Brändtorpsvägen 24

1 070 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
27 kvm
Område:
Getingen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift:
1 446 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Det fina huset på Getingen På populära Getingen stod huset på Brändtorpsvägen 24 färdigt för inflyttning i augusti 2018. Här presenteras en lägenhet på fjärde våningen. I huset finns flera mervärden för de boende i tre gemensamma söderbalkonger med slående utsikt, en gemensam takterrass med lika häftig utsikt samt två så kallade plusrum varav ett gästrum som föreningens medlemmar får nyttja. I huset finns givetvis hiss, men också en unik atriumgård med loftgångar och cykelparkeringar - här tar du med dig cykeln i hissen och ställer den utanför din lägenhet!
Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier Lägenheten disponeras över 27 kvadratmeter som innehåller allt du behöver - hall med skjutdörrsgarderob, stort duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett rum med praktisk köksdel och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Månadsavgiften om 1 446 kr/mån ger dig en låg boendekostnad. Bredband och tv via fiber betalar du endast 259 kr/mån för och parkeringsplats finns att hyra.

Det här är det perfekta boendet för dig som söker ditt första boende, som studentlägenhet eller för dig som veckopendlar och behöver övernattningslägenhet. Juridisk person är välkommen och möjlighet finns att hyra ut i andra hand.

Tillgängligt läge med närhet till Kalmars vackra stadskärna Kvarnholmen, Universitetet, Giraffens köpcentrum, gym och vacker natur- samt havsmiljö. Välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brändtorpsvägen 24
Postadress
392 36 Kalmar
Område
Getingen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1311
Boarea
27 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
1 446 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 259 kr/mån avseende fiberbredband och kabel-TV från Telia.
Pris
1 070 000 kr

Rumsbeskrivningen

HALL
Välkomnande hall med förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegeldörr. På golvet ligger en ekparkett som löper vidare in i rummet.

DUSCH/WC
Rymligt duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och i övrigt finns här wc, handfat och dusch.

RUM/KÖK
Praktisk köksdel med förvaring, arbetsyta och utrustning bestående av kyl/frys, spis och fläkt. Det är även förberett för diskmaskin. Lättmöblerbart rum med många möbleringsalternativ och utrymme för kreativa lösningar - kanske en loftsäng med underliggande förvaring eller arbetshörna? Härligt ljusinsläpp från stora fönster med trevlig vy över Getingen.

Byggnadsår
2018
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.
Uteplats
Tre gemensamma balkonger med trätrall i söderläge på våning 2-4.
Gemensam takterrass med loungemöbler och fantastisk utsikt.
Bilplats
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas.
P-platser under tak kostar 365 kr/mån och p-platser delvis under tak kostar 250 kr/mån.

Energideklaration

Namn
Brf Getingen i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning i augusti 2018.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-9871
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st varav 8 st hyresrätt(er)
TV/bredband
Obligatoriskt tillägg 259 sek/mån. Faktureras av föreningen. Tv via Telia (fiber), paket Lagom ingår. Internet via Telia (fiber), 100/100 Mbit/s ingår.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
465 kr
Tillåts juridisk person?
Ja
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Det finns 13 st parkeringsplatser i entréplan. Separat kö tillämpas.
P-platser under tak kostar 365 kr/mån och p-platser delvis under tak kostar 250 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
I föreningen har medlemmarna tillgång till två plusrum, det ena på våning 3 (gästrum) och det andra i markplan (hobby-/studierum). Att hyra gästrummet kostar 200 kr första natten och därefter 100 kr/natt.

I huset finns också tre gemensamma balkonger i söderläge på våning 3-5 samt en stor takterrass med gemensamma loungemöbler.

Ekonomi

Pris:
1 070 000 kr
Månadsavgift:
1 446 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 259 kr/mån avseende fiberbredband och kabel-TV från Telia.
Andel i föreningen:
2.406%
Andel av årsavgift:
2.406%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
140 kr/mån
Försäkring
50 kr/mån
Summa
190 kr/mån
Uppgifterna är uppskattade.

Planritningar

Planritning