Hemvägen 31

2 190 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
74 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Vimpeltorpet
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift:
4 537 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Varmt välkommen hem till Hemvägen 31 – en adress där du bjuds på det absolut bästa av två världar! Här njuter du av villalivets alla kvalitéer samtidigt som du slipper den vanliga villans alla måsten och underhåll tack vare bekväm bostadsrättsform. Du har skogen, havet och fantastiska promenadstigar runt knuten samtidigt som du snabbt och smidigt tar dig in till centrum.

Detta enplanshus om 74 kvm stod inflyttningsklart så sent som 2019 och visst märks väl det! Här känns allt fortfarande nytt och fräscht och passar utmärkt för dig som bara vill flytta rakt in. Huset är beläget på en av områdets hörntomter vilket ger dig gott om plats för både lek och planteringar. Bostaden har en egen carportplats i nära anslutning till hemmet. Ingen granne på hörnan innebär fantastiskt ljusinsläpp från tre håll (och att du givetvis kan väsnas så mycket du vill!). Samlat på dig många saker? Inga problem! Här finns ett stort utvändigt förråd.
Området Norra Vimpeltorpet är ett av Kalmars nyare bostadsområden som nu verkligen har tagit form. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt kvarter med direkt närhet till Värsnäs naturreservat som bjuder på fantastiska promenadstigar och löpspår genom skog och vacker havsmiljö. På gångavstånd hittar du flertalet lekplatser samt Kalmar golfklubb med lunchrestaurang. Service har du på bekvämt avstånd i Berga eller Lindsdal och busshållplats når du med en kort promenad. Kalmars nya simhall byggs i direkt närhet till området. Dessutom utlovas här ett otroligt trevligt grannskap där barn i blandade åldrar leker fritt på kvarterets nästintill trafikfria gator.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hemvägen 31
Postadress
393 61 Kalmar
Område
Vimpeltorpet
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
H31
Boarea
74 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
4 537 kr/mån. I avgiften ingår vatten, carport och förråd. Utöver det tillkommer preliminär driftkostnad om 925 kr/månad för värme.
Pris
2 190 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Du svänger in och parkerar bekvämt bilen på kvarterets område, bara några få steg från hemmet. På framsidan av huset ligger stenplattor. Här finns även plats för mindre möblemang om så önskas.

En ljus hall är en trevlig hall! Fötterna har du hunnit placera på klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ekparkett vid. Parkettgolv och golvvärme är återkommande i kök, sällskapsrum och sovrum. Hallen bjuder på plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns dessutom ett städskåp. Vita väggar är genomgående för bostaden.

Till vänster om hallen ligger det hemtrevliga och välutrustade köket från Ballingslöv. Det första som fångar vår uppmärksamhet är snedtaket och höjden som ger rummet fint ljus och karaktär. Vita skåpluckor, marmormönstrade bänkskivor och vitt kakel. Köket bjuder på generösa ytor. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en diskmaskin. Intill köksfönstret rymmer matbord med plats för 6 personer. Härifrån blickar du ut över husets framsida.

Från köket, rakt över hallen, till badrummet. Helkaklat och klinkergolv med underliggande golvvärme. Gott om svängrum! Här finns handfat med kommod, spegelskåp med ljusramp, toalett, handdukstork och dusch med platsbesparande vikväggar. Fönstret är öppningsbart och gör det lätt att vädra. Här får du en tvättavdelning som heter duga! Egen tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Ovanför hittar du förvaringsskåp.

Med öppning från hallen ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Från sällskapsrummet tar du dig ut till det soldränkta altandäcket. Här njuter du av solens värmande strålar från tidig förmiddag till sen kväll. Altandäcket rymmer både lounge-/matgrupp samt solsäng. På husets östra gavel finns en stor gräsyta som lämpar sig utmärkt för lek och kubbspel.

Från sällskapsrummet når vi hemmets tre sovrum.

Det stora sovrummet bjuder på goda förvaringsmöjligheter och fönster som tittar mot baksidan. Här sover du gott om natten. I rummet får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. De andra två sovrummen är rymliga och lätta att möblera.

Byggnadsår
2019
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Uteplats
En mysig uteplats på gaveln som sträcker sig från öster till väster och pekar rakt söder. Uteplatsen omfamnas av skog och natur. Det blir din alldeles egen oas med trädäck, täppa och staket.

På husets framsida är uteplatsen stensatt.
Bilplats
Parkering i carport ingår till varje lägenhet.

Gästparkeringar finns.

Energideklaration

Namn
Brf Visaren
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2019.
Byggnadsår
2019
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-1216
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats ingår till varje lägenhet.

Gästparkeringar finns.

Ekonomi

Pris:
2 190 000 kr
Månadsavgift:
4 537 kr/mån. I avgiften ingår vatten, carport och förråd. Utöver det tillkommer preliminär driftkostnad om 925 kr/månad för värme.
Andel i föreningen:
6.5778%
Indirekt nettoskuldsättning
928 323 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]