Jeanssongatan 11

18 000 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
185 kvm
Område:
Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 9 av 9. Hiss finns.
Månadsavgift:
8 540 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jeanssongatan 11
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1901
Boarea
185 m²
Antal rum
3 rum och kök, varav 2–3 sovrum
Månadsavgift
8 540 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats.
Pris
18 000 000 kr

Interiör

I Bojen har du många valmöjligheter när det gäller lägenhetsstorlek, rumsindelning, planlösning och balkongstorlek. För vi människor är olika. Några älskar stora, öppna ytor och behöver mer plats för att trivas. Andra satsar hellre på ett eget arbetsrum eller vill ha fler rum för familjen. De minsta lägenheterna är 48 kvm, den största takvåningen är 196 kvm. I många tvåor och treor kan du få ett extra rum genom tillval så att lägenheten passar dina önskemål. Alla lägenheter, stora som små, är ljusa, vackra och designade för ett bekvämt liv.

Utsikten från panoramafönstren och närheten till sundet ger ditt hem kvaliteter utöver det vanliga. Stora delar av året får du också ett skönt uteliv på balkongen. Den kan bli ett extra vardagsrum för dig och dina vänner – och varför inte för dina intressen? Oavsett om du vill plantera kryddväxter eller lägga ut yogamattan.

Lägenheterna är inte bara vackra utan också välplanerade. De stora fönsterpartierna gör rummen ljusa och välkomnande. De öppna sambanden mellan kök och vardagsrum funkar fantastiskt bra för fester och goda middagar med vänner. Men ditt hem är lika fint en tidig morgon med havet som enda sällskap.

Shoreline har tagits fram av inredningsarkitekt Malena Strömberg på Tengbom. Här kommer inspirationen från strandlinjen vid Kalmarsund- en värld av sten, tång, mörkt hav och blåst. Sedan är det upp till dig hur du vill kombinera kustens färger. Inredningslinjens ljusa, grå och varmbeigea toner kan förstärkas med mörkare åskmolnsblått eller varmt gult. Eller ställas mot en neutral bas. Som en egen oslipad diamant, avskalad och rå men äkta och naturlig. Samtliga möjliga tillval i Shoreline är kostnadsfria.

Arkitekten JP Pereira på Tengbom står bakom systerhusen Fyren och Kompassens tillval Golden Forest. Golden Forest inspireras av från skogens gläntor och solens spel med grenar och bladverk. Klassiskt djupa tränyanser ger lägenheten karaktär och atmosfär. Vill du ha ett ombonat och elegant hem kommer du att trivas här. Denna designlinje är ett tillval. Kontakta ansvarig mäklare för prisuppgifter.

Byggnadsår
2023
Våningsplan
9 av 9. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd på första våningen
Balkong
Ja
Namn
Brf Bojen
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-1825

Ekonomi

Pris:
18 000 000 kr
Månadsavgift:
8 540 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats.
Andel i föreningen:
4.75%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader