Lech Walesas gata 42

Nu finns möjlighet att förvärva en bostad i omtyckta Ljusstaden! Välkommen till ett bekvämt boende i markplan med toppen läge!

Bekvämt belägen i markplan utan ett enda trappsteg ligger denna väldisponerade trea om 76 kvm. Två uteplatser, en stensatt i öst och en i perfekt västerläge med utökat trätrall och tillhörande trädgårdstäppa som omgärdas av buskar. I lägenheten inryms två sovrum, varav det ena med en generöst tilltagen klädkammare. Stilfullt, helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rejält kök och vardagsrum förenat i modern, öppen planlösning! Rymlig och välutrustad köksdel med bra förvaring och arbetsytor. Väl tilltagen yta för middagsbordet och generös vardagsrumsdel med många möbleringsmöjligheter.

Till lägenheten hör dessutom två förråd! Ett kallförråd i anslutning till uteplatsen på framsidan och ett varmförråd. I föreningen finns mycket fina faciliteter som festlokal, övernattningslägenhet, gym och lekrum för barnen. Välordnad innergård med gräsmattor, sittmöjligheter och grillplats.

Ljusstaden är ett omtyckt område med närhet till vacker natur, strövområden, golfbana, hav och gott om service med bl a förskolor, närheten till Hansa och Berga centrum. Låg månadsavgift om 3.316 kr/mån där ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg.
2 390 000 kr

Rumsbeskrivning

HALL
Via uteplatsen på framsidan träder man in i en rymlig hall med klinkergolv och avhängingsyta i entrén. Vidare i hallen och i resten av lägenheten ligger ett ekparkettgolv. I hallen finns förvaringsmöjligheter i två garderober och ett städskåp.

SOVRUM
Rymligt sovrum med fönster mot framsidan. Klädförvaring i generöst tilltagen klädkammare med skjutdörr.

SOVRUM
Sovrum som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Fönster mot framsidan och en garderob för kläderna. Skjutdörr.

BADRUM
Praktiskt, modernt och smakfullt badrum! Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. I badrummet finns wc, handfat med kommod, dusch med vikväggar i glas och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med tillhörande skåp och bänkyta.

KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning är efterfrågat av många! Generöst tilltaget med kök med gott om arbetsyta, förvaring och utrustning bestående av kyl, frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Stort utrymme för middagsbordet och en rejäl vardagsrumdsel med gott om plats för soffgruppen. Här finns också en förstärkt vägg för upphängning av tv:n. Från vardagsrummet når man den egna uteplatsen.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader:
Till varje lägenhet hör ett utvändigt kallförråd beläget på bostadens loftgång samt ett varmförråd i separat byggnad på gården. Extra förvaringsutrymme går att hyra. I föreningen finns tre stycken cykelförråd. Sophantering med källsortering sker i miljörum i separat byggnad. I föreningen finns också festlokal, gästlägenhet, tvättstuga, hobbyrum, motionsrum samt lekrum för barn.

Uteplats

Uteplats på framsidan i östläge med stensatt uteplats och eget förråd. Uteplats på baksidan i västerläge med trädäck och trädgårdstäppa omgärdad av buskar.

Ekonomi

Pris:
2 390 000 kr
Månadsavgift:
3 315 kr/mån. I avgiften ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg.
Andel av årsavgift:
2.45526%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
180 kr
Vatten/avlopp
280 kr
Försäkring
80 kr
Summa
540 kr

Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Namn
Riksbyggens Brf Solgläntan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-3291
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
39 st
Parkering
12 stycken parkeringsplatser går att hyra, separat kö. 26 stycken parkeringsplatser i carportlänga går att hyra, separat kö.
TV/bredband
TV/bredband/telefoni via Telia (fiber), faktureras av föreningen.
Överlåtelseavgift
1137 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning i april 2018. För mer information om föreningens ekonomi, vänligen kontakta mäklaren, Riksbyggen eller se den ekonomiska planen.

NÄSTA VISNING

Ons 28 Juli Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1001
Våningsplan:
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3. Våning 1 av 3. Hiss finns.
Adress:
Lech Walesas gata 42
Område:
Ljusstaden
Boarea:
76 kvm.
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2018
Pris:
2 390 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 315 kr/mån. I avgiften ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post