Frejagatan 3D

1 450 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
30 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Bremerlyckan
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
1 368 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Liten men naggande god är ett uttryck som faller väl ut på denna bostad! Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. På Bremerlyckan, i ett av Kalmars finaste område, finns nu möjlighet att bli ägare till en perfekt planerad etta.

I det pampiga huset på Frejagatan 3D hittar vi denna perfekt planerade etta på 30 kvadratmeter. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från sina stora, vackra fönster. Du bor med egen ingång från föreningens privata innergård och lagom högt upp för att slippa besvärande insyn. Du möts av imponerande takhöjd och sekelskiftets charm och känsla.

Här gör du det lätt för dig. Allt är fräscht, välputsat och redo för dig. Bara att flytta in som klyschan säger. Välkommen till en riktigt bra och trivsam etta där var sak har sin plats. I rummet har du din sängplats, matplats och ditt soffhäng. Hemmet bjuder på en rymlig klädkammare och stort badrum. Föreningens mysiga innergård nyttjar du som din egen.
Kvarteret och föreningen Bremerlyckan är ett av de mest eftertraktade områdena i Kalmar. Gamla stan och Krusenstiernska trägården blir dina närmsta grannar! I kvarteret finns välsorterat livs och du bor med kort promenads avstånd till centrum, stationen, universitet, sjukhuset, Kalmar slott, havet och lummiga strövområden. Du bor i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning. I avgiften på otroliga 1 368 kr ingår idag värme och vatten. Ett tillägg på 264 kr i månaden inkluderar bredband och kabel-TV.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Frejagatan 3D
Postadress
392 33 Kalmar
Område
Bremerlyckan
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
130
Boarea
30 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
1 368 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 264 kr för fiberbredband och kabel-TV.
Pris
1 450 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi knappar in portkoden och tar oss in till föreningens innergård. Med egen ingång från den mysiga innergården når vi denna fina etta!

En hemtrevlig känsla möter oss redan i dörren. Ni vet den där känslan som säger "Välkommen hem". Den generösa takhöjden gör att bostaden upplevs luftig och rymlig. I anslutning till entrén finns plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Rummet är väl tilltaget och ger plats för hemmets alla delar. Kök, sällskaps- och sovdel. Hur du väljer att möblera är helt upp till dig! Rummet bjuder på härligt ljusinsläpp från stort fönster som vetter mot föreningens innergård. Över sängen finns en mindre fönster, perfekt för vädring.

Köket är litet men ack så praktiskt. Här finns allt du behöver för att skapa din paradrätt! Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt.

Från rummet når du en inre hall med ingång till klädkammare och badrum.

Badrummet är stort. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat och spegelskåp med inbyggd belysning.

Byggnadsår
1910
Våningsplan
1 av 4. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett rymligt förråd. På innergården finns cykelförvaring och i föreningen finns övernattningslägenhet och tvättstuga.
Uteplats
På föreningens innergård finns en mysig, stenlagd uteplats. Här finns möjlighet till lata dagar i solen, fika eller grillkvällar.
Bilplats
Parkering utmed gatorna i kvarteret.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-12-15)
Primärtenergital
147 kWh/m2/år
Energiklass
E
Namn
Brf Furan 4
Om föreningen
Föreningen bildades 2009. Huset byggdes 1910
Byggnadsår
1910
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-4187
Föreningens ekonomi
Solid ekonomi i föreningen. Föreningen har en egen hemsida som du finner på www.furan4.se
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
38 st
TV/bredband
Tv via Bredbandsbolaget, grundutbud ingår i det obligatoriska tillägget. Bredband via Bredbandsbolaget ingår i det obligatoriska tillägget.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja

Ekonomi

Pris:
1 450 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
1 368 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 264 kr för fiberbredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
0.96964%
Andel av årsavgift:
1.42165%
Indirekt nettoskuldsättning
26 850 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
150 kr/mån
Summa
150 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]