Bruksgatan 1

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
65 kvm
Område:
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 738 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Social planlösning Med absolut närhet till hav och Öländsk kultur saluförs nu denna fina lägenhet på Bruksgatan 1 i det gamla badpensionatet från 1920-talet. Väldigt lite är som förr då allt är nytt sedan byggnaden renoverades när föreningen bildades 2021 Lägenheten är optimalt planerad och har mycket fönster som bidrar till härligt ljusflöde. Bosätt dig med absolut nyskick med fint ekparkett och ett smakfullt kök som erbjuder trevlig och social matlagning tack vare öppen planlösning med vardagsrummet. En sak som är både intressant och spännande är designen på lägenheten. Designkonceptet är döpt till "ocean beige" för att färgerna i hemmet ska anknyta till det närliggande havet. Där golvet representerar sanden, och de olika kulörerna på kök och väggar symboliserar havet i dess olika blåa färger.

Fördelat över 65 kvadratmeter inrymmer tre rum och kök med allt som behövs för en trivsam och bekväm vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som erbjuder bra förvaring. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som har smakfulla kulörer och fin inredning. Rakt fram uppenbarar sig det harmoniska köket med natursköna färger, bra förvaring och välkomnande matlagningsytor. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som utan problem inrymmer middagsbord, soffgrupp och fåtölj.
Trivsam balkong Dessutom finns två sovrum varav båda två har utrymme för stora bäddar. I master bedroom finns dessutom en alltid välkommen klädkammare och utgång till balkongen som säljarna haft stor glädje utav.

En investering i Brf Badpensionatet kan också bli en riktigt bra affär då det medges möjlighet för att hyra ut delar av året och ett synnerligen fullgott alternativ till sommarhuset fast med mindre skötsel och större frihet. Dessutom tillhandahåller föreningen ett poolområde, relaxavdelning med duschar och bastu samt en gästlägenhet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bruksgatan 1
Postadress
386 51 MÖRBYLÅNGA
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
1106
Boarea
65 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
3 738 kr/mån. Inkluderar värme, vatten och kabel-tv. Ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/månad för pool, bredband och parkering tillkommer på avgiften. El debiteras kvartalsvis genom föreningen efter förbrukning.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Ta klivet in i den inbjudande hallen, fötterna sätter du på ett ekparkett som löper enhetligt genom hela lägenheten.

Badrum

Helkaklat badrum i mycket gott skick. Utrustning i form av dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och kommod med handfat.

Kök/Vardagsrum

På Bruksgatan 1 ligger kök och vardagsrum i en öppen planlösning fokuserat på socialt och trivsamt umgänge. Ytan är stor har plats för stort middagsbord, soffbord, tv-möbel och fåtölj. Dessutom finns en köksö som bidrar till att rummen sluter samman på ett bra sätt, den erbjuder dessutom bra förvaring. Tack vare stora fönsterpartier är rummet ljust och köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt.

Sovrum x2

Hemmets båda sovrum är i bra storlek och har utrymme för stora bäddar. I det största sovrummet finns dessutom en anslutande klädkammare och balkongen som säljarna haft stor glädje utav.

Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.


Utöver det tillhandahåller föreningen en gästlägenhet, aktivitetslokal, bastu, duschar och relaxrum.
Balkong
Ja
Uteplats
I anslutning till kök/vardagsrummet finns en generös balkong med utrymme för utemöblemang.

Utöver balkongen så erbjuds en stor och magisk gård som alla föreningens medlemmar kan nyttja. Här finns ett poolområde, pergola med utemöblemang och en boulebana.
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-05-23)
Primärtenergital
68 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Brf Badpensionat Öland
Om föreningen
Föreningen bildades 2021
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-9365
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
16 st
Antal lokaler
2 st
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Stor och magisk gård som alla föreningens medlemmar kan nyttja. Här finns ett poolområde, pergola med utemöblemang och en boulebana.
Gemensamma utrymmen
Föreningen tillhandahåller föreningen en gästlägenhet, aktivitetslokal, bastu, duschar och relaxrum.

Ekonomi

Månadsavgift:
3 738 kr/mån. Inkluderar värme, vatten och kabel-tv. Ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/månad för pool, bredband och parkering tillkommer på avgiften. El debiteras kvartalsvis genom föreningen efter förbrukning.
Andel i föreningen:
7.4%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Försäkring
90 kr/mån
Summa
390 kr/mån
2

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]