Ronny Nilssons gata 8 Välplanerad femrummare med ett ostört läge intill Malmfjärden.
Scrolla ner

Ronny Nilssons gata 8

4 290 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
116 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
9 242 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Ytterst välplanerad femrummare med fin utsikt Framför dig har du nu en ytterst välplanerad femrummare som ligger väl placerad med ett ostört läge precis intill Malmfjärden. Ett vackert promenadstråk utmed Systraströmmen tar dig förbi ståtliga Stagneliusskolan, fängelset och bort mot Stadsparken och Kalmar Slott. Styr du färden åt andra hållet kan du i stället promenera förbi Ängös fina bebyggelse och fiskebodar samt natursköna Lindö

Här, längst ut på Fredriksskans kan du och din familj bo med ett lugnt läge och samtidigt ha promenadavstånd in till Kvarnholmens puls och gedigna utbud av restauranger, shopping och nöjen. Det bjuds helt enkelt på det bästa av två världar och goda förutsättningar för en hög boendekvalitet för alla åldrar.

Den påkostade och väldisponerade bostaden stod inflyttningsklar under 2023. Här har samtliga materialval och färgsättningar gjorts av personer med ett fint sinne för färg och form. Hela bostaden andas värme och harmoni. Detta lär bli ett hem där du och övriga familjemedlemmar får njuta av lugn och ro.
Öppen planlösning Hemmets absoluta nav är sällskapsrum och kök som ligger med en öppen planlösning till varandra. Sällskapspelen gör plats för din favoritsoffa, soffbord, tv och hyllor om du önskar det.
Det funktionella och påkostade köket har inredning från Marbodal, bänkskiva i sten och den maskinella utrustningen är signerad Electrolux. Tycker du om att bjuda in till middagar och kalas? Perfekt ! Det finns gott om plats för ett större matmöblemang där du och dina inbjudna vänner kan slå er ner och njuta av goda middagar och trevligt sällskap. Härifrån tar du dig vidare ut till balkongen som ligger med utsikt över fjärden.

Sovrummen är något så ovanligt som fyra till antalet och ligger väl placerade i en egen del av lägenheten. Det större av rummen kan bli till ett perfekt föräldrasovrum. Här kan du skapa god ordning och reda bland dina kläder då sovrummet har ingång till en rymlig klädkammare.

Det stora helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och snyggt grått klinkers på golvet. Det är utrustat med takdusch, toalett, tvättställ, kommod, spegel, handdukstork och det bästa av allt, både tvättmaskin och torktumlare.
Gästtoaletten kommer bli extra uppskattad om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.

I föreningen skapas fina mervärden så som bilpool och föreningscyklar. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal för fest och kalas och en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ronny Nilssons gata 8
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1124
Boarea
116 m² (föreningens info)
Antal rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Månadsavgift
9 242 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Pris
4 290 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rymlig hall i vinkel

Den välkomnade och rymliga hallen går i vinkel. Fötterna landar på en 3-stavs mattlackad ekparkett från Kärhs, likadant golv som enhetligt följer dig genom bostadens samtliga rum. I hallen finns en inredd garderob med skjutdörrar.

Påkostat och funktionellt kök

Det påkostade köket har en en ljust grå inredning från Marbodal. Bänkskivan samt stänkskydd är i komposit sten. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin (samtliga vitvaror är från Electrolux ). Fullutdragslådor med dämpning. Belysning och eluttag under väggskåp. Fönsterbänkar i natursten.

Framför köksfönstret som vetter ut mot fjärden får du plats med ett större matmöblemang där 8-10 personer kan äta gott och umgås.

Ombonat sällskapsrum

Det mysiga sällskapsrummet går i en varm och ombonad ton. Sällskapsdelen gör plats för din favoritsoffa, soffbord, tv och hyllor om du önskar det. Härifrån tar du dig vidare ut till balkongen som ligger med utsikt över fjärden.

Fyra bra sovrum

Sovrummen är något så ovanligt som fyra till antalet och ligger väl placerade i en egen del av lägenheten. Det större av rummen kan bli till ett perfekt föräldrasovrum. Här kan du skapa god ordning och reda bland dina kläder då sovrummet har ingång till en rymlig klädkammare.

Badrum med tvättmaskin och tor

Kaklade väggar i ljus nyans och klinkegolv i grått. Tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Kommod med utdragbara lådor, rund spegel med dimbar belysning, takdusch, raka duschdörrar i klarglas, vägghängd WC i vitt porslin samt handdukstork. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns bänkskiva samt väggskåp med bänkbelysning och eluttag.

Praktisk gästtoalett

Grått klinkergolv och målade väggar. Kakel över tvättställ. Handfat samt spegel med belysning.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2023
Fönster
Isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong med vy över Malmfjärden.
Gemensam gård med uteplats, pergola och en mindre lekplats.
Bilplats
Bilplatserna i garage finns via samfällighet som hyrs ut via separat kösystem. Kostnad 1 500 kr/mån. Kostnad för laddplats 1 800 kr/mån.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-10-31)
Primärtenergital
67 kWh/m2/år
Energiklass
C
Namn
Riksbyggen Brf Fredriks Udde i Kalmar
Om föreningen
Föreningen består av fyra huskroppar som står färdiga hösten 2023.
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6893
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
76 st
Antal lokaler
2 st
TV/bredband
Föreningen har ett kollektivt tecknat avtal med Tele2 (fiber) avseende tv, bredband och telefoni. Kostnaden kommer att faktureras av föreningen som ett tillägg på månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Gårdsplats
Fin gemensam utemiljö med grönytor, lekplats och pergola.
Parkering
Föreningen har tillgång till garageplatser som hyrs ut via separat kösystem, kostnad 1 500 kr/mån. Elbilplats kostar 1 800 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Två stycken miljörum. Förvaringsrum för rollatorer, barnvagnar och rullstolar i entréplan. Förvaring av cyklar erbjuds såväl i garaget som runt om byggnaderna. Gemensamhetslokal med plats för 30 personer. Fullt utrustad övernattingslägenhet med fyra bäddar.

Ekonomi

Pris:
4 290 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
9 242 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, fasta avgifter för vatten, fasta avgifter för hushållsel samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring.
Andel av årsavgift:
2.1106%
Indirekt nettoskuldsättning
1 621 764 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Övrigt
1 400 kr/mån
Summa
1 400 kr/mån
Driftkostnaderna är schablonerade.

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]