Ronny Nilssons gata 2
Scrolla ner

Ronny Nilssons gata 2

2 795 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
68 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
6 207 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Nytt på svårslaget läge! Med svårslaget läge på nybyggda Fredriksskansområdet presenteras här en rymlig tvåa om 68 kvm med alla de kvaliteter som önskas. Promenadavstånd till Kvarnholmen med stort utbud av shopping, restauranger och nöjes- och kulturliv tillsammans med en ständig närvaro av Malmfjärden och vattnets rogivande miljö skapar ett av Kalmars kanske mest attraktiva lägen.

Bostaden präglas interiört av genomgående hög standard, fina materialval, ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönster och modern, öppen planlösning. Bekvämligheter som tvättmöjligheter i det helkaklade badrummet, komplett utrustat kök och givetvis hiss från markplan. Lägenheten har försetts med fina tillval i golvvärme, infälld belysning, målade väggar i varma pasteller samt tvättmaskin och torktumlare med extra kapacitet. Goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum kompletteras med tillhörande förråd i källaren. Tilltagen balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol! Önskar du ett extra sovrum går vardagsrummet att dela av på ett smidigt sätt, se alternativ planlösning.
Gångavstånd till den vackra stadskärnan... Möjlighet för er som söker en central tvåa eller trea med det lilla extra! Brf Fredriks Udde erbjuder sina medlemmar en trygg miljö med fina mervärden i bilpool, möjlighet till bilplats i garage, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och förråd till varje lägenhet. Därtill fina gemensamma grönytor med lekplats och pergola.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ronny Nilssons gata 2
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
4124
Boarea
68 m² (Areauppgifter enligt upplåtelseavtal)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
6 207 kr/mån. I avgiften ingår värme och fasta avgifter för vatten/avlopp och hushållsel. Obligatoriskt tillägg avseende tv och bredband tillkommer med 159 kr/mån.
Pris
2 795 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med praktisk skjutdörrsgarderob som gömmer dina ytterkläder och skor. På golvet ligger en mattlackad ekparkett som enhetligt och smakfullt löper vidare i bostaden.

DUSCH/WC/TVÄTT
I anslutning till hallen finns det stilfulla och helkaklade badrummet med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Behaglig golvvärme värmer fötterna och badrummet är fullt utrustat med det man önskar i wc, handfat med kommod, dusch med frostade glasdörrar och handdukstork samt tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare med extra kapacitet samt tillhörande arbetsyta och skåp.

VARDAGSRUM/KÖK
Oerhört trivsamt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till den härliga balkongen. Den öppna planlösningen mot köket skapar en trivsam rymd och garanterar en fin social samvaro. Väggarna pryds av en behaglig sädesgul färg vilket skapar en varm känsla. Köket som går i neutrala ljusgrå toner är välutrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Middagsbordet har sin givna plats mot vardagsrummet och utgör den naturliga samlingspunkten i bostaden. I både vardagsrum och kök finns infälld belysning med dimmerfunktion.

Vardagsrummet kan med fördel delas av mot norr för att få till ett andra sovrum, se alternativ planlösning.

SOVRUM
Innanför vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med fönster och fransk balkong åt norr, bra klädförvaring i skjutdörrsgarderob och rogivande grönmålade väggar.

Byggnadsår
2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.
Balkong
Ja
Uteplats
Stor balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol.
Namn
Riksbyggen Brf Fredriks Udde i Kalmar
Om föreningen
Föreningen består av fyra huskroppar som står färdiga hösten 2023.
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6893
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
76 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Föreningen har ett kollektivt tecknat avtal med Tele2 (fiber) avseende tv, bredband och telefoni. Kostnaden kommer att faktureras av föreningen som ett tillägg på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Gårdsplats
Fin gemensam utemiljö med grönytor, lekplats och pergola.
Parkering
Föreningen har tillgång till garageplatser som hyrs ut via separat kösystem, kostnad 1 500 kr/mån. Elbilplats kostar 1 800 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Två stycken miljörum. Förvaringsrum för rollatorer, barnvagnar och rullstolar i entréplan. Förvaring av cyklar erbjuds såväl i garaget som runt om byggnaderna. Gemensamhetslokal med plats för 30 personer. Fullt utrustad övernattingslägenhet med fyra bäddar.

Ekonomi

Pris:
2 795 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 207 kr/mån. I avgiften ingår värme och fasta avgifter för vatten/avlopp och hushållsel. Obligatoriskt tillägg avseende tv och bredband tillkommer med 159 kr/mån.
Andel i föreningen:
0.98057%
Andel av årsavgift:
1.19249%
Indirekt nettoskuldsättning
916 297 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från ekonomisk plan.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Beräknad driftskostnad enligt ekonomisk plan är 1 300 kr/mån och inkluderar förbrukning av varmt och kallt vatten, förbrukning av hushållsel samt hemförsäkring.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]