Hemvägen 14R

1 550 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
68 kvm
Område:
Vimpeltorpet
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 741 kr/mån

8 dagar kvar till visning.

13 Oktober

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hemvägen 14R
Postadress
393 61 Kalmar
Område
Vimpeltorpet
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
115
Boarea
68 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
3 741 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, parkering och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 1 077 kr i månaden avseende hushållsel, varmvatten och värme.
Pris
1 550 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi svänger höger, bort från stora vägen och kör in i det lugna och familjära bostadskvarteret. Vimpeltorpet växer så det knakar och familj efter familj flyttar in. Bilen parkerar du smidigt framför huset. Vi passerar förrådslängan och tar hissen högst upp. Granne med trädtopparna hittar du denna smakfulla trea!

Stig på. Första intrycket är allt. Det som med säkerhet fångar din uppmärksamhet är den otroliga utsikten från fönsterpartierna i sällskapsrummet. Fantastiskt att mötas av denna vy redan i entrén. Natur och träd så långt ögat kan nå. Fridfullt och harmoniskt. Titta ner. Visst är klinkergolvet läckert? Det är ett av många smakfulla tillval som nuvarande ägare gjort. Samma klinkergolv återfinns i badrummet. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Längre ner i hallen finns ett städskåp. Hallen är i vad jag skulle beskriva som, perfekt storlek. Lagom stor för att slippa trängsel när hela familjen har bråttom men fortfarande sparsam med kvadratmeterna.

Bostaden bjuder på två sovrum, placerade i varsin ände av bostaden. Det stora rummet är ett rum som har allt man kan önska sig. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Fönster som vetter mot skogen tryggar för en god natts sömn. Det andra sovrummet ligger i anslutning till entrén och passar utmärkt till familjens minsting, gäst eller tonåring.

Längre ner i hallen, till vänster ligger det välutrustade köket från Ballingslöv. Ljus skåpinredning, mörkare bänkskiva och vitt kakel. Modernt men samtidigt tidlöst! Köket bjuder på generösa ytor och fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, häll, inbyggnadsugn och micro samt en integrerad diskmaskin. Intill köksfönstret rymmer matbord med plats för 6 personer. Härifrån blickar du ut över husets framsida.

Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här får alla plats! Ljusinsläpp från stora fönsterpartier skänker behagligt dagsljus. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska balkongen som bjuder på en slående utsikt över intilliggande natur.

Ett badrum med alla rätt hittar vi här! Drömlikt på alla sätt och vis. Helkaklat, modernt, tilltaget och väldigt praktiskt. Badrummet är utrustat med underliggande golvvärme, spotlights i tak, handfat med kommod, dusch med glasdörrar, handdukstork och toalett. Känn aldrig mer ångest inför söndagstvätten! Med en tvättavdelning som denna är det svårt att klaga. Tvättmaskin, torktumlare samt goda förvarings- och arbetsytor.

Byggnadsår
2019
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Fantastisk balkong på husets baksida. Helt fritt, åt söder, mot skogen.
Bilplats
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Namn
Brf Södra Råstenen
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-2743
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
29 st
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Föreningen kommer att under hösten 2022 installera solceller.
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.

Ekonomi

Pris:
1 550 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 741 kr/mån I avgiften ingår kallvatten, parkering och förråd. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 1 077 kr i månaden avseende hushållsel, varmvatten och värme.
Andel i föreningen:
3.2197%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning