Alice Babs gata 25

2 600 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
104 kvm
Område:
Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
4 539 kr/mån

6 dagar kvar till visning.

11 Oktober
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Ett hem med alla rätt Valet mellan hus eller lägenhet är av naturlig anledning inte helt enkelt. Vill jag ha tomt, huskänsla och bo privat? Eller vill jag ha en lägenhet där jag slipper tänka på allt pyssel där föreningen tar hand om det mesta? Nu har valet gjorts åt dig i en magisk kombination med fördelarna med ett hus i form av tomt, förråd, uteplats och garageuppfart med carport - i bostadsrättsformat på Alice Babs gata 25. Undslipp bekymmer som att renovera fasad, tak eller fönster, flytta istället direkt in till detta bekymmerslösa hem som stod klart så sent som 2011.
Egen carport Detta hem är fördelat över två plan och utgör 104 kvadratmeter som inrymmer fyra rum och kök. Planlösning i form av entréplan med hall, helkaklat badrum/tvättstuga, generöst kök och vardagsrum med fönster i tre väderstreck. En trappa upp möts du av tre sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och ett förråd som säljarna haft stor glädje utav.

Utöver den stenlagda uteplatsen på framsidan finns en generös baksida som en stor altan och tillhörande gräsmatta. Här bor du med ett perfekt läge i snabbväxande Ljusstaden. I området finns utmärkta skolor, köpcentrum och bra förbindelser till city.
Lummig uteplats Detta hem är fördelat över två plan och utgör 104 kvadratmeter som inrymmer fyra rum och kök. Planlösning i form av entréplan med hall, helkaklat badrum/tvättstuga, generöst kök och vardagsrum med fönster i tre väderstreck. En trappa upp möts du av tre sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och ett förråd som säljarna haft stor glädje utav.

Utöver den stenlagda uteplatsen på framsidan finns en generös baksida som har inglasad altan och tillhörande gräsmatta. Här bor du med ett perfekt läge i snabbväxande Ljusstaden. I området finns utmärkta skolor, köpcentrum och bra förbindelser till city.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Alice Babs gata 25
Postadress
393 60 KALMAR
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
210
Boarea
104 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
4 539 kr/mån. Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg om 300 kr avseende tv och internet.
Pris
2 600 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Beskrivning

Parkera bilen i carporten för att gå mot ytterdörren där hemmets första uteplats finns, en stenlagd sådan med morgonsol - perfekt för dagens första kopp kaffe. Ta sedan klivet in i hallen och välkomnas av en inbjudande känsla av detta smakfulla hem. På golvet ligger ett valnötsparkett som är genomgående för hemmet och dessutom är ytskikten väl omhändertagna.

Planlösning i form av hall som erbjuder bra utrymme för ytterkläderna. Direkt till höger det helkaklade badrummet/tvättstugan som är utrustat med wc, kommod med handfat, tvättmaskin och torktumlare. Längre fram uppenbarar sig det välutrustade köket som erbjuder generösa arbetsytor och fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt diskmaskin. Intill köksfönstret finns utrymme för matbord med plats för sex personer. Härifrån blickar du ut över husets baksida.

Vidare kommer sällskapsrummet som har fönster i tre väderstreck som bidrar till rikt ljusflöde. Njut av detta sociala rum med utrymme för soffgrupp, soffbord, middagsbord och tv-möblemang.

Via kök/sällskapsrum uppenbarar sig ett av hemmets dragplåster. I detta fall lägenhetens baksida som bjuder på en perfekt stor tomt och privat uteplats. Häckarna som angränsar till grannarna kommer med tiden att växa sig stora. Extra bra är markisen som styrs elektroniskt.

En trappa upp möts du av den kvadratsmarta övervåningen med alla rätt. Här finns tre sovrum varav alla är i generös storlek, samt ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme, badkar, kommod med handfat och badrumsskåp.

Byggnadsår
2011
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett stort förråd som ligger i anslutning till carporten.
Bilplats
Mycket praktiskt med egen carport samt biluppfart. Plats för två bilar.

Energideklaration

Status
Utförd (2022-01-14)
Primärtenergital
148 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Riksbyggen Brf Mötet
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2011 och består av 20 st parhus.
Byggnadsår
2011
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-9365
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
20 st
TV/bredband
Tv och internet via Telia (fiber), ingår i det obligatoriska tillägget.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Mycket praktiskt med egen carport samt biluppfart. Plats för två bilar.

Ekonomi

Pris:
2 600 000 kr
Månadsavgift:
4 539 kr/mån Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg om 300 kr avseende tv och internet.
Andel i föreningen:
5%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
1 400 kr/mån
Vatten/avlopp
500 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Summa
2 050 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.