Hemvägen 14B

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
68 kvm
Område:
Vimpeltorpet
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 741 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Privat uteplats Varmt välkommen till denna mycket trivsamma och välplanerade lägenhet på Hemvägen 14B. Detta är utan tvekan det perfekta boendet för dig som söker något bekvämt och lättskött med egen uteplats. Njut av alla fördelar som en bostadsrätt erbjuder men även en härlig huskänsla med den privata uteplatsen med utsikt över grönområde. Här bosätter du dig med med naturen som närmsta granne i en av Kalmars snabbast växande stadsdelar - Vimpeltorpet.

Planlösning i form av en stor inbjudande hall som ger en positiv första känsla av lägenheten. Direkt till höger i hallen uppenbarar sig ett av hemmets sovrum Till vänster det trivsamma köket med generös takhöjd, stort fönster och gott om utrymme för matbord. Köket erbjuder utmärkt förvaring och välkomna matlagningsmöjligheter.
Smakfulla val Det helkaklade badrummet med golvvärme är i ordentlig storlek och självklart utrustat med tvättmaskin/torktumlare. Vidare genom hallen uppenbarar sig det härliga sällskapsrummet som har total mysfaktor. Här finns stora fönster och fräscha ytskikt som är ett genomgående tema för hela lägenheten. Rummet erbjuder flertalet inredningsalternativ och är en härlig plats att avsluta dagen på. Via rummet finns utgång till den härliga uteplatsen som säljarna haft stor glädje utav. Dessutom finns på uteplatsen en elektronisk markis som styrs med hjälp utav en fjärrkontroll. I anslutning till vardagsrummet uppenbarar sig hemmets största sovrum som har garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

Som boende i Brf Södra Råstenen får du önskvärda kombinationer i form av lugn och ro med träd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hemvägen 14B
Postadress
393 61 KALMAR
Område
Vimpeltorpet
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
L103
Boarea
68 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
3 741 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, parkering och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 1 077 kr i månaden avseende hushållsel, varmvatten och värme.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Ta klivet in i hemmets inbjudande hall som ger en positiv första känsla av hela bostaden. På golvet ligger inledningsvis klinkergolv som övergår till parkettgolv som löper enhetligt genom hela hemmet. Njut av fint ljusflöde en stor rymd tack vare generös takhöjd.

Kök

Kvadratsmart kök med alla rätt. Här finns stort fönsterparti som skänker magiskt ljusflöde, framför fönstret är perfekt utrymme för middagsbord. Köket är för dig som gillar matlagning tack vare generösa matlagningsytor, bra förvaring och fräscha vitvaror Utrustning i form av vinkyl, kyl, frys, inbyggd ugn/mikro, induktionshäll, diskmaskin och fläkt.

Sovrum x2

Hemmet har två sovrum placerade i varsin ände av bostaden. Det stora rummet är ett rum som har allt man kan önska sig. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet ligger i anslutning till entrén och är något mindre än master bedroom, men fortfarande i bra storlek.

Badrum

I passagen mellan hall och vardagsrum ligger det helkaklade badrummet med smakfulla färgval. Utrustning i form av golvvärme, wc, dusch och kommod med handfat. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk som har diskho och förvaringsskåp.

Vardagsrum

Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här får alla plats! Ljusinsläpp från stora fönsterpartier skänker behagligt dagsljus. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska uteplatsen som säljaren haft stor glädje utav.

Byggnadsår
2019
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
Via vardagsrummet finns utgång till den alldeles magiska uteplatsen som säljarna haft stor glädje utav. Här finns en elektronisk markis som styrs med hjälp utav en fjärrkontroll.
Bilplats
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Namn
Brf Södra Råstenen
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-2743
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
29 st
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Föreningen kommer att under hösten 2022 installera solceller.
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.

Ekonomi

Månadsavgift:
3 741 kr/mån I avgiften ingår kallvatten, parkering och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 1 077 kr i månaden avseende hushållsel, varmvatten och värme.
Andel i föreningen:
3.2197%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Försäkring
80 kr/mån
Summa
80 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning