelt. Vilket gör att det känns väldigt kul att erbjuda fördelarna med ett hus i form av tomt, förråd, uteplats och garageuppfart - i ett bostadsrättsformat på Fjölebrovägen 34. Undslipp bekymmer som att renovera fasad, tak eller fönster, flytta istället direkt in till detta bekymmerslösa hem som stod klart så sent som 2019.

Denna unika hem är fördelat över tre plan och utgör 140 kvadratmeter som inrymmer sex rum och kök. Planlösning i form av entréplan med hall, helkaklat badrum, tvättstuga, generöst kök, förråd och ett tilltaget vardagsrum. Utöver den stenlagda uteplatsen på framsidan finns en generös baksida som har altan och tillhörande gräsmatta. En trappa upp möts du av mellanvåningen som har tre tilltagna sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och ett sällakskapsrum. Våning tre presenterar oändliga möjligheter. Njut av din egen oas med helkaklat badrum, klädkammare och plats för en stor säng, eller ytterligare en sällskapsyta för vänner och familj. Unikt för hela området är den soldränkta takterrassen där du kan njuta av stort lugn tack vare insynsskydd och vacker utsikt.

Bosätt dig i ett hem där säljarna ägt lägenheten sedan inflytt och då valde att göra de smakfulla tillval som fanns tillgängliga. Dessutom har de investerat extra i elektronisk markis på takterrassen och även solskyddande markis mot uteplatsen på baksidan.

Här bor du med ett perfekt läge i Fjölebro. Förskola tvärs över gatan, promenadavstånd till Fjölebro IP och cykelavstånd till Lindsdals centrum med stort serviceutbud. Bra kommunikationer in till Kalmar centrum.

Varmt välkommen på visning!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Entréplan

Parkera bilen på framsidans garageuppfart och gå förbi den stenlagda uteplatsen innan du öppnar ytterdörren. Ta sedan klivet in i hallen och välkomnas av en känsla av nytt, fräscht och tilltalande. Fötterna placerar du på ett slitstarkt klinkergolv och vidare ligger ett parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. På hela nedre plan njuter familjen av behaglig golvvärme, dessutom finns bra förvaring med förrådsutrymme under trappen.

Till vänster om hallen ligger det påkostade och välutrustade köket där ägarna valde önskvärda tillval vid nybyggnationen. Luckorna matchar fint med den slitstarka bänkskivan och de rostfria vitvarorna - modernt och tidlös på samma gång. Köket erbjuder generösa arbetsytor och har fint ljusinsläpp från både vardagsrum- och köksfönster. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en integrerad diskmaskin. Intill köksfönstret rymmer matbord med plats för 6 personer. Härifrån blickar du ut över husets framsida.

Till höger ligger det smakfulla badrummet som har helkaklade väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Utrustning i form av handfat med kommod, spegelskåp, toalett och dusch med platsbesparande vikväggar. Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra. Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet som har tvättmaskin och torktumlare, samt arbetsytor och tvättho.

Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet som erbjuder plats för middagsbord, soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar att bjuda in stora sällskap? Inga problem, här får alla plats. Extra tacksamt för köksön som på ett fint sätt binder samman kök och sällskapsrum.

Via sällskapsrummet uppenbarar sig ett av hemmets många dragplåster. Lägenhetens baksida som bjuder på lagom stor tomt, ett tilltaget trädäck och ett rymligt kallförråd. Häckarna som angränsar till grannarna kommer med tiden att växa sig stora.

Mittenvåning

Fortsätta en trappa upp för att mötas av den kvadratsmarta mellanvåningen med alla rätt. Här finns ytterliggare ett sällskapsrum, tre sovrum varav alla tre är i generös storlek, samt ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme, badkar, kommod med handfat och badrumsskåp. De två sovrummen som vetter mot husets baksida är båda i bra storlek. Det största sovrummet har fönster mot lägenhetens framsida erbjuder förvaring i form av skjutgarderob.

Takvåning

Ytterligare en trappa upp på lämnas väldigt lite att önska. Våningen är stor och berikad med charmiga vinklar och vrår. Ett härligt takfönster släpper in rikligt med ljus, likaså de helglasade dubbeldörrarna ut till takterrassen. Vilket rum! Till höger om trappen finns en mysig kontors- eller läshörna och till vänster finns en generös golvyta som lämpar sig för det mesta. Ett master bedroom? Eller kanske ytterligare ett sällskapsrum? Låt familjens behov få avgöra. Goda förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare.

Det som kanske överraskar mest på detta våningsplan är att det finns ett tredje badrum. Takfönstret gör rummet ljust och trivsamt. Badrummet är utrustat med dusch med infällbara väggar, spegelskåp, kommod med underliggande förvaring och toalett.

Avslutningsvis den alldeles unika takterrassen, njut av optimal frihetskänsla helt utan insyn och unik utsikt.

Byggnad

Byggnadsår:
2019
Övriga byggnader:
På husets baksida finns ett rymligt kallförråd.

Uteplats

På framsidan har man en stensatt uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Insynsskydd mot grannen i form av spaljé. På baksidan finns altan i österläge med belysning och en solskyddande markis. Tillhörande gräsmatta omgärdad av buskar mot granne och tomtgräns. Takterrassen är placerad i väster. Här möts du av eftermiddags- och kvällssolen. Fritt, insynsskyddat och med rogivande utsikt. Här har säljarna valt att installera en elektronisk markis. Marken ägs av föreningen, men sköts av bostadsrättsinnehavaren.

Ekonomi

Månadsavgift:
4 916 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering.
Andel i föreningen:
5.4619546%
Andel av årsavgift:
5.51685%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
700 kr
Hushållsel
1 300 kr
Försäkring
200 kr
Summa
2 200 kr

Uppg. enligt säljaren.

Föreningen

Namn
Brf Fjölebro Ett
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-3602
Hemsida
brffjolebro.se
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Parkering
Varje radhus har egen asfalterad uppfart på framsidan med plats för en bil. Gästparkeringar finns i området.
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningens hus består av fyra radhuslängor med totalt 22 bostadsrättsradhus.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättsradhus, lghnr 20
Våningsplan:
Adress:
Fjölebrovägen 34
Område:
Fjölebro
Boarea:
140 kvm.
Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum.
Byggår:
2019
Månadsavgift:
4 916 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering.
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
  • Isabella Tulokas Sultan
  • Mäklarassistent
  • 0703227519
  • Skicka e-post
Entréplan
Våning 2
Våning 3