Jeanssongatan 11
Scrolla ner

Jeanssongatan 11

7 890 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
156 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 6 av 9. Hiss finns.
Månadsavgift:
7 615 kr/mån

8 dagar kvar till visning.

10 December
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
156 exklusiva kvadratmeter Nu har du möjlighet att få bli "förste man" på plats. Denna fyra placerar sig på första parkett mot havet och Ölandsbron. Förvänta dig helt fria utblickar över sundet. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bästa bostäderna i huset!

Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Här är havet i fokus. 156 kvadratmeter fördelat på 4 rok och kök med möjlighet att skapa ett fjärde sovrum och därmed få till en femrummare. Denna bostad passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. De två väl tilltagna balkonger, placerade i öster och väster, binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum. Det moderna och praktiska tänket gör sig synligt i såväl den öppna planlösningen som bekvämligheten med två badrum, gästtoalett och ett separat tvättrum. Fönster i tre väderstreck och genomgående påkostade materialval.
Varvsholmen Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Bojen ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv. I avgiften ingår värme, vatten, en parkeringsplats under tak och ett förråd.

Inflyttning flexibel från och med december 2023.
Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jeanssongatan 11
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1601
Boarea
156 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
7 615 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats under tak. Enligt ekonomisk plan: 11 348 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Pris
7 890 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Beläget vid Kalmarsund med havet och Ölandsbron i blickfång har huset ett av Kalmars mest attraktiva läge. Med Kvarnholmen och city i ryggen är vi redo att ta klivet in i byggnaden med byggår 2023. Ps. Här blir du förste man på plats...

Parkera bilen under huset (carport) och ta bekvämt hissen upp till denna fantastiska bostad. Välkommen in. Framför dig har du 156 härliga kvadratmeter. Den obeskrivliga utsikten möter dig redan i dörren och ligger helt fri i tre väderstreck.

Fötterna har du hunnit placera på mattlackad kalksten. Glöm hatthyllor och ytterkläder som ska stöka ned hallen. Göm undan allt i den praktiska och rymliga skjutgarderoben.

Där stengolvet slutar tar en mattlackad tvåstavsparkett i ask vid. Likadana golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Genomgående för bostaden är behaglig golvvärme. Hela lägenheten välkomnar med dagsljus och ett lugn som är få förunnat. Planlösningen är genialisk. Till höger om hallen hittar vi hemmet privata delar med tre sovrum, två badrum och ett tvättrum. Väljer vi istället en vänstersväng i hallen möts vi av hemmets sällskapsytor och gästtoalett. Låt oss börja med hemmets sociala delar.

Något jag föll för, förutom den bedårande utsikten och det otroliga läget, är hemmets sociala delar. Hur köket och sällskapsrummet knyts samman på ett naturligt sätt. Hur du kan förbereda kvällens middag utan att mista kontakten med dina gäster. Oavsett om de sitter i soffan eller minglar runt köksön. Din gästlista kan för övrigt vara obegränsad, eller nästa obegränsad. Här finns plats och svängrum för bekanta som obekanta. Den öppna och generösa golvytan möjliggör flera olika möbleringar. Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Härifrån, via enorma fönsterpartier tar vi oss ut på den stora balkongen, som bildar en länk med den omgivande naturen.

Tre adjektiv som beskriver köket bäst är stilrent, tidlöst och påkostat! Vit skåpinredning från Vedum med gråbrun mattslipad kvartskomposit. Du kommer definitivt att uppskatta köksön. Inte bara för att det blir den perfekta platsen för mingel och servering av tapas, utan också för dess goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt. Integrerad diskmaskin, kyl och frys. Ugn samt inbyggd micro.

Sovrummen ligger mer avskilt och ostört. Det stora sovrummet bjuder på fönster i två väderstreck och panoramautsikt över sundet och Ölandsbron. Förvaring i skjutgarderober. Härifrån har du tillgång till privat badrum. Helkaklat och utrustat med toalett, handfat, handdukstork och dusch med glasväggar. Spotlights i tak och underliggande golvvärme.

De andra två sovrummen är även de berikade med vackra utblickar. Rummens storlek möjliggör namn såsom kontor, barn- eller gästrum.

I anslutning till sovrumsdelen finns ytterligare ett helkaklat badrum. Spotlights i tak och golvvärme. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg och handfat med undersittande förvaring. Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Vardagslyx när det är som bäst!

Den helkaklade gästtoaletten med terrazzokänsla ligger i anslutning till hallen.

Byggnadsår
2023
Våningsplan
6 av 9. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd. I markplan finns sopsortering och cykelrum.
Balkong
Ja
Uteplats
Två fantastiska balkonger i varsitt väderstreck om 21 kvadratmeter vardera. Njut av morgon- och förmiddagssol åt ena hållet och eftermiddags/kvällssol åt andra hållet.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats som ligger under huset.
Namn
Brf Bojen
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-1825
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
32 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Gemensamma utrymmen
Till varje bostad följer ett förråd.

Ekonomi

Pris:
7 890 000 kr
Månadsavgift:
7 615 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats under tak. Enligt ekonomisk plan: 11 348 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Andel i föreningen:
4.15%
Indirekt nettoskuldsättning
1 872 000 kr
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån
Driftkostnaden är en uppskattning.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]