Grenvägen 10
Scrolla ner

Grenvägen 10

2 590 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
91 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Djurängen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
4 833 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Hus eller lägenhet? Varför ska du välja? Här kan du få det bästa av två världar. Fina uteplatser och egen uppfart med plats för bil. Ett nybyggt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Ett eftertraktat enplanshem i omåttligt populära Djurängen. Med byggår 2021/22 kan du förvänta dig ett sprillans nytt skick. Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver. Det känns exklusivt och modernt men samtidigt jordnära och tidlöst. Bostaden är berikad med attribut såsom stora fönsterpartier, otrolig takhöjd med öppet till nock och en social, öppen planlösning.

Hemmet disponerar cirka 91 kvm plus en uteplats och en mysig liten tomt på husets baksida. Ditt kök från HTH ligger med en modern, öppen planlösning till matrum/sällskapsrum. I sällskapsrummet möts du av stora fönster som släpper in ljuset och skjutdörrar som öppnar upp till den ljuvliga altanen som står redo för alla tänkbara trevligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättavdelning. Även gästtoalett finns. Hemmets mer privata utrymmen ligger lugnt och avskilt, mot baksidan av huset. Här finns tre sovrum, alternativt två sovrum med ett allrum i mitten. Härifrån, via altandörr når du husets mysiga baksida. Förvänta dig goda förvaringsmöjligheter, en praktisk planlösning och vattenburen golvvärme.
Området Direkt närhet till skola, förskola och fina strövområden. Endast några minuters promenad till matvaruhandel, kommunikationer och hälsocentral. Gångavstånd till Hansa city och dess utbud.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Grenvägen 10
Postadress
393 53 Kalmar
Område
Djurängen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
02-1002
Boarea
91 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
4 833 kr/mån. I avgiften ingår förråd.
Pris
2 590 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Grenvägen är en familjär gata. Med en diskret exponering mot gatan ligger huset med nummer 10. Här bor du in till ett trivsamt kvarter där varje bostad känns som sin egen. Med mycket villakänsla och väldigt lite bekymmer.

Redan på uppfarten händer något. Stensatt uppfart med plats för bil. Här finns möjlighet att addera laddstolpe. Förvaring i det oisolerade förrådet och ett enormt trädäck, placerat till förmån för solen. Helt klart en stark start.

Varmt välkommen in. Nybyggt kan många gånger kännas kalt och opersonligt, men inte här. Hallen välkomnar oss med värme. Och då talar jag inte bara om den behagliga golvvärmen som fötterna fått bekanta sig med. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och på golvet vilar klinkergolv.

Från hallen rakt fram ligger det rymliga och helkaklade badrummet. Utrustat med toalett, dusch med infällbara vikväggar, handdukstork, spegelskåp med tillhörande belysning och handfat med tillhörande kommod. Luftvärmepump från Nibe och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Ett badrum med alla rätt helt enkelt.

Som en magnet dras vi in till det sociala rummet. Gränsen mellan inne och ute har suddats ut tack vare de pampiga skjutbara fönsterpartierna mot husets framsida och trädäck. I vardagsrummet är det helt öppet i nock. Takhöjden fullkomligt golvar oss. Klinkergolvet i hallen har ersatts med en trestavsparkett (likadana golv med underliggande golvvärme möter oss i samtliga rum). De fantastiskt fina sällskapsytorna ger plats för både soffmys och finmiddagar.

Det här moderna köket från HTH är snyggt, funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin. Köket ligger helt öppet mot sällskapdelen med en sociala bardisk emellan.

Via en inre hall når vi hemmets lugnare del. Tre (eller två plus ett allrum) sovrum välplacerade mot husets baksida. Här finns mycket förvaring i flera garderober och tillgång till en gästtoalett.

Byggnadsår
2021/2022
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd på husets framsida.
Uteplats
Två ljuvliga uteplatser. Framsidan vetter helt perfekt mot eftermiddags- och kvällssolen. Framsidan är stensatt och berikad med ett stort trädäck.

På din baksida finns en grästäppa.
Bilplats
Varje bostad har sin egen parkeringsplats i anslutning till huset.
Utöver dessa finns fem stycken gästparkeringar utspridda i området.

Energideklaration

Status
Utförd (2022-01-21)
Primärtenergital
67 kWh/m2/år
Energiklass
B
Namn
Brf Lyckan
Om föreningen
Brf Lyckan bildades 2020 i samband med att föreningens hus började uppföras. Föreningen består av fyra radhuslängor i markplan och i bostadsrättsform, totalt 21 st bostäder.
Byggnadsår
2021/2022
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-4085
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
21 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Varje bostad har sin egen parkeringsplats i anslutning till huset.
Utöver dessa finns fem stycken gästparkeringar utspridda i området.
Gemensamma utrymmen
Till varje bostad så ingår ett oisolerat förråd.

Ekonomi

Pris:
2 590 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
4 833 kr/mån. I avgiften ingår förråd.
Andel i föreningen:
4.57672%
Andel av årsavgift:
4.7619%
Indirekt nettoskuldsättning
1 205 250 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
700 kr/mån
Hushållsel
400 kr/mån
Renhållning
160 kr/mån
Summa
1 260 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]