Kungsgårdsvägen 54C
Scrolla ner

Kungsgårdsvägen 54C

1 690 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
89.7 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Skälby
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
6 673 kr/mån

21 dagar kvar till visning.

13 Maj
Välkommen hem På Kungsgårdsvägen 54C presenteras nu en trivsam trea om ca 90 kvadratmeter i etage för dig som ställer höga krav på ditt boende. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Här bjuds du på en genomgående hög standard, ljusa och fina ytskikt, gott om förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkett och din alldeles egna ingång. Bostadens härliga gavelläge innebär att du njuter av ljusinsläpp från tre håll.

På bostadens nedre plan inryms ett modernt och fullutrustat kök från Sentens som sällskapas av vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Perfekt för umgänge! Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Från vardagsrummet nås en härlig balkong belägen mot föreningens mysiga kvarter. På övre plan möts du av två väl tilltagna sovrum med charmiga snedtak som sätter en fin karaktär på bostaden.
Föreningen Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Här bor du lugnt med närhet till Skälbys lek- och grönområden och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till centrum. Även Hansa city med stort shoppingutbud nås på få minuter med cykel och Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kungsgårdsvägen 54C
Postadress
393 66 Kalmar
Område
Skälby
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
6-1101
Boarea
89.7 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
6 673 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Pris
1 690 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

I lugnt och trivsamt bostadskvarter hittar vi Brf Ekbackens nya moderna hus! Här har inget lämnats åt slumpen. Denna etagetrea ligger mitt i kvarteret, tryggt och säkert. Ett perfekt hörnläge innebär för dig fönster på tre håll och två balkonger. Via en utvändig trappa tar vi oss upp till andra våningen där bostadens egna ingång är belägen. Intill entrén finns också en trevlig entrébalkong med eftermiddagssol. Stig på och placera dina fötter på ett snyggt och praktiskt klinkergolv i mörkgrå färg. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid vilket löper enhetligt vidare i resten av bostaden. Till vänster om ingången finns plats för ytterkläder och skor. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd.

Vi tar oss vidare in i bostaden och hamnar då i det ljusa och trivsamma allrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Perfekt för umgänge! Tack vare gavelläget berikas rummet av fint ljusinsläpp från tre håll. Väggarna är vitmålade och i rummet ryms större soffgrupp, tv-möblemang samt matgruppsmöblemang för ett större sällskap. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen mot förenings mysiga kvarter.

Det stilrena köket från Sentens är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux i form av fullstor kyl och frys, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och häll. Vita skåpsluckor kombineras med en mörkgrå bänkskiva i laminat samt en rostfri bänkskiva vid tvättstället. Mellan skåpsluckor och bänkskiva sitter stora vita kakelplattor. I taket sitter infällda spotlights vilket skapar ett stämningsfullt ljus när så önskas.

På nedre plan finns även det stora och härliga badrummet beläget. Helkaklat i stilrena färgval med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin (ny), torktumlare och arbetsyta. Lyxigt att slippa tvättstugebokningar och kunna slänga i en tvätt när det behagar. Utöver redan nämnda är badrummet utrustat med wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp där över samt dusch med glasväggar.

Vi tar oss upp till bostadens privata delar via en trätrappa.

På övre plan väntar två sovrum varav det ena verkligen är väl tilltaget. Ovanvåningens charmiga snedtak bidrar till en mysig känsla och fin karaktär. I det större sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober, skjutgarderob samt i förråd/klädkammare. Det mindre sovrummet har härligt ljusinsläpp via takfönster. Båda sovrummen bjuder på ljusinsläpp via fönster på två håll. I hallen finns ytterligare förråd för förvaring.
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glasfönster isoler
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
I föreningen finns ett cykelrum.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor möblerbar balkong med utgång från vardagsrummet samt en trivsam loftgång/entrébalkong i sydvästligt läge.
Bilplats
Möjlighet till parkeringsplats.
Fria parkeringsplatser längs med Kungsgårdsvägen.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-01-03)
Primärtenergital
114 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
27 parkeringsplatser finns (separat kö tillämpas). Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.

Ekonomi

Pris:
1 690 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 673 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.231%
Andel av årsavgift:
3.23102%
Indirekt nettoskuldsättning
1 076 835 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]