Jägarevägen 3

2 800 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
86.8 kvm
Område:
Funkabo
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 625 kr/mån

Visning idag.

19 Maj
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Unika Bovieran Med stor entusiasm presenteras en magnifik lägenhet i en mycket attraktiv förening, nämligen BRF Bovieran som erbjuder ett helt unikt boendekoncept. Här får du en hög standard på ditt boende, fin gemenskap, trygghet och en unik boendemiljö. Att bo i Kalmar och varje dag ha tillgång till en tempererad och ljus vinterträdgård är få förunnat. Trädgården är utformad som ett generöst inglasat uterum som är cirka 1600 kvadratmeter stort och erbjuder planteringar, sittplatser, dammar och boulebana. Här erbjuds oändliga möjligheter och stor trivsel.

Planlösning i form av tilltagen hall som ger en positiv första känsla av hemmet. I anslutning finns det helkaklade badrum som är i bra skick, det första sovrummet och klädkammare/förråd med bra förvaring. Vidare uppenbarar sig hemmets hjärta som är köket och vardagsrum i anslutning till varandra. Här erbjuds social matlagning eftersom att ytan är öppen och att rummen anknyter till varandra på ett välkommet sätt. Ljusinsläppet är rikt och extra härligt är den rejäla balkongen i soligt läge. Via vardagsrummets nås lägenhetens största sovrum som även det lovar god sömn.
Sociala ytor Bosätt dig med noggrant utvalda material- och färgval. Hemmets skick är som nytt och har all den bekvämlighet du kan tänkas behöva. En trappa ner från ytterdörren uppenbarar sig den komfortabla och spännande vinterträdgården som fyller vardagarna på ett välkommet sätt. Självklart finns hiss i huset. Möjlighet finns att hyra en p-plats med eluttag till motorvärmare.

I huset finns välutrustad samlingslokal med kök, övernattningslägenhet samt litet gym. Välkommen till ett trevligt, tryggt och socialt boende för dig som passerat 45 år. Du bor med närhet till mataffär, grönområden, kommunikationer och en kort promenads avstånd till vattnet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jägarevägen 3
Postadress
393 50 KALMAR
Område
Funkabo
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1111
Boarea
86.8 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
4 625 kr/mån. Inkl. värme, vatten och tv.
Pris
2 800 000 kr

Hall

Inbjudande hall med utmärkta avhängningsmöjligheter, här får du direkt en positiv känsla för hela hemmet. Dessutom finns en anslutande klädkammare/förråd som erbjuder bra förvaring.

Sovrum

Via hallen nås det första sovrummet som har plats för säng och förvaringsmöbel vid önskemål.

Badrum

Det helkaklade badrummet är i gott skick och i tilltagen storlek med mycket svängrum. Utrustning i form av golvvärme, dusch, wc, kommod med handfat, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin/torktumlare med ovanpåliggande bänk samt skåpförvaring.

Kök

Vidare uppenbarar sig köket som ansluter på ett härligt sätt till vardagsrummet. Här finns utrymme för matbord framför fönstret som skänker fint ljus. Köket är utrustat med kyl, frys, keramikhäll, fläkt, inbyggd ugn/mikro och diskmaskin.

Vardagsrum

Stort och socialt rum med rikt ljusflöde tack vare rejäla fönsterpartier. Rummet har utrymme för både stor sällskapsdel med soffa och fåtöljer, men även tilltaget middagsbord utan att rummet känns trångt. Här finns utgång till den härliga balkongen i soligt läge som säljarna haft stor glädje utav.

Sovrum

Via sällskapsrummet ligger det största sovrummet som har utrymme för dubbelsäng och bra förvaring.

Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Via vardagsrummet finns utgång till den generösa balkongen som erbjuder sol stora delar av dagen.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-01-18)
Primärtenergital
92 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Bovieran
Om föreningen
Byggår 2013/2014

I föreningen finns samlingslokal med fullt utrustat kök, övernattningslägenhet och litet gym. Det unika med Bovieran är den stora fantastiska vinterträdgård om cirka 1600 kvm.
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769623-4363
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
48 st
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej

Ekonomi

Pris:
2 800 000 kr
Månadsavgift:
4 625 kr/mån Inkl. värme, vatten och tv.
Andel i föreningen:
2.26254%
Andel av årsavgift:
2.26254%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Planritningar

Planritning