Vänskapens väg 7B

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
44 kvm
Område:
Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
2 098 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Vänskapens väg 7B - ett högkvalitativt boende med det lugna läget! Byggår 2016 innebär för dig ett så gott som nytt hem, varsamt nyttjat av nuvarande ägare. På första våningen, i markplan, möts du av ofta efterfrågade attribut såsom fönster på tre håll, genomgående trägolv, vitmålade väggar och goda förvaringsytor. Såväl inredning som materialval är noga genomtänkta. Sällskapsrummet ligger med en modern, öppen planlösning till det välutrustade köket. Sovrummet bjuder på ett gavelläge och förvaring i garderober. Helkaklat badrum med såväl tvättmaskin och torktumlare.

Denna tvåa bjuder på två uteplatser, en i anslutning till entrén med fördel för morgonsol. På husets baksida njuter du av ett avskilt läge med eftermiddagssol och direkt tillgång till täppa.
Ljusstaden Här bor du med låg månadsavgift. 2 098 kr i månaden och då ingår värme och vatten. Utöver detta tillkommer 299 kr för kabel-tv, fiberbredband och telefoni. Bekvämligheter såsom parkering i carport och förråd.

Som boende i Ljusstaden får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Universitetet, aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vänskapens väg 7B
Postadress
393 60 Kalmar
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
22
Boarea
44 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
2 098 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV

Rumsbeskrivning

Välkommen in! Redan i hallen möts vi av ljuset. Fötterna har vi hunnit placerar på slitstarkt klinkergolv. Samtliga väggar är vitmålade. Dimbara spotlights i tak.

Vi lämnar klinkergolvet bakom oss och möts nu av genomgående parkettgolv. Hallen öppnar upp till bostadens sociala del, köket som ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljuset från fönster i två väderstreck möter oss. I rummet samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? En öppen planlösning har oftast den effekten. Här får du plats med tv:n och soffmöblemanget.

Vid tillagning av mat står du tryggt i ett välutrustat kök. Stilrent, neutralt och tidlöst i sin utformning och design. Bakom luckor, lådor och skåp finns plats för alltifrån grytor till bestick. Köksön är både praktisk och social. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva och dina vitvaror är rostfria! Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Härifrån når du den tilltagna uteplatsen som vetter åt väster och eftermiddagssolen. Dimbara spotlights i tak.

Sovrummet är rymligt och nås från hallen. Förvaring i garderober. Fint med fönster på två håll.

Från hallen når vi det helkaklade badrummet. Likt köket, har man här tänkt till när det gäller valet av färg och material. Neutralt och smakfullt. Känner du? Behaglig golvvärme som värmer dina fötter. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, handdukstork och dusch med glasväggar. Vilken lyx att slippa planera in tvättdagar. Med egen tvätt och tork är det du som avgör när tvätten ska skötas. Fönstret gör det lätt att vädra. Dimbara spotlights i tak.

Byggnadsår
2016
Våningsplan
1 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd som ligger i anslutning till carporten.
Uteplats
Lägenheten har två uteplatser.

Den första nås från entrén och är stenlagd med utrymme för ett cafébord.

Uteplatsen på baksidan erbjuder en stenlagd uteplats med tillhörande grästäppa. Här njuter du bäst av eftermiddagssol utan insyn.
Bilplats
I avgiften ingår parkeringsplats i carport.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-06-11)
Primärtenergital
112 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Brf Husbilen 8
Byggnadsår
2016
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-4224
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Föreningen har tecknat ett förmånligt abonnemang för bredband och kabel-tv med Telia (fiber). Ett tillägg på 299 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Parkering
I avgiften ingår parkeringsplats i carport.

Ekonomi

Månadsavgift:
2 098 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV
Andel i föreningen:
3.125%
Andel av årsavgift:
2.77782%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
280 kr/mån

Planritningar

Planritning