Strömgatan 10B

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
35 kvm
Område:
Centralt
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 289 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Oas mitt i city Mitt bland vacker arkitektur, hav, stadsliv och anrik historik uppenbarar sig detta unika hem på Strömgatan 10B. Denna vackra lägenhet är slående unik tack vare perfekt planlösning, generös takhöjd och absolut nyskick med påkostade materialval. När du kliver in i detta trevliga hem kommer du mötas av ekparkett från Kährs med underliggande golvvärme, generöst ljusflöde och ett smakfullt kök som möjliggör social matlagning tack vare öppen planlösning mot vardagsrummet.

Fördelat över 35 smarta kvadratmeter(som känns som 50) inryms allt du behöver för att trivas i en lyxig och bekymmerslös vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som är utformad för att erbjuda både bra förvaring och framförallt ge en välkomnande känsla. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som har fönster, smakfulla kulörer och fin inredning.
Social planlösning Rakt fram uppenbarar sig köket med alla rätt i form av full harmoni med natursköna färger, bra förvaring och välkomna matlagningsytor. Dessutom finns plats för middagsbord framför fönstret där du har utsikt över Kvarnholmes takåsar. I öppen planlösning ligger vardagsrummet som har perfekt utrymme för soffgrupp. Avslutningsvis till sovrummet som erbjuder bra förvaring och som lovar god sömn.

Inte nog med att du bor på en av Kalmars trevligaste gator, dessutom erbjuds absolut närhet till allt Kalmar har att erbjuda i form av uteliv, skolor, shopping, restauranger och havet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Strömgatan 10B
Postadress
392 48 KALMAR
Område
Centralt
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1303
Boarea
35 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
2 289 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Öppna ytterdörren och välkomnas av en positiv och hemtrevlig känsla. Här finns bra avhägningsmöjligheter och dina fötter placerar du på parkettgolv från Kährs som löper enhetligt genom hela hemmet.

Badrum

Vidare till höger ligger hemmets helkaklade badrum med smakfullt kakel och klinker som är både tidlöst och snyggt. Utrustning i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, toalett, badrumsskåp och tvättställ. Utöver detta finns ett alltid välkommet fönster som skänker fint ljus.

Kök

Fortsätt vidare till hemmets hjärta som utan tvekan är det otroliga köket i öppen planlösning med vardagsrummet. Välkommen att trivas med plats för generöst middagsbord och smakfull ton från det natursköna Sentenseköket. Den maskinella utrustningen från Electrolux och består av diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt.

Vardagsrum

I anslutning till vardagsrummet ligger det gemytliga sällskapsrummet som du gärna bjuder in vänner och familj till för att umgås i. Här får du plats med soffgrupp, fåtölj, soffbord och TV vid önskemål.

Sovrum

Avslutningsvis det harmoniska sovrummet som nås via vardagsrummet. Njut av god sömn i detta rum som har garderober och utrymme för stor säng.

Sovrum

Avslutningsvis det harmoniska sovrummet som nås via kök/sällskapsrum. Njut av god sömn i detta rum som har utrymme för stor säng.

Byggnadsår
1980-1988 ( (ombyggt 2021))
Fönster
3-glas
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.

Energideklaration

Namn
Brf Gesällen
Byggnadsår
1980-1988( (ombyggt 2021))
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-2864

Ekonomi

Månadsavgift:
2 289 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
320 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
400 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning