Sidenvägen 6F Välplanerad trerummare i markplan med två uteplatser.
Scrolla ner

Sidenvägen 6F

1 595 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
74 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Karlssons Äng
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 1 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 854 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Välplanerad trerummare i markplan Välkommen till denna välplanerade trea på markplan, där bekvämlighet och frihet präglar boendet. Med två egna uteplatser ges dig möjligheten att njuta av utomhuslivet när du önskar. Köket och sällskapsrummet är förenade i en öppen och social planlösning, vilket ger utrymme för både stort matbord och en mysig soffa, samt möjligheten att addera fler möbler efter behov.

Boendet erbjuder två sovrum, varav det största rymmer en bekväm dubbelsäng och sängbord. Här finns också gott om förvaringsutrymme med flera garderober. Det andra rummet passar utmärkt som barnrum eller kanske som en hemmakontorsplats för den som önskar det.
Fint helkaklat badrum Det generösa och helkaklade badrummet är utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive dusch, toalett, spegelskåp, handfat med kommod samt tvättmaskin, torktumlare och väggskåp för optimal förvaring.

Hallens storlek och möblerbara utrymme ger dig möjligheten att skapa en välkomnande entré till ditt nya hem. Med dess praktiska layout och genomtänkta detaljer är detta boendet en plats där du verkligen kan känna dig hemma. Kom och upptäck allt som detta underbara hem har att erbjuda.

Karlssons äng är en ny och blomstrande stadsdel i vackra Kalmar. Här bor du med bekvämt avstånd till cykel- och bussvägar som tar dig smidigt in till city.
Upplev fördelarna med att ha allt du behöver nära till hands så som affärer, gym, pizzerior och vackra grönområden för avkoppling och rekreation. Karlssons äng är en plats där livskvalitet och bekvämlighet står i centrum.

Varmt välkommen på visning.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sidenvägen 6F
Postadress
393 55 KALMAR
Område
Karlssons Äng
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
6
Boarea
74 m² (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 854 kr/mån
Pris
1 595 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Möblerbar hall

Bostaden välkomnar dig av en rymlig och möblerbar hall som öppnar upp för flera möjligheter. Dina fötter möts av praktisk klinker som sedan övergår till ett fint trägolv, vilket skapar en enhetlig och stilfull känsla genom hela hemmet. Innan du ens hunnit utforska bostaden, möts du av den första uteplatsen, en skön plats där du kan njuta av frisk luft.

Kök och sällskapsrum

Från hallen öppnar ljuset från köket och sällskapsrummet upp sig. Här möts du av en generös planlösning där ett stort matbord får plats bredvid den rymliga soffan, fåtöljerna och TV:n, perfekt för både avslappnade middagar och livliga sammankomster. Köket imponerar med modern utrustning, inklusive hel kyl och frys, fläkt, ugn, häll och diskmaskin, som gör matlagningen till ett nöje. Men det blir ännu bättre när du stiger ut på den trivsamma uteplatsen, där solen följer dig under större delen av dagen.

Två sovrum

Du får två bra sovrum där komfort och funktionalitet möts på ett perfekt sätt. I det större sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och en rymlig byrå, medan garderober längst ena väggen ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter. Det andra rummet är flexibelt och kan anpassas efter dina behov, perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. I anslutning till detta rum finner du en praktisk klädkammare, som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter och hjälper till att hålla ordning och reda.

Helkaklat badrum med tvätt och

Det helkaklade utrymmet bjuder på bekvämlighet med en modern dusch, komplett med smidiga vikväggar för enkel användning. Handfat med kommod och spegelskåp erbjuder gott om förvaringsutrymme och toalett. Men det blir ännu bättre, här hittar du även en tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvättrutinerna enklare. En generös bänkyta och skåpsförvaring ger dig ytterligare utrymme att organisera och förvara dina badrumsartiklar.

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2021
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns.
Bilplats
31 parkeringsplatser, en parkeringsplats till varje lägenhet.
Det finns också två gästparkeringar.
Namn
Brf Kaptenen
Om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2021.
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-5976
Föreningens ekonomi
För information kring föreningens ekonomi, vänligen se årsredovisning.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
31 st
TV/bredband
Tv och bredband via fiber (öppen).
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Parkering
31 parkeringsplatser, en parkeringsplats till varje lägenhet.
Det finns också två gästparkeringar.
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett förråd på gården.

Ekonomi

Pris:
1 595 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 854 kr/mån.
Andel i föreningen:
3.51%
Andel av årsavgift:
3.51%
Indirekt nettoskuldsättning
943 073 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
607 kr/mån
Vatten/avlopp
454 kr/mån
Försäkring
110 kr/mån
Summa
1 171 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]