Vänskapens väg 27C Etagetrea i två plan
Scrolla ner

Vänskapens väg 27C

1 875 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
83 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
4 710 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Välkommen till Vänskapens väg 27C i snabbväxande och populära Ljusstaden. Med bekvämt avstånd till stadskärnan, mitt bland skog och gröna strövområden finns detta välskötta hem som stod klart 2015. Det som erbjuds är en etagetrea i två plan fördelat på 83 kvadratmeter om tre rum och kök, som är planerade med kirurgisk precision. Något som sticker ut är att det finns två uteplatser, en med behaglig morgonsol och den andra med uppskattad eftermiddags- och kvällssol med utgång från vardagsrummet.

Interiört möts du av en välkomnande hall, badrum med tvättavdelning och kök från Sentens i öppen planlösning till sällskapsrummet. En trappa upp finns två välplanerade sovrum samt en klädkammare. Utöver detta finns en alltid önskad carport med anslutande förråd.
Området Som boende på Vänskapens väg 27C får familjen uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö. Men samtidigt stadens utbud behagligt nära. Skolor/förskolor, aktiviteter, kommunikationer, Värsnäs med golfbana och allt vad du kan tänkas behöva finns inom räckhåll.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vänskapens väg 27C
Postadress
393 60 Kalmar
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
103
Boarea
83 m² (Areauppgifter enligt bostadsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
4 710 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV
Pris
1 875 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Hall och badrum


När du parkerat bilen i carporten och tagit en kort promenad förbi föreningen välskötta område är det dags att ta trätrappa upp till våning två. Du möts av en möblerbar entrébalkong placerad till förmån för morgonsolen och hälsas välkommen in.

Redan i hallen känner du bostadens härliga ljus och rymd. Fötterna har du hunnit placera på ett slitstarkt och lättstädat klinkergolv. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar. Hallen har plats för avhängning och ingång till ett förvaringsutrymme under trappan. Här får du plats med mycket!

I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet. Fräscht, ljust och genomgående smakfulla färg- och materialval. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med platsbesparande vikväggar och handfat med underliggande förvaring. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare! Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra.

Sällskapsdel

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, köket som ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vi lämnar klinkergolvet bakom oss och möts nu av genomgående parkettgolv i ekutförande. Köket från Sentens har vit skåpinredning samt goda arbets- och förvaringsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombineras umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva. Induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket är modernt, stilrent och tidlöst. Härifrån når du bostadens tilltagna balkong. Din alldeles egen oas med fin utsikt över området och med eftermiddags- och kvällssol.

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap.

Övre plan

Vi tar den svängda trappen upp till våning 2. På vägen upp passerar vi ett gavelfönster som bidrar med fint ljusinsläpp.
På det andra våningsplanet möts vi av hemmets lugnare delar.

En trappa upp finns det två generösa sovrum som lovar god sömn, båda med utrymme för dubbelsäng och möjlighet till bra förvaring. I det mindre sovrummet finns dessutom befintlig förvaring. Charmigt snedtak och balkar. På övervåningen finns en praktisk klädkammare.

Byggnadsår
2015
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Carport och förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Två uteplatser, en vid entrén som erbjuder härlig morgonsol. Samt en med utgång från vardagsrummet som har eftermiddags- och kvällssol.
Bilplats
1 st parkeringsplats i carportslänga ingår i avgiften.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-06-11)
Energiklass
E
Namn
Brf Ljusglimten
Om föreningen
Byggår 2014/2015
Byggnadsår
2015
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-6422
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Fiber indraget. Obligatoriskt tillägg på 299 kr i månaden för kabel-TV och bredband.
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej

Ekonomi

Pris:
1 875 000 kr
Månadsavgift:
4 710 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats i carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr avseende bredband och kabel-TV
Andel i föreningen:
5.45%
Indirekt nettoskuldsättning
552 226 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr/mån
Summa
400 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]