Stamvägen 33
Scrolla ner

Stamvägen 33

1 375 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
55 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Djurängen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 586 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

En fantastisk balkong med gott om plats Välkommen till Stamvägen 33! Söker du efter gröna utsikter men vill bo med bekvämt avstånd till city och universitet? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brf Hansagården och denna ljuvliga hörntvåa! Högt belägen på tredje våningen med hiss från markplan.

Interiört utlovas en attraktiv planlösning där kök ligger med en modern, öppen planlösning till sällskapsrum. Förvänta dig ett väldigt fräscht skick! Här får du väldigt genomtänkta tillval Inget lämnats åt slumpen. I din låga månadsavgift om 3 586 kr ingår värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv!

I denna tvåa om 55 kvm kommer du uppskatta den generösa golvytan med gott om svängrum. Du möts av stora fönsterpartier som bjuder på en utsikt över intilliggande grönområde. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv i ekutförande. Köket stoltserar med profilerade luckor och påkostade vitvaror. Från köket tar vi oss ut på den tilltagna balkongen, placerad till förmån för eftermiddags- och kvällssolen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förvaring i världsklass i rymlig klädkammare samt flera garderober.
Öppet, ljust och luftigt! Här bor du med direkt närhet till mataffär, apotek, pizzeria och närmsta busshållsplats finns oförskämt nära. Ta cykeln över bron och nå Hansa City på noll och ingenting! Med kort promenad når du Skälbys härliga grönområde.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stamvägen 33
Postadress
393 53 Kalmar
Område
Djurängen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
21205
Boarea
55 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 586 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten, nätavgift el, tv och bredband
Pris
1 375 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning


Vi knappar in portkoden och från markplan tar vi hissen upp till våning 3. Säkerhetsdörren låses upp och vi tar första klivet in. Innan vi påbörjar rundvandringen vill jag betona att allt är i fräscht skick. Bostaden är pedantskött och här har man inte nöjt sig med ett ”standardutförande”. Tillval och ändringar har gjorts i detaljnivå. Alltifrån placering på strömbrytare, till uppgradering av vitvaror och köksinredning. Ja, listan kan göras lång. Vi tar det rum för rum. Fötterna har du placerat på parkettgolv i ek. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är ljusa. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt förvaring bakom två garderober.

Sovrummet ligger i anslutning till hallen. Utsikten från det stora fönsterpartiet fångar vår uppmärksamhet. Det du ser är skogen, så tätt inpå att du nästan kan ta på den. Samma utsikt förtrollar oss i sällskapsrummet. Rummet är tilltaget med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord samt byrå. I sovrummet finns förvaring i tre garderober.

Från sovrummet, rakt över hallen, når vi det helkaklade badrummet. Neutrala färg- och materialval. Behagligt med golvvärme (el). Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch med glasväggar. Vilken lyx att slippa planera in tvättdagar. Med kombinerad tvätt/tork är det du som avgör när tvätten ska skötas.

Hallen öppnar upp mot köket som ligger med en öppen, modern planlösning till sällskapsrummet. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? En öppen planlösning har oftast den effekten. Visst upplevs det ljus? Ett hörnläge med fönster i två väderstreck har oftast den effekten.

Vid tillagning av mat står du i ett nytt, påkostat kök från Vedum. Att uppskatta är tillvalen som gjorts från start. Från neutralt och ”vanligt” till hemtrevligt och lantligt med villakänsla. Generöst med arbetsytor och bakom de profilerade luckorna finns oanade förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen är uppgraderad och består av spis med induktionshäll, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro och diskmaskin. Vid middagssittningen får hela gänget plats! Härifrån tar vi oss ut på balkongen.

Sällskapsrummet erbjuder olika möbleringsmöjligheter. Rummet ger bl.a. plats för större soffa och TV.

Byggnadsår
2017
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Övrigt
I köpet ingår utemöblerna på balkongen.
Taklamporna i hallen ingår ej.
Balkong
Ja
Uteplats
Här blir du bortskämd med en rymlig balkong under tak, placerad till förmån för eftermiddags- och kvällssol. Balkongen bjuder på rogivande utblickar över lummig skog. Att uppskatta är det insynsskyddade läget.
Bilplats
Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/månaden.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-11-15)
Primärtenergital
94 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Hansagården
Om föreningen
Byggår 2017
Färdigställt med inflytt slutet av april och juni 2018.
Byggnadsår
2017
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-4891
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, vänligen se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
TV/bredband
Kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Ca 30 kanaler ingår. Fiberbredband 100/100 från Telia ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
I kvarteret byggs just nu lekplats och cykelvägen är alldeles snart klar.
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/månaden, separat kö.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns 14 förråd. Till dessa är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
1 375 000 kr
Månadsavgift:
3 586 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten, nätavgift el, tv och bredband
Andel i föreningen:
1.5103%
Andel av årsavgift:
1.49659%
Indirekt nettoskuldsättning
685 928 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr/mån
Summa
400 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]