Stensbergsvägen 54D

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
73.4 kvm
Område:
Sandås
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 390 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Ljus, fräsch och trivsam! Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54D. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men vill bo med närhet till city, grönska och bad. Här erbjuds nu nästa ägare en lägenhet i mycket gott skick som nuvarande ägare brukat varsamt sedan.
Spendera soltimmarna på en fantastisk balkong! Kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning genom lägenheten och skapar hög trivsel med sociala ytor för familj och vänner. I det helkaklade duschrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen balkong i skyddat söderläge med gott om soltimmar. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra! Välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stensbergsvägen 54D
Postadress
392 45 Kalmar
Område
Sandås
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
6
Boarea
73.4 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
4 390 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den rymliga hallen. Här placerar du fötterna på ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostadens samtliga rum. I hallen finns garderobesförvaring och avhängningsyta för ytterkläder.

Direkt till höger innanför ytterdörren finner du ingång till DUSCHRUMMET med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Snygga och moderna färger som passar alla. Duschrummet är utrustat med toalett, tvättställ, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Behagligt med golvvärme! Här finner du även två skåp, extra förvaring är alltid välkommet!

Viker du till vänster efter hallen når du det väl tilltagna VARDAGSRUMMET som ligger i öppen planlösning mot köket. Gott om dagsljus kommer in från stora fönsterpartier. Här finns även utgång till den härliga balkongen som vetter mot innergården och ligger i perfekt söderläge med många soltimmar.

KÖKET från Sentens är i smakfullt utförande med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva i massivt trä. Ovanför bänkskivan pryder ett snyggt kakel. Bra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Köket ligger i vinkel som skapar ett ”halvrum” där du kan sätta upp en vägg och göra ett extra sovrum eller kontor om så önskas.

I anslutning till köket ligger en MATPLATS som är väl tilltagen. Här finns plats för matmöblemang och förvaringsmöbel. Även här flödar ljuset genom stora fönsterpartier.

SOVRUMMET når du från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Klädförvaring finns i fyra garderober.

Byggnadsår
2015
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Väl tilltagen balkong i perfekt söderläge med gott om soltimmar. På balkongen finns plats för utemöbel och planteringar.
Bilplats
Garageplats går att hyra för 750kr/mån, separat kö. Laddstation för elbil finns! Mc/moped parkering går att hyra för 375kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-10)
Primärtenergital
127 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.
Byggnadsår
2015
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
I månadsavgiften ingår bredband och tv (fiber).
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Garageplats går att hyra för 663 kr/mån, separat kö.
Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.

Ekonomi

Månadsavgift:
4 390 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
Andel i föreningen:
2.18122%
Andel av årsavgift:
2.19897%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
40 kr/mån
Hushållsel
160 kr/mån
Vatten/avlopp
110 kr/mån
Summa
310 kr/mån
Uppgifterna är uppskattade

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]