Svensknabbevägen 21

4 450 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
104 kvm
Område:
Svensknabben
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 670 kr/mån

7 dagar kvar till visning.

11 Februari kl 11:00 - 11:15
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Äntligen, en fyra på Svensknabben! På Svensknabbevägen 21 bor du helt insynsskyddat med skog, vatten och natur som närmsta granne. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Dina balkonger (ja, det finns två) är välplacerade i varsitt väderstreck. På den ena möter du skogen medan den andra pekar mot solen. Heta sommardagar uppskattar du markiserna som finns mot solsidan.

Det som fångar vår uppmärksamhet interiört är alla fönster som sprider ut sig i tre väderstreck! I samtliga väderstreck kan du förvänta dig slående vyer. Trädtoppar, uddar, Kalmarsund och hela Svensknabben. Öppen, tilltalande planlösning där det sociala satts i centrum. Kök, matdel och sällskapsrum samsas om många kvadratmeter med en centrerad köksö och kamin som fint binder samman rummen. Dina sovrum är lugnt placerade. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och flera garderober. Två helkaklade badrum samt ett tvättrum. Genomgående gott skick med ljusa väggar och parkettgolv.
Området Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Det unika läget vid skogen och havet men ändå med direkt närhet till city är efterfrågat i dagens samhällstempo! Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan upp till bostaden, garageplats, stort förråd och direkt närhet till bad och båtliv. Möjlighet till båtplats!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Svensknabbevägen 21
Postadress
393 51 Kalmar
Område
Svensknabben
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
B1203
Boarea
104 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
5 670 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, telefoni, garage och förråd.
Pris
4 450 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Det är alltid lika trevligt att få presentera ett boende utöver det vanliga! Välkommen till Svensknabbevägen 21. Från markplan tar vi hissen upp till våning 3.

Vi stiger in i bostadens ljusa hall där ljuset från tre håll möts. Fötterna sätter vi på slitstarkt klinkergolv. I resterande rum vilar ekparkett. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Förvaring i skjutgarderob. I anslutning till hallen ligger gästtoaletten med dusch. Gästtoaletten är helkaklad och bjuder på behaglig golvvärme.

Till vänster öppnar sällskapsdelen upp sig med öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! En helt fantastisk utsikt och ett slående ljusinsläpp! Njut av den första av många utblickar över Kalmarsund och hela Svensknabben. Önskar du begränsa ljusinsläppet kan vi enkelt dra ned markiserna. Den öppna och generösa golvytan möjliggör flera olika möbleringar. Sällskapsdelen är din att inreda - helt efter tycke och smak. Nuvarande ägare har fått plats med matplats, TV- och läshörna. Som nämnt, ytorna är tilltagna. Din kamin är givetvis placerad i hjärtat av rummet.

Vid tillagning står du tryggt i ett välutrustat kök från Tibro. Bakom vita skåpluckor gömmer sig oanade förvaringsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, häll, ugn, spisfläkt och diskmaskin. Medan du hackar, skivar och steker låter du middagsgästerna mingla och socialisera runt köksön.

Från sällskapsdelen har vi utgång till en av de två balkongerna. Här njuter du av solen från förmiddagen och framåt, helt utan insyn.

Vidare in till bostadens lugnare del. Här väntar tre sovrum, ett stort badrum och tvättstugan. Via den inre hallen når vi dessutom den andra balkongen.

Badrummet är väl tilltaget och utrustat med handfat, toalett, handdukstork i dubbel uppsättning och dusch med infällbara vikväggar. Intill det stora fönsterpartiet som vetter mot skogen finns ett bubbelbadkar. Badrummet är helkaklat och har klinkers på golvet. Behagligt med golvvärme.

Tvättrummet blir ett högt uppskattat rum. Här tvättar du och torkar helt ostört.

Det stora sovrum är lugnt placerat på hörnan mot skogen med fönster i två väderstreck. Förvaringsmöjligheter i fyra garderober. I anslutning till rummet finns en rymlig klädkammare.

De andra två sovrummen erbjuder en generös golvyta med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. I det ena rummet finns en praktisk skjutgarderob.

Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Bergvärme
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett rymligt förråd om cirka 5 kvadratmeter. Förrådet ligger i anslutning till garaget.

Ditt garage, som ingår i avgiften, är cirka 17 kvadratmeter stort.
Balkong
Ja
Uteplats
Två balkonger med fina vyer över trädtoppar, havet och omkringliggande natur.
Bilplats
Till bostaden följer ett garage. Cirka 17 kvadratmeter stort.

Energideklaration

Namn
Brf Solbacken
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Svensknabben 7 med adress Svensknabbevägen 19, 21 och 23 i Kalmar.
Byggnadsår
2002
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769608-5765
Föreningens ekonomi
God ekonomi, belåningsgrad cirka 5 500 kr/kvm.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
28 st
TV/bredband
Tv via Com Hem, ingår i månadsavgiften. Bredband via Com Hem, ingår i månadsavgiften.
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
2021
Träfasader ommålade på huvudbyggnaderna.

2018/2019
Byte av värmepumpar.
Ytbehandling av garagelängor.
Parkering
Garageplatser och utöver det finns gratis parkering utomhus.

Ekonomi

Pris:
4 450 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 670 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, telefoni, garage och förråd.
Andel i föreningen:
3.75%
Indirekt nettoskuldsättning
535 770 kr
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]