Storgatan 69B
Scrolla ner

Storgatan 69B

3 650 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
81 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Kvarnholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
5 879 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Storgatan 69! Storgatan är idag huvudstråket som sträcker sig rakt över Kvarnholmen. Med start från järnvägsstationen, förbi Stortorget och hela vägen ut mot Kalmarsund. Längs med gatan finns de mest skiftande byggnadsstilar från olika tider som på sitt sätt berättar gatans historia. I gatans ände placerar sig Storgatan 69, med direkt närhet till hav och badplats.

2022 fick hela huset nytt liv. Fastighetens invändiga karaktär har fått leva vidare och tillsammans med en varm och kunnig hand har omfattande renoveringar gjorts. Historiska, charmiga och helt unika detaljer sida vid sida med det nya moderna.

Bli bortskämd med 81 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Med genomgående högkvalitativa materialval och en helt unik skräddarsydd design är detta ett hem för den kräsne köparen. Förvänta dig vackra attribut och smakfull inredning - allt helt nytt. Köket från Sentens är påkostat med tillval såsom stenbänkskivor och exklusiva vitvaror. Via kök och matrum nås vardagsrummet son är spatiöst. Resterande rum får du uppleva på plats...
Föreningen Brf Repslagaren 18 är en nybildad förening som sett om sina hus. Här är allting nytt, utbytt, renoverat och/eller uppfräschat. En trygghet för dig som bostadsrättsinnehavare. Här behöver inget göras på många, många år. Dessutom har föreningen valt att hålla nere på belåningen, återigen för att trygga dig som boende.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Storgatan 69B
Postadress
392 31 Kalmar
Område
Kvarnholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
B1101
Boarea
81 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 879 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Pris
3 650 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Första intrycket är allt! Den välputsade fasaden, rundade porten och mysiga innergården. Här har det skett förändringar.

Väl innanför grinden tar vi första porten till höger. På andra våningen möter vi ytterdörren. Fötterna placerar du på slitstarkt klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ett nylagt parkettgolv i holländskt mönster vid. Så läckert och påkostat. I anslutning till entrén finns goda avhängningsmöjligheter. Innan vi fortsätter rundturen vill jag betona att allt vi kikar på är helt nytt.

Badrummet ligger till höger från entrén. Exklusivt, påkostat och riktigt modernt. Kort version: ett badrum med alla rätt! Lång version: Norrvange granitkeramik som pryder såväl väggar som golv. Behaglig golvvärme och spotlights i tak. Dusch med infällbara glasväggar, handfat med kommod, spegel, handdukstork och toalett. Dessutom lever du det goda livet och tvättar precis när du vill. Din tvättmaskin gör vardagslivet lättare.

Rakt fram i hallen når vi sällskapsrummet som ligger med en modern, öppen planlösning till kök. Flera stora fönsterpartier som vetter mot Storgatan skänker rummet ett otroligt ljus. Generös takhöjd, sober färgsättning på väggarna och vackert golv låter rummet komma till sin fulla rätt. Den öppna ytan möjliggör flera olika möbleringar. Matmöblemanget placeras med fördel i hjärtat av rummet. Med ett rum som detta kan du räkna med att få hålla i middagsbjudningarna. Det är en sann fröjd att få njuta av utsikten över Kalmarsund till frukost, lunch och middag. Med eller utan det stora sällskapet.

Det platsbyggda köket från Sentens är riktigt snyggt! Grå skåpinredning med släta luckor och stenbänkskivor. Rikligt med ljusinsläpp från stort fönster. Den maskinella utrustningen är uppgraderad med Electrolux dyrare serie. Här finns inbyggnadsugn, induktionshäll, fläk, kyl/frys, integrerad diskmaskin och micro. Köksön fyller sitt syfte med att avlasta kocken och samla ihop middagssällskapet.

Hemmet består av två härliga sovrum, placerade med fönster mot innergården. Det stora sovrummet välkomnar dig med behagligt ljusinsläpp och ett lugn som är få förunnat så här mitt i city. Charmiga utblickar och tillgång till en rymlig klädkammare. Härifrån når vi den mysiga balkongen. Generös golvyta med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Det andra rummet blir det perfekta kontoret, barn- eller gästrummet. Här finns plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Förvaring i två garderober.

Byggnadsår
1929
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Mysig balkong som vetter mot innergården.
Bilplats
Parkering utmed kringliggande gator. Möjlighet till boendeparkering.

Energideklaration

Namn
Brf Repslagaren 18
Byggnadsår
1929
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769641-5160
Antal lägenheter
8 st

Ekonomi

Pris:
3 650 000 kr
Månadsavgift:
5 879 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
12.3476%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr/mån
Summa
400 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]