Gullvivegatan 4G

1 650 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
72 kvm
Område:
Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
3 900 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Nyproducerat hem Att bo sprillans nytt där ingen annan sovit, lagat mat eller hunnit slita på en enda millimeter är få förunnat, vilket gör det mycket glädjande att erbjuda denna möjlighet på helt nybyggda Gullvivegatan 4G i nyskapade kvarteret Björnhovda Gård. Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Lägenheten är fördelad över tre rum och kök som uppfyller både sociala och kvalitativt högt ställda krav. Hemmet har en öppen planlösning med kök i fil med det soliga vardagsrummet som erbjuder flera inredningsalternativ. Ett rum som är enkelt att trivas i, mycket tack vare rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Badrummet är givetvis helkaklat och i bra storlek. Gullvivegatan har två sovrum, ett större som har klädkammare och ett mindre som nås via vardagsrummet. Ett av de stora guldkornen med hemmet är givetvis den soliga terrassen med utrymme för rejält utemöblemang.
Terrass Välkommen att bosätta dig med närhet till allt som krävs för en bekymmersfri vardag. Det vill säga gång och cykelavstånd till skola, sköna löprundor, gym, Ölands köpstad och självklart vackra Kalmarsund. Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gullvivegatan 4G
Postadress
386 32 FÄRJESTADEN
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
1-7
Boarea
72 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
3 900 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer.
Pris
1 650 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall

Via den stora terrassen uppenbarar sig ytterdörren och hallen som direkt ger en positiv känsla utav lägenheten. Fötterna sätter du på ett fint klinkergolv som sedan övergår till parkettgolvet som löper enhetligt genom hemmets alla rum.

Sovrum 1

Direkt till vänster i hallen ligger hemmets största sovrum. Här får du plats för allt som behövs med en rejäl dubbelsäng, garderober och skänk vid behov. Dessutom har rummet en rejäl klädkammare.

Badrum

Helkaklat badrum i fina kulörer som lämnar lite att önska. Golvvärme? Givetvis. Övrig utrustning med wc, dusch, handfat, badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Kök

Vidare genom hallen uppenbarar sig köket som ligger i fil med vardagsrummet. Det är verkligen fantastiskt att allt är nytt, ingen har slitit på luckorna eller använt sig av vitvarorna. Både matlagningsytorna och skåpförvaringen är utmärkt, maskinell utrustning med kyl, krys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. Givetvis finns plats för stort middagsbord framför fönstret i änden av köket.

Vardagsrum

Stort och socialt vardagsrum som har rikt ljusflöde tack vare flertalet fönster. Njut av denna sociala ytan som erbjuder flertalet möbleringsalternativ.

Sovrum 2

Via vardagsrummet ligger det andra sovrummet som har plats för säng och även befintlig garderob.

Byggnadstyp
2-plan, flerfamiljshus
Byggnadsår
2021/2022
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd som ligger i anslutning till lägenheten.
Balkong
Ja
Uteplats
Via hallen finns hemmets soliga terrass med utrymme för utemöblemang.
Bilplats
Det kommer finnas 36 parkeringsplatser på fastigheten. Parkeringsplats kostar 200:-/månad att hyra.
Namn
Brf Björnhovda Gård
Byggnadsår
2021/2022
Byggnadstyp
2-plan, flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-2286

Ekonomi

Pris:
1 650 000 kr
Månadsavgift:
3 900 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer.
Andel i föreningen:
2.9367%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Försäkring
75 kr/mån
Summa
375 kr/mån
Uppskattade uppgifter.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]