2 495 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
79.5 kvm
Område:
Linnéstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 846 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Brf Geologen I Brf Geologen hittar du ljusa, öppna lägenheter med stora balkonger och funktionella ytor. Storleken varierar från tvåor till fyror (58,5 till 111,5 kvm) med takterrass. Totalt byggs 44 lägenheter fördelade på två hus. Alla lägenheter i Brf Geologen har matt vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i kalksten och stilrent grått klinkergolv i hallen. Väggarna är målade i en ljust varmgrå ton som skapar helhetsharmoni. Inredningen är modern och funktionell, med smakfulla kontraster och gedigna material. Till den vackra basen väljer du själv en designlinje för kök och badrum. Hela fyra olika designlinjer kan spegla din smak och stil.

Föreningen kommer disponera 42 garageplatser till en kostnad om 800 kr/månad. I hus E går hissen hela vägen ned till garaget. För boende i hus D går man över innergården och ned i garaget via hus E.

Inflyttning planeras under kvartal tre år 2023.

I försäljningsarbetet tillämpar vi "först-till-kvarn-principen".
Linnéstaden Alldeles intill citykärnan i Kalmar hittar du Linnéstaden. Här får du ett bekymmersfritt boende med natursköna miljöer runt hörnet. Innergården bjuder in till en kopp kaffe i solen och omgivningen till rörelse eller shopping. Välkommen till ett modernt cityliv.

Här får du nära till allt. Stadsdelen utvecklas över tid och kommer att innehålla runt 700 bostäder, butiker och samhällsservice. En plats att bo och leva på, helt enkelt. Boendemiljön präglas av grönska med väl tilltagna ytor som inbjuder till rörelse, lek och avkoppling. I det här moderna boendet finner du mervärden som laddstation för elbilar och ett nybyggt utegym i angränsande parkområde.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Område
Linnéstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1002D
Boarea
79.5 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
4 846 kr/mån. I avgiften ingår uppvärmning samt varm- och kallvatten.
Pris
2 495 000 kr

Lägenhetsbeskrivning

Balkong: Golv av betong. Räcke i stål/aluminium.
Tamburdörr: Säkerhetsdörr.
Golv: Klinker och träparkett.
Innerväggar: Målade.
Innertak: Vita.
Innerdörrar: Vita.
Fönsterbänkar: Kalksten.
Garderob, hall: Vit garderob med klädstång och hylla enligt planlösning. Kund inreder själv garderob med övrigt efter inflyttning.
Garderob, sovrum: Vit garderob alt. Klädkammare med klädstång och hylla enligt planlösning. Kund inreder själv garderob med övrigt efter inflyttning.
Kökssnickerier: Enligt konceptval.
Bänkskivor och diskho: Enligt konceptval och underlimmad diskho.
Stänkskydd: Enligt konceptval.
Vitvaror: lnduktionshäll, inbyggnadsugn, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn.
Spiskåpa: Ansluten till centralt ventilationsaggregat. Golv våtutrymme: Klinker enligt konceptval.
Vägg våtutrymme: Kakel enligt konceptval.
Badrumsporslin: Vägghängd toalettstol. Tvättställ med kommod enligt konceptval.
Spegel: Spegel ovan tvättställ.
Duschplats: Glasad duschvägg, se planlösning.
Tvättutrustning: Tvättmaskin och torktumlare.
Belysning: LED-utförande i kök, wc/dusch och förråd. Lamputtag i vardagsrum, hall, förråd och sovrum. I vardagsrum och sovrum finns även lamputtag för fönsterbelysning.
Internet / TV / Tele: Fiber, nätverksuttag för Tele / TV / Data.
Elinstallation: Elcentral med automatsäkringar, jordfelsbrytare.

Interiörbeskrivning

-KÖKET-

I köket väljer du den designlinje som du trivs bäst med. Modernt i mattsvart och ek, Klassiskt i ljusgrått eller Sobert i ljust varmgrått, ton i ton med väggen. Även ett vitt kök i designlinjen Ljus finns som val. Här finns allt du behöver för att laga något gott och trivas runt matbordet med vänner eller med en kopp kaffe i stillhet på morgonen. För den som önskar vitvaror i rostfritt tillkommer 6000 kr.

Sober
Det sobra köket går ton i ton med den ljusa varmgrå väggfärgen och ger på det sättet ett intryck av att köket flyter in i rummet som helhet. Minimalism som samspelar med bänkskivans naturliga betongmönster i grå laminat. Samma skiva bildar stänkskydd på väggen. Push to open ger ett handtagslöst kök.

Modern
I det moderna köket flyter bänkskiva och underskåp ihop till en hel möbel och kakelplattorna på högkant skapar en uppdaterad bistrokänsla i grafisk kontrast mot de mattsvarta överskåpen. Draglister och push to open lösningar gör skåp och lådor handtagslösa. Tillägg för detta utförande: 42 000 kr.

Klassisk
I det klassiska köket är luckorna stilrent ljusgrå. Stänkskyddet består av kvadratiskt kakel vilket aldrig går ut tiden. Bänkskivan i hårdvaxad ask ger en mjukhet till köket och de svarta handtagen en tilltalade kontrast. Tillägg för detta utförande: 21 000 kr.

Ljus
Det ljusa köket har klassiska vita luckor. För kontrast är ett distinkt svart handtag tillagt på luckan. Den hårdvaxade vita ekskivan matchar golvet i lägenheten och allt binds ihop med ett varmgrått kakel som tar upp ljust varmgrå väggfärgen.


-BADRUM-

Din utvalda designlinje sätter prägel på badrummet och ger dig en kombination av funktion och vardagslyx. För alla badrums-designer kan duschväggens glas väljas som klart eller frostat utan extra kostnad.

Modern
Gillar du ett urbant och grafiskt intryck väljer du badrumsdesignen vi kallar Modern. Där luckorna och bänkskivan är mörkt grafitgråa mot de vita väggarna. Ett grått golv skapar harmoni i rummet.

Klassisk
Klassisk heter inredningen med en ljusgrå lucka på kommoden i samma ton som köket Klassisk. Perfekt för den som gillar att ha en genomgående färg på luckorna i lägenheten. Golvet här är mörkare grått.

Sober
Den tredje badrumsdesignen Sober har en varmare ton av betonggrå och ett ljusare klinkergolv som för tankarna till spa och natur.

Ljus
Här är luckorna på skåp och kommod klassiskt vita. Bänkskivan grafitgrå och så även golvet. Väggkaklet är vitt och de svarta knopparna blir pricken över i.


-VARDAGSRUM-

Lägenheternas öppna planlösning binder ihop de sociala ytorna i vardagsrummet och i köket. Här finns gott om utrymme för samvaro, fest och avkoppling. Stora ljusinsläpp i samband med utgång till balkong eller terrass skapar rymd i rummet.


-SOVRUM-

Vi spenderar mer tid i sovrummet än någon annanstans i hemmet. I Brf Geologen kommer du att kunna sova riktigt gott i lugna, inbjudande sovrum. Väggarna är målade i samma ljust varmgråa ton som resten av lägenheten. Stäng av mobilen, sänk temperaturen och koppla av!

Byggnadsbeskrivning

Grundläggning: Betong.
Bärande stomme: Bärande väggar och bjälklag av betong.
Fasadvägg: Ytskikt av betong/puts alternativt trä.
Yttertak: Papp.
Fönster/fönsterdörrar: Trä med utvändig aluminiumbeklädnad.
Invändigt vita.
Innerväggar: Gips alternativt betong.
Uppvärmning: Fjärrvärme, via radiatorer.
Ventilation: FTX centralt placerat i källarplan (mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning).
Hiss: Alla plan nås via hiss.
Trapphusgolv: Terrazzo och/eller klinker.
Trapphusväggar: Målade.
Övrig utrustning trapphus: Fack för inkommande post finns på entréplan i varje trapphus. Tidningshållare finns vid lägenhetsdörren. Passersystem i huvudentré och källare mot garage.
Förråd: Finns i källaren.
Cykelparkering: Finns i källare och på gård.
Parkering: Plats finns att hyra i garage.

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2023
Fönster
Isolerglasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Våningsplan
1 av 7. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till alla lägenheter hör ett källarförråd. Alla boende i hus E kommer ha sitt förråd i hus E. För boende i hus D kommer vissa ha sitt förråd i i hus D och vissa i hus E.
Uteplats
Alla lägenheter på markplan har uteplats. Övriga lägenheter har balkong. Lägenheterna högst upp i husen har även takterrass.
Bilplats
Föreningen kommer disponera 42 garageplatser till en kostnad om 800 kr/månad. Infart från Perstorpsvägen.
Namn
Brf Geologen i Kalmar
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-7350
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr
Månadsavgift:
4 846 kr/mån I avgiften ingår uppvärmning samt varm- och kallvatten.
Andel i föreningen:
2.486%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader