Bossevägen 4D En välplanerad fyra i gott skick!
Scrolla ner

Bossevägen 4D

1 495 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
81 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Lindsdal
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
6 543 kr/mån

2 dagar kvar till visning.

24 April
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Välkommen hem I mysiga kvarter en våning upp på gaveln med en väl tilltagen balkong och med omedelbar närhet till gräsmatta, jag välkomnar dig glatt till Bossevägen 4D.

81 välplanerade kvadratmeter har fördelats på fyra rum och kök. Bostaden stod inflyttningsklar 2014 och har sedan dess vårdats varsamt. Invändigt kan du förvänta dig stora fönster och extra högt i tak. Två faktorer som båda bidrar till att förstärka rymden som genomsyrar hela bostaden. Planlösningen bygger på en stor öppenhet men det finns samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. Kök och sällskapsrum i symbios och sovrummen utsprida över bostaden. Här finns plats för såväl samvaro som avskildhet. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin. En vardagslyx du snabbt och gärna vänjer dig vid.
Området Lindsdal är ett lugnt och barnvänligt område. Mataffär, kommunikationer och förskola/skola nås med kort promenad. Malkars gym finns på bekvämt cykelavstånd och likaså Fjölebro IP. Här bor du helt enkelt med närhet till all tillgänglig service!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bossevägen 4D
Postadress
393 64 Kalmar
Område
Lindsdal
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
6
Boarea
81 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
6 543 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 350 kr/mån. Obligatoriskt tillägg om 200/mån tillkommer för parkeringsplats.
Pris
1 495 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Boklok Majavallens välskötta och trevliga kvarter. Vi passerar bostadens tillhörande förråd och tar trätrappan upp till plan 2. Hallen är rymlig och ljus. Här finns avhängningsmöjligheter och separat klädkammare. På golvet vilar eklaminat som enhetligt löper vidare i hela bostaden. Genomgående för bostaden är smakfulla färgval och ett härligt ljusinsläpp.

Från hallen viker vi höger och stiger in i bostadens första sovrum. Rummet är i perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord, skrivbord och byrå. Fönster mot huset framsida med skyddat läge utan insyn.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, kök med en öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har vit skåpinredning och bra arbetsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; häll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys i dubbeluppsättning. Köket är verkligen modernt och stilrent!

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Härifrån når du bostadens balkong. Din alldeles egen oas! Solen njuter du av från tidig lunch till kväll. Över balkongen finns markis.

De två andra sovrummen nås via sällskapsrummet. Sängkammaren är väl tilltagen och erbjuder yta och plats för dubbelsäng och nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober. Det tredje rummet gör sig perfekt som kontor, barn- eller gästrum. Båda rummen bjuder på fönster i två väderstreck.

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Första delen utgör din alldeles egen "tvättstuga" med egen tvättmaskin. Drömmen för er med småbarn eller väldigt mycket tvätt! I övrigt finns dusch, toalett och kommod med handfat.

Byggnadsår
2014
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden följer ett förråd.
Balkong
Ja
Uteplats
Tilltagen balkong med sol stora delar av dagen! Markis finns.
Bilplats
Parkeringsplats tillhör varje bostadsrätt, obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

Gästparkeringar finns.
Namn
Brf BoKlok Majavallen
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2014.
Byggnadsår
2014
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-6704
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
18 st
TV/bredband
Tv och bredband via Telia (fiber), ingår i obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
Parkeringsplats tillhör varje bostadsrätt, obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

Gästparkeringar finns.

Ekonomi

Pris:
1 495 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 543 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende tv, bredband och telefoni tillkommer med 350 kr/mån. Obligatoriskt tillägg om 200/mån tillkommer för parkeringsplats.
Andel i föreningen:
6.6179%
Indirekt nettoskuldsättning
820 256 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr/mån
Summa
350 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]