Jeanssongatan 17

3 990 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
72 kvm
Område:
Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 10. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 130 kr/mån

2 dagar kvar till visning.

30 Juni
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Unikt tillfälle! Nu har du möjligheten att få bli förste man på plats. Denna trerummare står inflyttningsklar på våning fyra. Här njuter du av helt fria utblickar över sundet och Ölandsbron.

Detta läge och hem är för dig som vill umgås med havet på heltid. Tänk dig att du står så nära havet du kan komma. Framför dig har du himlen, vågorna och det klara ljus som bara finns nära stora vatten. Och här kan du bo, med samma utsikt och känsla som du skulle få i en fyr.

Det är ingen slump att denna förening, den första i kvarteret, fått namnet Brf Fyren. Kvarteret Tampen, som ligger längst ut på Varvsholmens nordöstra sida, har öns bästa läge. Med oändligt skiftande vyer som sällskap och ändå varm och skyddad om det friskar i utanför.
Du blir förste man på plats! Fyrens 48 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. Denna trea har ett otroligt hörnläge och får dagsljus från två olika väderstreck. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många.

Alla lägenheter i Fyren har stora fönsterpartier och generösa sociala ytor. Just denna trerummare, om 72 kvm, är placerad i husets nordvästra hörn, med västerbalkong å ena sidan och panoramavy över Ölandsbron på andra sidan. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bättre bostäderna i huset!

Husets långa, djupa balkonger ger skugga under heta sommardagar och gör dem till perfekta platser för vila och avkoppling. Ytorna är inspirerade av japanska engawas – ett slags mellan-rum som knyter samman ute med inne och ökar kontakten med naturen utanför.

Inflyttning sker från juni och framåt efter överenskommelse.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jeanssongatan 17
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1402B
Boarea
72 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
4 130 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats.
Pris
3 990 000 kr eller högstbjudande

Rumsbeskrivning

Längst ut på Varvsholmens nordöstra sida, med öns bästa läge, väntar denna trerummare på dig. Här blir du förste man på plats.

Alla våningsplan nås via hiss. På entréplan ligger husets två genomgående foajéer. Du parkerar bilen utanför huset och via hissen tar vi oss upp till våning fyra.

Välkommen till ett hem utöver det vanliga. I hallen sätter du fötterna på mattlackad, mörkgrå kalksten. Där stengolvet slutar tar ett påkostat parkettgolv vid. Ett otroligt golv i holländskt mönster. Likadana golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Genomgående för hemmet är behaglig golvvärme och vitmålade väggar. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob. Spotlights i tak.

Vi följer ljuset och stiger in i sällskapsrummet som ligger med öppen planlösning till köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! Det är utsikten och havet som har huvudrollen. På en helt perfekt höjd för att få bästa tänkbara utsikt. Ljusa högkvalitativa material- och färgval, allt för att förstärka det otroliga ljusinsläppet. Rummet upplevs stilrent, modernt och tidlöst. Känn ingen begränsning vid middagssittningen. Här omges du och dina gäster av stora fönsterpartier med vackra utblickar mot vattnet. Från sällskapsrummet tar vi oss ut på balkongen.

I köket möts vi av stilsäker inredning från danska Reform cph med materialval som slår det mesta. Vad sägs om vit skåpinredning och bänkskiva i mattslipad, mörk kvartskomposit? Den fina utskärningen i kanten på skåpen bildar ett spännande geometriskt mönster. Integrerade vitvaror bestående av energisnåla vitvaror från Siemens. Induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Kyl/frys och diskmaskin. Spotlights i tak.

Tillbaka i hallen når vi hemmets badrum. Stilrena val av kakel och klinkers, behaglig golvvärme, spotlights i tak och en känsla av lyx! Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, handfat med undersittande förvaring och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför gör tvättandet till ett rent nöje.

Det största sovrummet bjuder på ljusinsläpp och panorama utsikt över havet och Ölandsbron. Ett sovrum i perfekt storlek! Här finns plats för dubbelsäng med nattduksbord på vardera sida. Goda förvaringsmöjligheter i djupa skjutgarderober. Det andra sovrummet gör sig perfekt som kontor, barn- eller gästrum. Förvaring i skjutgarderober.

Byggnadsår
2022
Våningsplan
4 av 10. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong på hela 22 kvadratmeter placerad till förmån för kvällssolen.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats.

Energideklaration

Namn
Brf Fyren i Kalmar
Byggnadsår
2022
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-7212
Föreningen äger marken?
Ja.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
48 st
TV/bredband
Fiberbredband.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja.
Parkering
Varje bostad har en parkeringsplats.

Ekonomi

Pris:
3 990 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 130 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats.
Andel i föreningen:
1.82%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån
Driftkostnaden är en uppskattning.

Planritningar

Planritning