Fartygsgatan 7

2 890 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
60 kvm
Område:
Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 6 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 811 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Älskade Varvsholmen En ofta efterfrågad men sällan presenterad adress, välkommen till Fartygsgatan 7 som inte lämnar något kvar att önska.

En tvåa på pappret men så mycket mer i verkligheten, särskilt när du från våning 6 blickar ut över havet från din väl tilltagna balkong. Eller när du varje morgon vaknar till soluppgången över havet. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffliga utsikt och vidsträckta vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter.
Interiör 60 perfekta kvadratmeter. Perfekta i den bemärkelsen att de passar ypperligt för dig som är själv, för två som gillar varandra eller för den lilla familjen. Kök och sällskapsrum i en modern, öppen planlösning. Du har Kalmarsund och Ölandsbron i blickfånget från det stora sovrumsfönstret. En utsikt du aldrig tröttnar på…

Närmsta brygga ligger endast några steg från porten. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp. Brf Mastfoten erbjuder 26 påkostade lägenheter med byggår 2014. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss och garage.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fartygsgatan 7
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
H125
Boarea
60 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
2 811 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 676 kr för parkeringsplats i garage.
Pris
2 890 000 kr eller högstbjudande

Rumsbeskrivning

Med en knapptryckning når vi detta hem. Hissen från markplan tar oss upp till våning 6. Stig in - hela lägenheten välkomnar med ett otroligt ljus från två håll. I hallen sätter du fötterna på mörkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Golvvärmen är genomgående för bostaden. Första intrycket är fantastiskt.

Till vänster från hallen välkomnas vi in i kök och sällskapsrum som på ett naturligt sätt binder samman ytan. Fötterna placerar vi på uppskattat parkettgolv som återfinns även i sovrummet. Den öppna generösa golvytan möjliggör olika möbleringar. Sällskapsdelen rymmer din soffa, TV, läshörna och självklart ditt allra bästa sällskap.

Med ett kök från Ballingslöv står du stolt i köket! Förvänta dig vita luckor med rostfria beslag, mörk bänkskiva och en härlig köksö att samla gästerna runt. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av spis med häll, inbyggd micro, fläkt, kyl/frys och ny diskmaskin. Spotlights i tak. Framför det stora fönsterpartiet känns det naturligt att placera matbordet som rymmer 6-8 personer. Härifrån når vi balkongen som vetter mot Kvarnholmen, havet och föreningens lugna innergård.

Det stora sovrummet ligger till höger från hallen och i blickfånget har vi en hänförande utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Rummet har precis allt man kan tänkas önska sig och oanade förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober som löper från golv till tak. Garderobsinredningen är påkostad och platsbyggd.

Vi avslutar vår rundvandring med badrummet. Riktigt snyggt och fräscht! Smakfulla val av kakel och klinkers. Vägghängd WC, kommod med handfat och dusch. Behagligt med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och förvaring underlättar vardagen!

Byggnadsår
2014
Våningsplan
6 av 7. Hiss finns.
Renovering
2021
- Ny diskmaskin.

2020
- Samtliga väggar och tak nymålade.
Övriga byggnader/utrymmen
Till varje bostad följer ett förråd. Cykelrum i markplan.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor balkong som ligger mot innergården och Kvarnholmen, här njuter du av eftermiddags- och kvällssol. Vattnet glittrar vackert i bakgrunden. Du har utsikt över Kvarnholmen och havet.
Bilplats
En parkeringsplats i varmgarage i markplan tilldelas vid inflyttning. Ett tillägg om 676 kr tillkommer.

Energideklaration

Status
Utförd (2017-12-01)
Primärtenergital
86 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Mastfoten
Om föreningen
Föreningen stod färdig för inflyttning 2014 och består av 26 lägenheter.
Byggnadsår
2014
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3917
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
26 st
TV/bredband
Tv, bredband och telefoni via Telia (fiber) ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
En parkeringsplats i varmgarage i markplan tilldelas vid inflyttning. Ett tillägg om 676 kr tillkommer.

Ekonomi

Pris:
2 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 811 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 676 kr för parkeringsplats i garage.
Andel i föreningen:
3.123%
Andel av årsavgift:
3.20016%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Planritningar

Planritning