Fartygsgatan 7

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
60 kvm
Område:
Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 811 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Varvsholmen En ofta efterfrågad men sällan presenterad adress, välkommen till Fartygsgatan 7 som inte lämnar något kvar att önska.

Närmsta brygga ligger endast några steg från porten. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp. Brf Mastfoten erbjuder 26 påkostade lägenheter med byggår 2014. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss och garage.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fartygsgatan 7
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
H0121
Boarea
60 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
2 811 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 676 kr för parkeringsplats i garage.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning


Hissen eller trapporna? Låt dagsformen avgöra. Vi möts på fjärde våningen, för att njuta av trivsamt ljusinsläpp från fönster på två håll och fina vyer. Det blir ett varmt välkommande i hallen. Gott om svängrum och avhängningsmöjligheter. Fötterna har du placerat på slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Den underliggande värmen är genomgående för bostaden.

Till vänster från hallen välkomnas vi in i kök och vardagsrum. Tack vare den moderna, öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Fötterna placerar vi på parkettgolv i ekutförande, som återfinns även i sovrummet. Den generösa golvytan möjliggör flertalet olika möbleringar. Sällskapsdelen rymmer din soffa, tv, läshörna och självklart ditt allra bästa sällskap.

Köket från Ballingslöv är välutrustat, tilltaget och riktigt snyggt! Släta luckor med rostfria beslag och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Här finns spis med häll, inbyggd micro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Spotlights i tak. Framför det stora fönsterpartiet finns en naturlig plats för det stora matbordet som rymmer 6-8 personer. Härifrån når vi balkongen som vetter mot föreningens innergård.

Sovrummet ligger till höger från hallen och i blickfånget har vi en hänförande utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Rummet är lagom stort för en dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Oanade förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober som löper från golv till tak.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum. Smakfulla val av kakel och klinkers. Vägghängd wc, kommod med handfat och dusch. Behagligt med golvvärme och spotlights. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och förvaring underlättar vardagen!

Byggnadsår
2013/2014
Våningsplan
4 av 7. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor balkong som vetter mot innergården med ljuvlig eftermiddagssol. Nuvarande ägare har installerat fjärrstyrt solskydd på ena sidan av balkongen. Det fungerar även utmärkt som insynsskydd.
Bilplats
Till bostaden följer 1 st garageplats. Den kostar 625 kr/mån och är obligatorisk.

Energideklaration

Namn
Brf Mastfoten
Om föreningen
Föreningen stod färdig för inflyttning 2014 och består av 26 lägenheter.
Byggnadsår
2013/2014
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3917
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
26 st
TV/bredband
Tv, bredband och telefoni via Telia (fiber) ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
En parkeringsplats i varmgarage i markplan tilldelas vid inflyttning. Ett tillägg om 676 kr tillkommer.

Ekonomi

Månadsavgift:
2 811 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 676 kr för parkeringsplats i garage.
Andel i föreningen:
3.073%
Andel av årsavgift:
3.20016%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr/mån
Summa
400 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]