Stora Frögårdsvägen 14B
Scrolla ner

Stora Frögårdsvägen 14B

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
74.5 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Stora Frö
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
2 693 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Stora Frögården Att utforma en bostadsbeskrivning brukar aldrig vara några svårigheter. Som mäklare kan jag snabbt plocka fram godbitarna och i rätt turordning presentera dem. Men så ibland kommer hem som just detta. Där de unika egenskaperna är alldeles för många och precis lika prioriterade.

Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Cirka 74,5 välplanerade och nyskapade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök, intill skogsbrynet med fri sikt över Kalmarsund.
Som sagt, en möjlighet som inte kommer allt för ofta. Ett modernt fritidshus/strandhus som stod klart i somras. Perfekt för dig och familjen som semesterbostad eller en bra inkomstkälla för uthyrning.

På området finns en trevlig restaurang som håller öppet stora delar av året men med mer generösa öppettider under sommarhalvåret. Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Goda uthyrningsmöjligheter finns, för närmare information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Interiört Från föreningens gemensamma grönområde, via altanen och rakt in i bostaden. Interiört bjuds vi på fina ytor och en attraktiv planlösning. Här behöver du aldrig låta gästerna sitta ensamma i sällskapsrummet utan kan sköta middagen samtidigt som ni socialiserar över den stora ytan. Genomgående för bostaden är parkettgolv och smakfulla färgval. Ditt badrum är delvis kaklat och fullutrustat. Här finns tvättmaskin. Två tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stora Frögårdsvägen 14B
Postadress
386 60 Mörbylånga
Område
Stora Frö
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
1009
Boarea
74.5 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
2 693 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd samt parkeringsplats.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

När du parkerat bilen, tar du sikte mot huskropparna som vetter mot havet, i kvarterets västra del. Redan nu ser du glimtar av havet som gömmer sig bakom husen. I anslutning till huvudbyggnaden med ingång på gaveln når vi detta fantastiska semesterboende.

Via altanen som pekar mot Kalmarsund når vi ytterdörren. Välkommen in. Det blir ett ljust mottagande. I hallen finns plats för avhängning av ytterplagg. Fötterna har du hunnit placera på ljust parkettgolv. Likadana golv sprider sig vidare i hela bostaden.

Det ljusa sällskapsrummet ligger med öppen planlösning till köket. Rummet erbjuder gott om svängrum. Här finns plats för soffa, TV- och matmöblemang. Ljusa golv och stora fönsterpartier (i två väderstreck) resulterar i ett ljust rum. Från sällskapsrummet når du den härliga uteplatsen.

Köket är smakfullt och modernt. Välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, mikro, spishäll samt ugn.

Längre in i bostaden väntar två sovrum, det största hittar vi längst in. Fönster och altandörr ut mot den mysiga innergården. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. I anslutning till rummet hittar du en rymlig och praktisk klädkammare. Gästrummet ligger vägg i vägg med det stora sovrummet. Lagom stort med plats för säng, nattduksbord och förvaring.

Badrummet är delvis kaklat och ligger med närhet till sovrummen. Stora kakelplattor klär väggarna och där dom slutar tar en matchande våtrumsmatta vid. Badrummet är utrustat med kommod, Spegelskåp med belysning, toalett, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin.

Byggnadsår
1985
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Renovering
Totalrenovering och ombyggnad 2022
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
En helt otrolig uteplats placerad rakt ut mot vatten och solnedgång. Här njuter du av solen under eftermiddag och kväll. Solnedgången landar helt perfekt bakom Kalmarsund.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats.
Namn
Brf Stora Frögården
Byggnadsår
1985
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769640-3323
Antal lägenheter
26 st
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.

Ekonomi

Månadsavgift:
2 693 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd samt parkeringsplats.
Andel i föreningen:
4.66%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppskattningsvis 300-400 kr i månaden för uppvärmning och el.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]