Lech Walesas gata 42

1 395 000 kr

Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum
Boarea/biarea:
41 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljusstaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 835 kr/mån

2 dagar kvar till visning.

1 Oktober
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Välkommen hem Med ett högt och ljust gavelläge ligger den här väldisponerade tvåan. 41 kvm i Ljusstaden plus en rejäl terrass i perfekt västerläge. Förvänta dig sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Extra varma sommardagar används den fjärrstyrda markisen flitigt. Morgonens solstrålar möter du i anslutning till entrén på loftgången som bildar ytterligare en balkong. Modernt med öppen planlösning, ett välutrustat kök och ett sällskapsrum som badar i solljus. Sovrummet är väl tilltaget med två garderober och i hallen möts du av ytterligare förvaringsmöjligheter. Bekvämt och smakfullt helkaklat badrum med kombinerad tvätt och tork.

Till lägenheten hör dessutom två förråd. Ett kallförråd på loftbalkongen och ett varmförråd. I föreningen finns självklart hiss och mycket fina faciliteter som festlokal, övernattningslägenhet, gym och lekrum för barnen. Välordnad innergård med grönytor, sittmöjligheter och grillplats.
Område Omtyckt område med närhet till vacker natur, strövområden, golfbana, hav och gott om service med bl a förskolor, närheten till Hansa och Berga centrum. Låg avgift om 2 835 kr/mån!

Välkommen på visning!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lech Walesas gata 42
Postadress
393 60 Kalmar
Område
Ljusstaden
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1201
Boarea
41 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Månadsavgift
2 835 kr/mån. I avgiften ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kr avseende bredband och kabel-TV.
Pris
1 395 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Från markplan tar vi hissen upp. Via loftgången tar vi första klivet in. Utsikten och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna möter oss i dörren.

Fötterna har vi hunnit placera på slitstarkt klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ett parkettgolv vid. Samtliga väggar i hall, kök och sällskapsrum är vitmålade. I hallen finns avhägningsmöjligheter samt förvaring bakom tre garderober och ett städskåp.

Hallen öppnar upp mot köket som ligger med en modern, öppen planlösning till sällskapsrummet. I rummet flödar ljuset in från fönster i två väderstreck och härifrån når vi den väl tilltagna terrassen med markis. I rummet samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? En öppen planlösning har oftast den effekten. Här får du plats med middagsbordet, tv:n och soffmöblemanget. Förstärkt vägg för upphängning av tv:n.

Vid tillagning av mat står du tryggt i ett välutrustat kök. Stilrent, neutralt och tidlöst i sin utformning och design. Bakom luckor, lådor och skåp finns plats för alltifrån grytor till bestick. Den maskinella utrustningen består av ugn, häll, inbyggd micro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Sovrummet är lagom stort och nås från sällskapsrummet. Förvaring i två garderober.

Från hallen når vi det helkaklade badrummet. Likt köket, har man här tänkt till när det gäller valet av färg och material. Neutralt och smakfullt. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, handdukstork och dusch med glasväggar. Vilken lyx att slippa planera in tvättdagar. Med din kombinerade tvätt och tork är det du som avgör när tvätten ska skötas. Fönstret gör det lätt att vädra.

Byggnadsår
2018
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer två förråd. Ett i anslutning till entrébalkongen och varmförråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Loftbalkong i österläge med förmiddagssol. I anslutning till balkongen finns ett kallförråd.

Tilltagen balkong i utmärkt västerläge med många soltimmar. Heta sommardagar är du extra tacksam för den fjärrstyrda markisen.
Bilplats
12 stycken parkeringsplatser går att hyra, separat kö.
26 stycken parkeringsplatser i carportlänga går att hyra, separat kö.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-02-21)
Primärtenergital
89 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Riksbyggens Brf Solgläntan
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning i april 2018. För mer information om föreningens ekonomi, vänligen kontakta mäklaren, Riksbyggen eller se den ekonomiska planen.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-3291
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
39 st
TV/bredband
TV/bredband/telefoni via Telia (fiber), faktureras av föreningen.
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
12 stycken parkeringsplatser går att hyra, separat kö.
26 stycken parkeringsplatser i carportlänga går att hyra, separat kö.

Ekonomi

Pris:
1 395 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 835 kr/mån. I avgiften ingår värme, fast avgift för vatten och hushållsel samt bostadsrättstillägg. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kr avseende bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
0.01728%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr/mån
Vatten/avlopp
100 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]