Axel Oxenstiernas väg 3

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
61.5 kvm
Område:
Oxhagen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 6. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 674 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Soligt hem Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på Axen Oxenstiernas väg 3. Detta gemytliga hem är i utmärkt skick, håller genomgående hög materiell standard och nyttjar sina 61,5 kvadratmeter på bästa sätt. Förvänta dig fina golv, fräscha ytskikt och en härlig balkong att trivas på under soliga dagar.

Ta hissen till våning fyra och välkomnas av den inbjudande hallen som erbjuder förvaring och generös takhöjd vilket skapar bra känsla. Direkt till vänster ligger hemmet helkaklade badrum som är utrustat med tvättmaskin. Härnäst det harmoniska sovrummet som erbjuder utmärkt förvaring med flertalet garderober.
Gavelläge Efter det uppenbarar sig det tilltagna köket med smakfulla luckor, bra förvaring och välkomna arbetsytor. Här finns gott om plats för matbord och fönster i två väderstreck vilket innebär extra bra ljusflöde. Sällskapsrummet är tillsammans med köket hemmets hjärta, rymligt, harmoniskt och socialt. Här finns gott om utrymme både soffa och matbord vid önskemål. Via vardagsrummet finns utgång till den soliga balkongen.

För dig som vill bo med promenadavstånd till bekvämligheter såsom köpcenter, löprundor och city har hittat rätt på Axel Oxenstiernas väg 3.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Axel Oxenstiernas väg 3
Postadress
392 38 Kalmar
Område
Oxhagen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
62
Boarea
61.5 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 674 kr/mån. Inkl. värme och vatten.

Hall

Stor och inbjudande hall som skänker en positiv känsla av hemmet. Den generösa takhöjden utgör tillsammans med den utmärkta förvaringen en komplett hall.

Badrum

Direkt till vänster ligger hemmets helkaklade badrum som är utrustat med med dusch, kommod med handfat, badrumsskåp, wc, handdukstork och tvättmaskin.

Sovrum

Vidare till det harmoniska sovrummet med utrymme för dubbelsäng och kontorsmöbel, perfekt nu när hemmaarbete blivit det nya vanliga. Dessutom finns utmärkt förvaring med stor garderob.

Kök

I slutet av hallen uppenbarar sig en av hemmets absoluta höjdpunkter - det sociala köket med alla rätt. Här finns två fönster som bidrar till härligt ljusinsläpp, bra arbetsytor och utmärkt skåpförvaring. Njut av middagar med vänner och familj tack vare utrymme för stort matbord. Utrustning i i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt.

Vardagsrum

Stort och gemytligt sällskapsrum i gavelläge med plats för både vänner och familj. Möblera efter eget önskemål i denna härliga yta som har plats för både soffa och middagsbord.

Våningsplan
4 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett stort förråd och tvättstuga. Dessutom finns cykelförråd och grillplats som föreningen tillhandahåller.
Balkong
Ja
Bilplats
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-01-09)
Primärtenergital
167 kWh/m2/år
Energiklass
F
Namn
Riksbyggen Kalmarhus 15
Om föreningen
Byggår 1963 - 1964

2004 Totalrenovering av badrum och byte av stammar.
2008/2009 Nya fönster, persienner och renovering av balkongerna
2009/2010 Modernisering av hissar
2012/2013 Yttre miljö
2014/2015 Värmesystem (termostatventiler, nya pumpar)
2017/2018 Installation av säkerhetsdörrar, postboxar och passersystem

Hobbylokal i föreningen där boende har tillgång till diverse verktyg och maskiner för träbearbetning, m.m. Det finns även ett gästrum som medlemmarna kan nyttja för ca 100 kr/natt samt föreningslokal och ett pentry.
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-1887
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vicevärd Stefan Johansson vardagar mellan kl. 08.00 - 14.00 på telefon 070-6323794.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
163 st
Antal lokaler
19 st
TV/bredband
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, grundutbud ingår månadsavgiften. Bredband, antingen via Net at Once eller Com Hem tre hål i väggen. Ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Månadsavgift:
3 674 kr/mån Inkl. värme och vatten.
Andel i föreningen:
0.58209%
Andel av årsavgift:
0.58209%
Reparationsfond:
3 993 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
285 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
365 kr/mån

Planritningar

Planritning