Bredbandet 12

2 595 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
59 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
3 220 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem När du slår upp ögonen väntar utsikten på dig. Den finns där varje dag. Den bjuder på variation och överraskningar. Här finns inget dåligt väder, bara storslagna scenerier. Välkommen till Varvsholmen.

Nuvarande ägare vittnar om hur de ofta blir sittande, hänförda av den utsikt de har utanför fönstret varje dag. Att bo på just Varvsholmen gör att utblickarna blir många. Vattnet skapar rymden och avståndet gör vyerna helt fantastiska. Du möter morgonsolen på kudden och det första din blick möter är vatten och himmel. På din soldränkta uteplats möter du grönskan och öns fina bebyggelse. Här har nuvarande ägare fått utlopp för sina odlingsdrömmar vilket resulterat i en prunkande och mysig uteplats. Och låt oss vara ärliga, en delvis stensatt uteplats med täppa är få förunnat på Varvsholmen.

Interiört belönas du med hög standard och smakfulla färg- och materialval. Social planlösning där köket från HTH ligger med delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Sovrummet är svalt placerat i norr mot utsikten och är helt fritt från insyn. Badrummet är helkaklat, fräscht och fullutrustat. Givetvis med tvätt och tork.
Varvsholmen Föreningen värnar om en god och stabil ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten och en garageplats med elbilsladdare. På taket finns solceller och för 250 kr i månaden ingår kabel-TV och bredband. Varvsholmen ligger ett olympiskt stenkast från city, gymmet ligger i grannhuset likaså den populära kvarterskrogen.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bredbandet 12
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
T101
Boarea
59 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
3 220 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, fasta avgiften för elnätet och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr per månad avseende bredband och kabel-TV.
Pris
2 595 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Parkera bilen i garaget och ta hissen upp till första våningen. Välkommen in till ett hem utöver det vanliga. I hallen sätter du fötterna på grått klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid. Likadana golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Behaglig golvvärme i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade.

Vi följer ljuset och stiger in i sällskapsrummet som ligger med delvis öppen planlösning till köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Ljusa material- och färgval, allt för att förstärka det otroliga ljusinsläppet. I taket finns spotlights. Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Din fantastiska uteplats nås härifrån och bildar en länk med den omgivande naturen.

I köket möts vi av inredning från HTH. Trä i kombination med natursten – svårslaget! Rostfria vitvaror och gott om svängrum för kocken. Dina gäster placerar du runt matbordet med en utsikt över domkyrkan, Kvarnholmen och vackra Varvsholmen såklart. Den maskinella utrustningen består av fristående kyl och frys (2023), inbyggnadsugn, diskmaskin, micro, fläkt och induktionshäll (2021).

Från hallen når vi hemmets sovrum. Rummet är placerat med ett lugnt och insynsskyddat läge med fri sikt över Ölandsbron och Kalmarsund. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Rummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaringsmöjligheter i skjutgarderober.

Vi avslutar rundvandringen med ett badrum som enligt mig har alla rätt! Helkaklat och behaglig golvvärme. Vägghängd toalett och duschkabin. I övrigt finns större kommod med handfat, handdukstork och spotlights i tak. Tvättmaskin (2020) och torktumlare (2020) med arbetsyta och förvaring gör tvättandet till ett rent nöje.

I sovrum, sällskapsrum och kök finns påkostade träpersienner, dessa ingår i köpet.

Byggnadsår
2007
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Ett stort förråd ingår till bostaden. I huset finns cykelrum och garage.
Uteplats
Härlig uteplats i väster. Delvis stensatt med grästäppa. Vrider du huvudet åt väster ser du vattnet.
Bilplats
En garageplats med elbilladdare ingår i månadsavgiften.
Ej obligatoriskt och det är ok att hyra ut.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-25)
Primärtenergital
114 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Trossen
Om föreningen
Byggår 2007
Byggnadsår
2007
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-6691
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Pernilla, PH Konsult och förvaltning 0455-619203 eller mejla [email protected]
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
37 st
TV/bredband
Bredband och tv ingår i ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
En garageplats ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Pris:
2 595 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 220 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, fasta avgiften för elnätet och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr per månad avseende bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
1.73%
Andel av årsavgift:
1.73%
Indirekt nettoskuldsättning
405 706 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr/mån
Summa
300 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]