Lagmansgatan 8B

1 575 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
53 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Lindö
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
4 130 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Att boendet ska ge oss "den rätta känslan" är av yttersta vikt för många av oss. Söker du "den rätta känslan", ett perfekt läge i Kalmar, fönster i två väderstreck och gott om olika möbleringsmöjligheter? Då har du hittat hem.

Lagmansgatan 8B är perfekt placerad, lagom högt upp i huset. Ditt kök är uppfräschat och ger plats för matmöblemang. Sällskapsrummet badar i ljus och bjuder på vackert parkettgolv. Din balkong är placerad i uppskattat västerläge med eftermiddagssol. Badrummet är uppfräschat och skämmer bort dig med en tvättmaskin.
Föreningen Föreningen är välskött och stabil. Funktionell och välutrustad tvättstuga i huset och där även källarförråd, vindsförråd samt ett cykelförråd. Välkommen till boendet med kvadratmeterna på de rätta ställena!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lagmansgatan 8B
Postadress
392 35 Kalmar
Område
Lindö
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
13
Boarea
53 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
4 130 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg för TV och fiberbredband tillkommer om 149 kr.
Pris
1 575 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välj hissen eller trapporna till våning två. Välkommen in till denna trevliga tvåa! Det första som möter dig är en rymlig hall. Förvaring i fyra garderober med överskåp. Avhängning för ytterkläder och skor finns i direkt anslutning till entrén. På golvet vilar parkettgolv i originalutförande.

Till vänster från hallen väntar sovrummet som vetter mot föreningens framsida. Rummet gör plats för dubbelsäng och nattduksbord. Trägolvet är mörkt. I sovrummet finns en mindre garderob. Längs med ena väggen finns plats för ytterligare förvaring.

Vägg i vägg med sovrummet ligger ett charmigt och hemtrevligt kök. Retro när det är som bäst! Gott om förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och micro. Kyl/frys, häll samt diskmaskin.

Helkaklat badrum med vitt och svart kakel samt klinkergolv. Du har två spegelskåp samt en stor spegel ovanför handfatet. Här finns även dusch, WC, handfat med kommod. Plus i kanten för tvättmaskinen och golvvärmen!

Sist men inte minst, sällskapsrummet! Här finns gott om olika möbleringsmöjligheter. Du får rum med din soffa, TV och ditt matmöblemang. Det fina originalgolvet från hallen fortsätter in i rummet. Från sällskapsrummet når du den mysiga balkongen som är placerad i väster med eftermiddags- och kvällssol!

Byggnadsår
1945
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd, tvättstuga och cykelförråd i källareplan. Till bostaden följer även ett vindsförråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong med soligt läge i väster.
Bilplats
Parkering finns utmed kringliggande gator.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-11-07)
Primärtenergital
120 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
HSB Siken
Byggnadsår
1945
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-0780
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
Antal lokaler
3 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
JA
Parkering
Parkering finns utmed kringliggande gator.

Ekonomi

Pris:
1 575 000 kr
Månadsavgift:
4 130 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg för TV och fiberbredband tillkommer om 149 kr.
Andel i föreningen:
2.7972%
Andel av årsavgift:
2.7972%
Indirekt nettoskuldsättning
248 059 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr/mån
Summa
200 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]