Oxhagsvägen 2A

1 195 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
63 kvm
Område:
Oxhagen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
3 687 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Hemtrevlig lägenhet Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på Oxhagsvägen 2A. Detta gemytliga hem är i utmärkt skick, håller hög materiell standard och nyttjar sina 63 kvadratmeter på bästa sätt. Förvänta dig fina golv, fräscha ytskikt och en härlig balkong att trivas på under soliga dagar.

Oxhagsvägen 2A erbjuder en planlösning i form av inbjudande hall som har generös takhöjd vilket skapar en stor rymd. Direkt till höger uppenbarar sig det tilltagna köket som erbjuder fantastiskt ljus med dubbla fönsterpartier, smakfulla luckor, bra förvaring och välkomna arbetsytor. Rummet har plats för stort middagsbord och rummets storlek har utrymme för både vänner och familj.
Solig balkong Vidare det harmoniska sovrummet som har plats för stor säng och möjlighet till bra förvaring med stor garderobspotential. vägg i vägg ligger hemmets helkaklade badrum som är utrustat med tvättmaskin. Sällskapsrummet är tillsammans med köket hemmets hjärta. Rymligt, harmoniskt och social yta beskriver rummet på ett utmärk sätt, dessutom finns utrymme både soffa och matbord vid önskemål. Via rummet finns utgång till den ovan nämnda balkongen.

Oxhagen är ett trivsamt, grönt och lugnt område. I detta område bor du nära Giraffens stora köpcenter, köpcentret Hansa City, förskola, skola, butiker, livsmedelsbutik och vårdcentral.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Oxhagsvägen 2A
Postadress
392 38 KALMAR
Område
Oxhagen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
144
Boarea
63 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 687 kr/mån. Inkl. värme och vatten
Pris
1 195 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Stor och inbjudande hall som skänker en positiv känsla av hemmet. Här finns anslutning till bostadens alla rum och dessutom erbjuds bra förvaring tack vare inbyggda garderober.

Kök

Direkt till höger uppenbarar sig en av hemmets absoluta knytpunkter - det sociala köket med alla rätt. Här finns två fönster som bidrar till härligt ljusinsläpp, bra arbetsytor och utmärkt skåpförvaring. Njut av middagar med vänner och familj tack vare utrymme för stort matbord. Utrustning i i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt.

Sovrum

Vidare till det harmoniska sovrummet med utrymme för dubbelsäng och kontorsmöbel, perfekt nu när hemmaarbete blivit det nya vanliga.

Badrum

Helkaklat badrum i bra skick utrustat med dusch, kommod med handfat, badrumsskåp, wc, handdukstork och tvättmaskin.

Sällskapsrum

Stort och gemytligt sällskapsrum med plats för både vänner och familj. Möblera efter eget önskemål i denna härliga yta som har plats för både soffa och middagsbord.

Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd.

Dessutom tillhandahåller föreningen fina tvättstugor, övernattningslägenhet och trivsamma grönytor.
Balkong
Ja
Uteplats
Via vardagsrummet finns utgång till den soliga balkongen som säljarna haft stor glädje utav. Här finns plats för ett trevligt utemöblemang.
Bilplats
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-01-09)
Primärtenergital
168 kWh/m2/år
Energiklass
F
Namn
Riksbyggen Kalmarhus 15
Om föreningen
Byggår 1963 - 1964

2004 Totalrenovering av badrum och byte av stammar.
2008/2009 Nya fönster, persienner och renovering av balkongerna
2009/2010 Modernisering av hissar
2012/2013 Yttre miljö
2014/2015 Värmesystem (termostatventiler, nya pumpar)
2017/2018 Installation av säkerhetsdörrar, postboxar och passersystem

Hobbylokal i föreningen där boende har tillgång till diverse verktyg och maskiner för träbearbetning, m.m. Det finns även ett gästrum som medlemmarna kan nyttja för ca 100 kr/natt samt föreningslokal och ett pentry.
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-1887
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vicevärd Stefan Johansson vardagar mellan kl. 08.00 - 14.00 på telefon 070-6323794.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
163 st
Antal lokaler
19 st
TV/bredband
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, grundutbud ingår månadsavgiften. Bredband, antingen via Net at Once eller Com Hem tre hål i väggen. Ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för cirka 100 kr/mån respektive 150 kr/mån (med elstolpe). Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
1 195 000 kr
Månadsavgift:
3 687 kr/mån. Inkl. värme och vatten
Andel i föreningen:
0.58449%
Andel av årsavgift:
0.58441%
Reparationsfond:
3 092 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
380 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]