Linnégatan 3E

2 500 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
51.5 kvm
Område:
Malmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 891 kr/mån

4 dagar kvar till visning.

23 Maj
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Sällsynt med rymligt balkong i perfekt solläge Välkommen till din nya drömlägenhet i hjärtat av Kalmar, nämligen nyproducerade Linnégatan gatan 3E – ett högkvalitativt boende med alla rätt mitt på Malmen. Här får du en nybyggd kvalitetslägenhet med ett extremt bra läge. Brf falken stoltserar med ljust putsade gatufasad med fönsterpartier som ger ett exklusivt samt ett välkomnande intryck – här har allt valts med omsorg.

Kliv in i entrén som nås både från gatan och gården och klicka dig upp med hjälp av hissen till våning tre. Här presenteras en tvåa som stod inflyttningsklar så sent som 2020 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind, detta är verkligen ett perfekt boende för dig som ställer höga krav. Här erbjuds en genomgående hög standard och den oerhört välavvägda planlösningen får hemmets 51,5 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga.
Ljust hem Interiört bjuds du på ett fullutrustat Sentens kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en väl tilltagen balkong, placerad i de bästa av lägen – sydväst. Här njuter du av eftermiddagssolens värmande strålar. Sovrummet är placerat med ett lugnt läge och rymmer dubbelsäng och förvaring. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt kombinerad tvättmaskin.

Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Linnégatan 3E
Postadress
392 34 KALMAR
Område
Malmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1303
Boarea
51.5 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
2 891 kr/mån. I avgiften ingår värme & vatten.
Pris
2 500 000 kr

Hall

Välkommen in i en modern och påkostad byggnad, det märker vi redan i trapphuset med exklusiva materialval och stora fönsterpartier. Säkerhetsdörren låses upp och hallen hälsar dig varmt välkommen in. Fötterna sätter du på ett enstavsparkett i ekutförande. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden och väggarna är vitmålade. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Vardagsrum

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot kök. Rummet har sociala ytor med en naturlig plats för alla möbler. Via rummet uppenbarar sig en av de absoluta höjdpunkterna med Linnégatan 3E, nämligen balkongen i perfekt västerläge!

Kök

Tack vare den öppna planlösningen samspelar vardagsrum på ett naturligt sätt med köket. Längst in i rummet har du den givna platsen för ett stort matbord med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Köksinredningen är modern och påkostad med lätt gråa luckor och bänkskiva i marmor. Dessutom finns utmärkt belysning, bra förvaring och välkomna matlagningsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, varmluftsugn, induktionshäll, mikro, fläkt & diskmaskin.

Sovrum

Från vardagsrummet & kök nås hemmets harmoniska sovrum som med enkelhet inrymmer dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Längs med hela kortsidan löper flertalet garderober med skjutdörr. Rummet är placerat med fönster i gavel i ostört läge.

Badrum

Badrummet tillgodoser högt ställda krav med vita kakelplattor på väggar och grått klinkergolv med stora plattor med underliggande golvvärme. Här finns kommod, toalett, dusch med platsbesparande glasdörrar och takdusch. Den kombinerade tvätt-/torkmaskinen är smart placerade under arbetsbänken.

Byggnadsår
2020
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong i perfekt västerläge med eftermiddags/kvällssol!
Namn
BRF Falken i Kalmar
Byggnadsår
2020
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-8211
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
TV/bredband
Öppen fiber.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
467 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Parkering
7st Parkeringsplatser finns att hyra, 950kr/mån. Separat kö tillämpas.
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd.

Ekonomi

Pris:
2 500 000 kr
Månadsavgift:
2 891 kr/mån I avgiften ingår värme & vatten.
Andel i föreningen:
5.08366%
Andel av årsavgift:
5.28475%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
380 kr/mån
Driftkostnaderna är uppskattade.

Planritningar

Planritning