Sagovägen 31

1 100 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
63 kvm
Område:
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
3 692 kr/mån

1 dag kvar till visning.

27 September
Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Ett hem som inte är likt något annat. På Sagovägen 31 uppenbarar sig en helt otrolig tvårummare som är fördelad över 63 kvadratmeter. Hemmet har byggts om och på så vis har en öppnare planlösning skapats - vilket helt unikt för både området och adressen. Förvänta dig genomgående bra skick, helkaklat badrum och sociala ytor att trivas på.

Planlösning med inbjudande hall som har anslutning till hemmets alla rum, härnäst kommer sovrummet som lovar god sömn och praktiskt förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet lämnar inget att önska med smakfull inredning, fönster och möjlighet till tvättmaskin.
Rakt igenom oklanderligt skick och hög trivsel. Avslutningsvis uppenbarar sig hemmets hjärta som är den kombinerade ytan med kök och vardagsrum. Njut av välutrustat kök med bra förvaring, arbetsytor och unikt ljusflöde med fönster i två väderstreck två. Rummet är verkligen fantastiskt och inrymmer både familj och gäster på de stora middagsbjudningarna. Utöver detta finns här utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge, som har utrymme för generöst utemöblemang.

Här bor du i en välskött förening med direkt närhet till service, grönområden och fina förbindelser till Hansa City och Kalmars centrum.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sagovägen 31
Postadress
393 52 KALMAR
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
58
Boarea
63 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
3 692 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 135 kr avseende fiberbredband.
Pris
1 100 000 kr

Hall

Ta klivet in i hemmets ljusa och inbjudande hall som har anslutning till lägenhetens alla rum. Direkt till höger finns en påpasslig avhägningsyta för ytterkläder.

Sovrum

Härnäst kommer sovrummet som ligger med lugnt och skyddat läge mot innergården. Här får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och extra förvaringsmöbel vid behov. Längs ena väggen finns en snygg och praktisk skjutdörrsgarderob med belysning och ovanpåliggande förvaringsmöjlighet.

Badrum

Helkaklat badrum med alla rätt. De vita kaklet och det gråa klinkergolvet skapar tillsammans en bra känsla. Utrustning i form av dusch med vikbara väggar i glas, toalett, tvättställ med underliggande förvaring och handdukstork. Känner du behovet av tvättmaskin? Inga problem då el redan är förberett. Extra välkommet är fönstret som släpper in härligt dagsljus.

Allrum

Avslutningsvis uppenbarar sig hemmets hjärta - den kombinerade ytan med kök och vardagsrum. Här får du direkt en känsla för påtaglig rymd och härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet erbjuder flertalet inredningsalternativ och har plats för den stora soffgruppen, tv-bänk och hyllor. Härifrån når du den inglasade balkongen som ligger i skyddat västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är utrustad med snyggt golv, skjutbara fönster och eluttag.

Det anslutande köket har utmärkta förvaringsmöjligheter och välkomna arbetsytor. Allt här matchas fint i form av vita luckor och bänkskiva i massiv ek. Utrustning i form av kombinerad kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Här ges naturlig plats för ett stort middagsbord.

Byggnadsår
1972
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Ett rymligt förråd. I övrigt har föreningen tvättstuga, gym, bastu och en övernattningslägenhet - bra för dig som har mycket gäster.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor inglasad balkong i skyddat västerläge med snyggt golv, skjutbara fönster och eluttag.
Bilplats
Garageplats finns att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats finns att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-02-05)
Primärtenergital
156 kWh/m2/år
Energiklass
F
Namn
Riksbyggen Brf Trollet
Om föreningen
Hemsida: www.brftrollet.com

Byggnadsår
1972
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-2802
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Catrin Qvick 073-8211348.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
182 st
TV/bredband
TV via Com Hem, grundutbud ingår i avgiften. Fiberbredband via Com Hem.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Under våren 2016 byttes fönster och balkongdörrar ut. Nya säkerhetsdörrar installerades samtidigt.
2015/2016 Fönsterbyte
2018/2019 Gemensamma utrymmen, vatten/avlopp, ventilation, huskropp utvändigt och markytor.
Parkering
Garageplats finns att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. 550 kr/månaden.
Parkeringsplats finns att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 85 kr/månaden utan elstolpe och 135 kr/månaden med elstolpe.

Ekonomi

Pris:
1 100 000 kr
Månadsavgift:
3 692 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 135 kr avseende fiberbredband.
Andel i föreningen:
0.54029%
Andel av årsavgift:
0.54081%
Reparationsfond:
14 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
280 kr/mån

Planritningar

Planritning