Drottning Margaretas väg 34

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
75 kvm
Område:
Södercentrum
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
5 577 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

I vackert hus från 1930-talet ritat av den berömda arkitekten J Fred Olson Drottning Margaretas väg 34 är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. På omtyckta Söder, i vackert hus från 1930-talet ritat av den berömda arkitekten J Fred Olson, väntar en totalrenoverad trea. Från bostaden har du utsikt över föreningens lummiga trädgård, privat och alldeles ljuvlig! Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni.
Hög standard Lägenheten håller mycket hög standard och erbjuder ett helkaklat duschrum med golvvärme, smakfullt och välutrustat kök med ljusgrå köksluckor och bänkskiva i sten, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, samt två sovrum i bra storlek med gott om förvaring.

Gemensam, skyddad innergård och en gemensam balkong som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor du i ett attraktivt och eftertraktat område med välsorterad mataffär ett stenkast bort. Vacker natur och havsmiljö 700 meter bort vid Kalmarsundsparken och Stensö, och med behagligt avstånd till centrum.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Drottning Margaretas väg 34
Postadress
392 46 Kalmar
Område
Södercentrum
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1101
Boarea
75 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 577 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Rumsbeskrivning

Välkommen in på en rundtur i denna fantastiska trerummare. Direkt innanför dörren känner du fortfarande känslan av nytt och fräscht samt högt i tak. Du möts först av en mycket rymlig hall, och fötterna sätter du på ett vitpigmenterat ekparkettgolv som enhetligt löper vidare in i samtliga rum. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och två bra garderober för förvaring.

Tar du först till vänster i hallen så når du lägenhetens helkaklade duschrum. Snyggt och stilrent med vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Behagligt med golvvärme. I taket sitter infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med toalett, tvättställ med underliggande förvaring, dusch med vikväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Förvaringsmöjligheter i överskåp.

I anslutning till hallen ligger två sovrum som är i bra storlek och erbjuder gott om förvaring i form av flera garderober. Rummen gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och i det stora sovrummet får du även plats med extra förvaringsmöbel om så önskas.

Vidare in i lägenheten öppnar köket upp sig. Smakfullt utförande och gott om förvaring bakom ljusgrå luckor som matchas med vitt kakel och en snygg bänkskiva i sten. Köket är välutrustat och erbjuder maskinell utrustning i form av hel kyl och frys, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Här finns dessutom en perfekt plats för matbord intill fönstret som vetter mot innegården.

Via köket når du det väl tilltagna VARDAGSRUMMET. Här finns flera olika möbleringsmöjligheter och rummet gör plats för soffgrupp, tv, hyllor och extra matmöblemang om så önskas.

Byggnadsår
1934 (Renoveringsår: 2018)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Det finns ett stort källarförråd som tillhör lägenheten.
Uteplats
Gemensam, skyddad innergård med härlig trädgård fullt av fruktträd & bär samt en gemensam balkong som kan nyttjas av föreningens medlemmar.
Bilplats
Parkering utmed kringliggande gator.

Energideklaration

Status
Utförd (2017-03-10)
Primärtenergital
150 kWh/m2/år
Energiklass
F
Namn
Bostadsrättsföreningen Lärkträdet 19 i Kalmar
Om föreningen
Ombildad år 2018.
Byggnadsår
1934(Renoveringsår: 2018)
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-1779
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
5 st
TV/bredband
Ansluten till Telias öppna fibernät.
Tillåts delat ägande?
Ej angiven
Parkering
Parkering utmed kringliggande gator.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 577 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
25.33%
Andel av årsavgift:
24.073%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
330 kr/mån
Driftkostnaderna är uppskattade.