Jeanssongatan 11 Välkommen till Kalmars utsiktsplats!
Scrolla ner

Jeanssongatan 11

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
196 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Varvsholmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 9 av 9. Hiss finns.
Månadsavgift:
9 126 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem Skulle du vilja leva med några av Kalmars vackraste vyer som sällskap? Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med.

Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet. Högst upp finns denna helt otroliga takvåning på 196 kvadratmeter med makalösa uteplatser. 118 kvadratmeter balkong, i tre väderstreck.
Detta hem är byggt för platsen. Balkongerna och de stora panoramafönstren öppnar sig mot sundet. Du är omgiven av havet – och det är en väldigt speciell känsla. Här bjuds du inte bara på vackra utblickar utan också en välplanerad bostad. De stora fönsterpartierna gör rummen ljusa och välkomnande. De öppna sambanden mellan kök och vardagsrum funkar fantastiskt bra för fester och goda middagar med vänner. Men ditt hem är lika fint en tidig morgon med havet som enda sällskap.

För vidare information kontakta ansvarig mäklare.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Jeanssongatan 11
Postadress
392 51 Kalmar
Område
Varvsholmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1902
Boarea
196 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Månadsavgift
9 126 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats. Enligt ekonomisk plan: 13 600 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Beläget vid Kalmarsund med havet och Ölandsbron i blickfång har huset ett av Kalmars mest attraktiva läge. Med Kvarnholmen och city i ryggen är vi redo att ta klivet in i byggnaden med byggår 2023. Ps. Här blir du förste man på plats...

Parkera bilen under huset och ta bekvämt hissen från markplan upp till denna fantastiska bostad. Högst upp i huset på våning 9 välkomnas du in. Framför dig har du 196 härliga kvadratmeter.

Fötterna har du hunnit placera på stengolv. Glöm hatthyllor och ytterkläder som ska stöka ned hallen. Göm undan allt i den praktiska och rymliga skjutgarderoben.

Där stengolvet slutar tar en mattlackad enstavsparkett i ask vid. Likadana golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Genomgående för bostaden är behaglig golvvärme. Hela lägenheten välkomnar med dagsljus och ett lugn som är få förunnat. Planlösningen är genialisk. De sociala rummen såsom sällskapsrum, kök och matrum pekar rakt mot utsikten. Med havet och Kvarnholmen i sikte. Hemmets tre sovrum bjuder på utgång till balkong och bedårande vyer. Med det sagt, låt oss fortsätta rundvandringen från hallen. I hallen finns en gästtoalett.

Något jag föll för, förutom den otroliga utsikten och det sällsynta läget, är hemmets sociala delar. Hur köket, sällskapsrummet och matrum knyts samman på ett naturligt sätt. Hur du kan förbereda kvällens middag utan att mista kontakten med dina gäster. Oavsett om de minglar runt köksön, placerar sig i soffan eller sitter runt matbordet. Din gästlista kan för övrigt vara obegränsad, eller nästa obegränsad. Här finns plats och svängrum för bekanta som obekanta. Den öppna och generösa golvytan möjliggör flera olika möbleringar. Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Härifrån, via enorma fönsterpartier tar vi oss ut på den stora balkongen, som bildar en länk med den omgivande naturen. En balkong som sträcker sig från soluppgången i öster, mot söder och slutligen med nosen mot solnedgången i väster.

Tre adjektiv som beskriver köket bäst är stilrent, tidlöst och påkostat! Gråbeige skåpinredning från Vedum med mattslipad kvartskomposit och mattsvarta handtag. Du kommer definitivt att uppskatta köksön. Inte bara för att det blir den perfekta platsen för mingel och servering av tapas, utan också för dess goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt. Integrerad diskmaskin, kyl och frys. Ugn samt inbyggd micro.

Sovrummen ligger mer avskilt och ostört. Totalt tre stycken, utspridda i bostaden. Två av de tittar åt vänster och bjuder på gott om svängrum och förvaring i skjutgarderober. Från båda sovrum når du balkongen. Det andra sovrummet ligger med balkongdörren mot öster. I anslutning till sovrummet ligger ett privat badrum. Helkaklat och utrustat med toalett, dubbla handfat, handdukstork, dusch med glasväggar och badkar. Ett badkar med en slående utsikt. Spotlights i tak och underliggande golvvärme. I nära anslutning till nyss nämnda sovrum finns en rymlig klädkammare.

Med ingång från hallen når du ytterligare ett badrum. Här finns toalett, dusch med vikbara glasväggar och handfat med undersittande förvaring. Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Vardagslyx när det är som bäst!

Byggnadsår
2023
Våningsplan
9 av 9. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett stort förråd.
Sopsortering och cykelrum i markplan.
Balkong
Ja
Uteplats
En helt otrolig balkong på 118 kvadratmeter som sträcker sig över tre väderstreck.
Bilplats
Till bostaden följer en parkeringsplats under tak som ligger precis utanför entrén och en parkeringsplats utanför huset.
Namn
Brf Bojen
Byggnadsår
2023
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-1825
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
32 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Till varje bostad följer en parkeringsplats.
Gemensamma utrymmen
Till varje bostad följer ett förråd.

Ekonomi

Månadsavgift:
9 126 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd och parkeringsplats. Enligt ekonomisk plan: 13 600 kr. Anledningen till minskad avgift gentemot ekonomisk plan är beslutad räntekompensation i samband med ökade räntor sedan kostnadskalkylen upprättades.
Andel i föreningen:
4.97%
Indirekt nettoskuldsättning
2 352 000 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Summa
500 kr/mån
Driftkostnaden är en uppskattning.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]