Ronny Nilssons gata 2
Scrolla ner

Ronny Nilssons gata 2

4 190 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
78 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
7 136 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Unikt läge Interiört bjuder denna trerummare på en social och praktisk planlösning. Detta är helt klart en trea som vet vad den vill. Var sak har sin plats. Köket är en fullträff. Här har inget lämnats åt slumpen. Modernt, påkostat och riktigt läckert blir adjektiven. Ett kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrummet. I hemmet finns dessutom två perfekta sovrum. Det stora med direkt tillgång till en rymlig klädkammare. Badrummet är exklusivt, helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ljuset träffar lägenheten från två olika håll. Och balkongen! Vi får ju inte glömma balkongen. Den slingrar sig runt hemmets gavel och placerar sig fint i två väderstreck.

Hitta känslan, hitta hem. Du blir "förste man" på plats.

För mer information om projektet, besök https://www.riksbyggen.se/bostad/kalmar-lan/kalmar-kommun/kalmar/fredriksudde/

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ronny Nilssons gata 2
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
4132
Boarea
78 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
7 136 kr/mån. I avgiften ingår värme och fasta avgifter för vatten/avlopp och hushållsel.
Pris
4 190 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen till Fredriksskans, en fin blandning av natur och vatten.

Hiss i markplan uppskattas. Välkommen in! Ljusinsläppet möter oss redan i dörren. De smakfulla färgvalen är genomgående för hemmet. Fötterna har vi hunnit placerat på en mattlackad parkett. Likadana golv möter oss i samtliga rum. En självklarhet är den underliggande golvvärme som gör sig påmind. Vattenburen i alla rum förutom i badrummet.

Innan vi påbörjar rundvandringen vill jag bara upplysa dig om att du här blir "förste man" på plats.

Längre ner i hallen finns förvaringsmöjligheter i tre garderober. Plats för avhängning av ytterkläder och skor finns i direkt anslutning till entrén.

Den första dörren i hallen leder oss rakt in i badrummet. Exklusivt, helkaklat och riktigt läckert. Kort version: ett badrum med alla rätt! Lång version: keramik som pryder såväl väggar som golv. Dusch med glasvägg, porslinstvättställ, handdukstork och vägghängd toalett. Plus i kanten för det öppningsbara fönstret. Dessutom lever du det goda livet och tvättar precis när du vill. Din tvättmaskin och torktumlare gör vardagslivet lättare. Spotlights i tak.

Tillbaka i hallen tar vi klivet in till de sociala sällskapsytorna. Oj. Helt plötsligt blev vartenda rum jag någonsin besökt småskaligt. Kök och vardagsrum i en öppen, modern kombo. Wow! Längs med väggarna löper stora fönsterpartier utsikt i två väderstreck rakt ut mot kvarteret och vidare ut mot fjärden. Ljusinsläppet är något utöver det vanliga. Den öppna ytan ger plats för såväl matmöblemang som soffgrupp. Bjud in familj, bekanta som obekanta - här finns plats för alla. Härifrån tar vi oss ut den på vidsträckta balkongen som omfamnar hela rummet.

Köket är skräddarsytt för just denna bostad med ambition att förhöja och beakta rummets yta och karaktär. Rena linjer, modernt och tidlöst. Släta luckor i ljusgrått. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn med micro, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Spotlights i tak.

Från hallen har vi tillgång till det stora sovrummet. God förvaring i den rymliga klädkammaren. Det väl tilltagna rummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbel.

Det andra sovrummet ligger i anslutning till sällskapsrummet. Ett rum som kan benämnas som kontor, barn- eller gästrum.

Byggnadsår
2023
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor balkong i utmärkt solläge med morgon- och förmiddagssol.
Bilplats
Möjlighet att hyra garageplats.
Namn
Riksbyggen Brf Fredriks Udde i Kalmar
Om föreningen
Föreningen består av fyra huskroppar som står färdiga hösten 2023.
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6893
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
76 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Föreningen har ett kollektivt tecknat avtal med Tele2 (fiber) avseende tv, bredband och telefoni. Kostnaden kommer att faktureras av föreningen som ett tillägg på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Gårdsplats
Fin gemensam utemiljö med grönytor, lekplats och pergola.
Parkering
Föreningen har tillgång till garageplatser som hyrs ut via separat kösystem, kostnad 1 500 kr/mån. Elbilplats kostar 1 800 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Två stycken miljörum. Förvaringsrum för rollatorer, barnvagnar och rullstolar i entréplan. Förvaring av cyklar erbjuds såväl i garaget som runt om byggnaderna. Gemensamhetslokal med plats för 30 personer. Fullt utrustad övernattingslägenhet med fyra bäddar.

Ekonomi

Pris:
4 190 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
7 136 kr/mån. I avgiften ingår värme och fasta avgifter för vatten/avlopp och hushållsel.
Andel i föreningen:
1.371%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Beräknad driftskostnad 800 kr/mån och inkluderar förbrukning av varmt och kallt vatten, förbrukning av hushållsel samt hemförsäkring.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]