Hemvägen 16N

Det är något alldeles speciellt med att ha direkt närhet till skogen, att kunna kliva ut på balkongen och känna doften av blomningen är det många som drömmer om. Högst upp i huset på våning fyra får du uppleva just detta samtidigt som centrala Kalmar ligger på bekvämt avstånd.

På Vimpeltorpet som är ett utav Kalmars mest växande område stoltserar denna bostaden om 78 kvadratmeter. Noggrant planerad planlösning för att passa den moderna familjen. Läget är ett utav områdets bästa - fritt med balkongen mot söder och den grönskande skogen. Privat, soligt och insynsskyddat.

Denna öppna planlösningen skapar ett hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Ett fullutrustat kök från Ballingslöv stoltserar i hjärtat av bostaden. Badrummet är helkaklat och sovrummen är smart planerade. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv.

På Brf södra råstenen får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro bland grönområden och en trygg miljö samtidigt som du har stadens utbud behagligt nära.
1 895 000 kr

Rumsbeskrivning

Vi tar hissen eller trapporna upp till fjärde våningen, precis utanför finner vi entrédörren. Ta ditt första kliv in och och njut av de fantastiska ljusinsläppet från tre håll. Det första som säkert fångar din uppmärksamhet är utsikten som gör sig påmind varje gång du kliven in i entrén.

Du möts av ett smakfullt klinkergolv liknande det som ligger i badrummet. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Längre ner i hallen finns ett städskåp. Hallen är lagom stor för att slippa trängsel men samtidigt sparsam med kvadratmeterna.

På varsin sida om hallen ligger de två mindre sovrummen där du får plats med säng samt enklare möblemang, här finns även en garderob i vardera sovrum.

Ta några steg fram från hallen och sväng vänster, här finner du det välutrustade köket från Ballingslöv. Ljus skåpinredning, grå stenmönstrad bänkskiva, vitt kakel samt stora fönsterpartier får köket att kännas rymligt, modernt och tidlöst! Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, häll, inbyggnadsugn och mikro samt en diskmaskin. Intill köksfönstret rymmer matbord för 6 personer.

Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här får alla plats! Ljusinsläpp från stora fönsterpartier skänker behagligt dagsljus. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska balkongen som bjuder på en slående utsikt över intilliggande natur.

Från både sällskapsrummet och hallen når du bostadens tredje sovrum, det största. Här får du plats med dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Gott om plats för förvaring i sovrummets garderober. Fönstret vetter mot skogen som tryggar för en god natts sömn.

Vill du ha ett funktionellt badrum? Bra då har du kommit rätt! Helkaklat, modernt, tilltaget och väldigt praktiskt. Badrummet är utrustat med golvvärme, handfat med kommod, dusch med duschväggar handdukstork och toalett.
Här behöver du aldrig mer känna ångest inför söndagstvätten! Med en tvättavdelning som denna är det svårt att klaga. Tvättmaskin, torktumlare samt goda förvarings- och arbetsytor.

Varmt välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadsår:
2019
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Till varje bostad följer ett förråd.

Ekonomi

Pris:
1 895 000 kr
Månadsavgift:
4 228 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, parkeringsplats och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 985 kr avseende värme, varmvatten och hushållsel. Denna kostnad är tillfällig och kommer senare att justeras till att varje bostad debiteras separat efter egen förbrukning.
Andel i föreningen:
3.6932%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Försäkring
100 kr
Summa
100 kr

Föreningen

Namn
Brf Södra Råstenen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-2743
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
29 st
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Överlåtelseavgift
1182 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Adress:
Hemvägen 16N
Område:
Vimpeltorpet
Boarea:
78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2019
Pris:
1 895 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 228 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, parkeringsplats och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 985 kr avseende värme, varmvatten och hushållsel. Denna kostnad är tillfällig och kommer senare att justeras till att varje bostad debiteras separat efter egen förbrukning.